Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:


Grøntsager og frugt

Mødested for vegetarer og veganere

Her kan du møde ligesindede ikke-kødspisere, altså vegetarer, veganere og andet godtfolk, og debattere alt fra etik og filosofi til sundhed og økologi, udveksle yndlingsopskrifter, aftale madklubber, skabe nye venskaber eller måske finde en kæreste med samme kostvaner og værdier som dig. Alle aldersgrupper er velkomne, og siden er selvfølgelig helt gratis at benytte.

Forum

Snak om stort og småt - Her kan der f.eks. udveksles erfaringer med produkter, diskuteres madlavning, aftales madklubber eller hvad som helst andet, også gerne ting som ikke nødvendigvis har noget med vegetarisme at gøre.

Opskrifter

Her er det muligt at dele dine yndlingsopskrifter, så andre også kan få glæde af dem. Efterfølgende kan andre stemme på hvor god de synes din opskrift er, på den måde får vi en liste over de mest populære opskrifter. Opskrifterne bliver selvfølgelig delt ind efter om de er vegetariske, veganske eller for råkostspisere så det er nemt at finde opskrifter som passer til dig.

Chat

Chat for vegetarer og veganere. Skriv med andre ligesindede. Hyggesnak og seriøse debatter. Hvis der er nogen inde på chatten vil linket i topmenuen være grønt og der vil være et tal i en parentes som angiver hvor mange der er inde på chatten. Siden har flest besøgende omkring kl. 21, og det vil derfor være mest sandsynligt at finde andre på chatten omkring dette tidspunkt.

Profilsøgning

Vegetar-dating - Søg i profilerne efter andre vegetarer og veganere. Du kan søge på forskellige kriterier som f.eks geografisk placering, partnerstatus, alder eller kost; vegetarer, veganere osv.

Tilmeldte brugere: 6014

Nyeste forumemner

Organic Grooming By Herban Cowboy - Vegansk deo - skrevet af MetteSJ i Produkter

Kender du Herban Cowboy? Det er et amerikansk firma som laver vegansk hudpleje og Deosticks.

Jeg har lige fået de lækre deodorantsticks ind på MyGreenBody.dk. Se dem her:http://www.mygreenbody.dk/collections/organic-grooming-by-herban-cowboy

Der findes 5 dufte til mænd, 4 til kvinder og en unisex uden duft. Vi har testet dem inden vi tog dem ind i shoppen. og de virker! Og holder længe.

De er 100% veganske og de indeholder ikke kemikalier eller aluminium. De er heller ikke testet på dyr :)

Hvis du kigger forbi MyGreenBody.dk og klikker på den lille grønne gave ude til højre, og synes godt om vores facebook-side, så får du 5% rabat på dit køb :)

God weekend.

Vegatarmad i Slagelse! - skrevet af Christina_B i Madklubber & fællesspisning

Hej alle, vil lige dele, at der er kommet en vegetarmenu på Upperhill i Slagelse. Jeg skriver det her, da det er et meget sjældent syn på disse kanter :-) Jeg var derinde og spise igår. Det var virkelig godt!

MANGEL PÅ vegansk mad på Psykiatrisk afdeling. - skrevet af u6ax i Gæsteforum

hej med jer
jeg har for en del år siden været indlagt på psykiatrisk afdeling flere gange.
hver gang kunne jeg godt få vegetarmad men de glemte mig dog tit og måtte derfor gå sulten i seng eller nøjes med et stk tørt rugbbrrød og et æble.
nu er sagen den at jeg er blevet veganer og at jeg har talt med lægen om at jeg bør indlægges een længere periode igen. vi taler måske 6 mdr ihvertfald.
jeg har på nettet flere gange talt m folk som har været på psyk som ik ku få vegansk mad der. (sjælland)
og de blev tvunget til at nøjes m vegetarmaden.
jeg var selv indlagt for et år siden bare i tre uger og de var nærmest INTET mad til mig.
alt ble serveret som buffet og der var altid rørt kød i retterne (feks boller i karry, spaghette med kødsovs osv ) eller også var der dressing i salaten osv
jeg var pisse sulten de uger for jeg levede af salat og rugbrød og æbler. men de tog mig overhoved ik seriøst.

jeg ved jeg er sg og derfor blir nødt til at blive indlagt men det stresser mig det her. hvis ik jeg kan få rigtig mad.
hva faen gør man når man ik har folk der kan komme rendende med mad tl mig osv
nogen der har erfaringer med psyk på sjælland kb...Se hele tråden

Bofællesskab i KBH området - skrevet af Victor i Bofællesskaber

Siden den anden tråd døde lidt ud...
Jeg bliver boligløs til septemper og kunne forestille mig at noget bofællesskab/kollektiv i Københavnsområdet, med andre vegetarer, kunne være fedt. Både for fællesskabet og en billig husleje.

Skriv hvis der er interesse!

Arla - skrevet af Stina77 i Vegetarisme og omverdenen


Så fik vi et nyt lille projekt i skolen idag... min gruppe skal lave en powerpoint omkring Arla og globalisering.
jeg mener jo det det er naturligt at undersøge omkring dyrevelfærd og miljø i den sammenhæng.
og min gruppe mener da slet ik det høre ind under arla. jeg forklare dem at det gør det da i allerhøjeste grad. og den ene siger hvad har arla da med dyr og miljø at gøre.
jeg var fuldstændig chokeret. øh jo nu skal du høre eftersom arla laver deres produkter fra mælk som kommer fra køer så vil jeg da mene at det er temmelig relevant at få ind under hvordan globaliseringen påvirker køerne som de får mælken fra samt hvordan det stigende salg ud af landet påvirker miljøet både fordi det kræver flere køer og selve transporten. jeg forsøgte virkelig på min venligste måde at forklare det og jo det kunne de da godt se. men de forstod bare ikke hvorfor det var vigtigt at få med i denne opgave..... jeg fik heldigvis sat foden ned og sagt at jeg altså synes det hørte med til denne opgave. om ik andet så kort.

jeg føler mig sgu ærlig talt lidt alene noglegange....

Hvor køber man soja chunks/granulat i Aalborg? - skrevet af Ebi i Produkter

Hvor kan man købe man soja chunks/granulat i Aalborg?

I har sikkert hørt det hundrede gange før... - skrevet af Allie Dahl i Madlavning

Jeg valgte i går at gå fra at være vegetar til at være veganer.. Jeg har spist frugt og grøntsager i dag - ikke andet. Jeg er meget kræsen; jeg kan ikke lide nogle former for plantemælk, brød (- hvidt brød), nogle former for pasta, quonia (staves), jeg kan ikke lide blandet salat osv osv... Jeg vil høre om man kan leve sådan her uden at tabe sig alt for meget i vægt:
Morgenmad: 2 frugter (jeg kan ikke spise tungt om morgenen)
Middag: Gulerodsstave, peberfrugt, tomater, agurk og en håndfuld cashewnødder.
Aften: Også grøntsager + falafler.

Og hvis jeg ellers er sulten så grøntsager eller frugt.

Jeg er bare usikker på om jeg vil få nok kalorier..

Hvad tænker I? :D

Gæstekokke - skrevet af væksthøjskolen i Madlavning

Væksthøjskolen søger gæstekokke.
Vores vegetariske køkken er et køkken i rivende udvikling,vi søger derfor ny inspiration. Vi søger specielt gæstekokke, indenfor det veganske køkken.
Så har du mod på og lyst til, at prøve kræfter med vores dejlige køkken og opleve den gode stemning på vores skole, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Mvh. Jan

Uld og studenterhuer - skrevet af rotte i Filosofi, Etik & Religion

Hejsa! Jeg sidder og kigger på studenterhuer i øjeblikket, meeen det sætter mig i et par etiske dilemmaer: 1. jeg er ikke sikker på at jeg har lyst til at støtte et firma der støtter læderproduktion og 2. jeg ved ikke rigtig noget om industrielt produceret uld.

For der er en enkelt hue uden læder og silke, som jeg overvejer at købe, men huebåndet er lavet af uld. Jeg hælder mest til bare at lade være med at købe nogen hue. Bør jeg have nogle betænkeligheder over at købe noget med uld? (det er ikke rigtig noget jeg har haft brug for at overveje siden jeg blev veganer) og er der evt. andre der er blevet studenter mens i har været veganere, og i så fald: lod i være med at købe hue?

Når man bliver udspurgt om at være vegetar - skrevet af KarenEllen i Diverse

Hej alle :)

Jeg er helt ny herinde og lige besluttet mig for at starte et liv som vegetar :) synes det er en rigtig god side og vil nu springe mig ud i at stille mit første spørgsmål :)

Jeg er rigtig glad for min beslutning om at blive vegetar og er klar over hvorfor jeg ikke vil spise kød, det er blandt andet pga. Miljø :)

Men jeg må indrømme at jeg synes det er svært når man møder mennesker hele tiden som udspørger en om ens beslutning og jeg møder rigtig mange både venner og familie som virkelig går til den med skeptiske spørgsmål.
Det gør mig altid meget nevøs og mangler derfor nogle gode råd til hvordan man kan tackle sådanne situationer uden at blive helt nervøs :)

Så hvordan startede i med at forklare jeres beslutning ?

Håber at der er nogle derude som har lyst til at give mig nogle råd med på vejen :)

De bedste hilsner

Karen Ellen :)

Aminosyrer i proteinpulver - skrevet af Serenity i Sundhed

Jeg er lidt forvirret. Ved proteinpulvere kan man som regel se aminosyreprofilen men vil den ikke være forskellig fra gang til gang? Man kan vel ikke være sikker på at alle aminosyrerne er jævnt fordelt så man får samme mængde af hver aminosyre hver dag?

Nærkontakt vores dyr - skrevet af David i Diverse

hey

så lige et afsnit af nærkontakt med mikkel munch-fals, den var ret sjov siden den handlede om danskernes holdninger omkring kæledyr kontra slagtedyr..

https://www.youtube.com/watch?v=r2fAmVG5Zow