Grøntsager og frugt

Mødested for vegetarer og veganere

Her kan du møde ligesindede ikke-kødspisere, altså vegetarer, veganere og andet godtfolk, og debattere alt fra etik og filosofi til sundhed og økologi, udveksle yndlingsopskrifter, aftale madklubber, skabe nye venskaber eller måske finde en kæreste med samme kostvaner og værdier som dig. Alle aldersgrupper er velkomne, og siden er selvfølgelig helt gratis at benytte.

Forum

Snak om stort og småt - Her kan der f.eks. udveksles erfaringer med produkter, diskuteres madlavning, aftales madklubber eller hvad som helst andet, også gerne ting som ikke nødvendigvis har noget med vegetarisme at gøre.

Opskrifter

Her er det muligt at dele dine yndlingsopskrifter, så andre også kan få glæde af dem. Efterfølgende kan andre stemme på hvor god de synes din opskrift er, på den måde får vi en liste over de mest populære opskrifter. Opskrifterne bliver selvfølgelig delt ind efter om de er vegetariske, veganske eller for råkostspisere så det er nemt at finde opskrifter som passer til dig.

Chat

Chat for vegetarer og veganere Skriv med andre ligesindede. Hyggesnak og seriøse debatter. Hvis der er nogen inde på chatten vil linket i topmenuen være grønt og der vil være et tal i en parentes som angiver hvor mange der er inde på chatten. Siden har flest besøgende omkring kl. 21, og det vil derfor være mest sandsynligt at finde andre på chatten omkring dette tidspunkt.

Profilsøgning

Vegetar-dating - Søg i profilerne efter andre vegetarer og veganere. Du kan søge på forskellige kriterier som f.eks geografisk placering, partnerstatus, alder eller kost; vegetarer, veganere osv.

Tilmeldte brugere: 5850

Nyeste forumemner

Søger værelse i KBH i starten af det nye år - skrevet af Mariehønen i Bofællesskaber

Hej alle!

Jeg søger et værelse i et kollektiv/bofællesskab/slot/hule i det nye år - jeg er fleksibel omkring varigheden og indflytningstidspunktet, men tænker umiddelbart fra januar eller februar. Værelset må gerne være fremleje eller møbleret, det er faktisk kun en bonus. !ja

Jeg er 25, studerende, ikkeryger, har desværre ikke dyr, er hverken et svin eller har rengøringsvanvid, og synes det er enormt hyggeligt at bo sammen med andre! Jeg er vant til det og synes, jeg er ganske god til at finde den der afslappede balance og kompromissøgen, der skal til når man bor med andre; det kræver jo et fællesansvar at skabe noget, der føles som fælleshjem :)

Jeg elsker diversitet og at udvide horisonten, at bruge tid med dejlige mennesker, naturture, yoga, meditation, kreativitet, alskens musik og koncerter og tjuhej!  :D Jeg er tolerant og åben over for at møde nye mennesker og at lære deres quirks og særegenheder at kende. Jeg elsker at hygge, hænge ud og se film, lytte musik og snakke om emner i øst og vest, højtravende såvel som jordbundne. Oveni det sætter jeg også stor pris på mit alenerum, da det er der jeg først og fremmest finder ro og lader op. Jeg er med andre ord en rumbo,...Se hele tråden

Skraldere i Sønderjylland. - skrevet af Katharina i Siden

Vi er en lille gruppe skraldere der søger flere folk til at skralde med og evt. nogle der kender nogle gode steder. Vi har biler til rådighed.

Mulig kur mod mange kræfttyper - skrevet af Serenity i Sundhed

Jeg så lige et link til denne artikel på min facebook væg. Pillen forbedrer kroppens immunforsvar så den har nemmere ved at slå kræftceller ihjel. Måske kan vi endelig knække cancer :)
http://www.telegraph.co.uk/science/science-news/10893387/Cancer-pill-fights-disease-and-gives-lifelong-protection.html

Blind dates/ set ups - skrevet af Andreas Jørgensen i Grøn Kærlighed

Nogle der er med på den?

Har du nogle forslag til julemad? - skrevet af Mizz Lizzy i Siden

Hej alle jer som falder over min tråd

Jeg skal holde jul hos min kærestes familie i år og de er kødspisere. Derfor har jeg brug for jeres råd til hvordan jeg nemt kan medbringe mit eget \"kød\" til juleaften. Jeg tænker at spise brunekartofler og alt som er syltet til.

Det jeg ønsker forslag til er vegetarisk/vegansk kød og en god sovs. (Det skal ikke være forslag som nøddesteg fordi er alt for meget mad at bringe med, når det kun er mig som skal spise det) :-)

Håber I kan hjælpe mig med at gøre min jul lidt sjovere end de andre år, hvor jeg kun har spist tilbehøret ;)

Spisestuecafe i Nordjylland - skrevet af Agnethehinenestående i Madklubber & fællesspisning

Vegetarisk mad og lørdagshygge på Strandgården i Egense, 9280, næste gang 8.11. fra kl. 18-19.30.

Det er den sidste spisestuecafe i år; derfor vil der være et strejf af juletoner 
Økologisk mad af råvarer fra Økologisk Supermarked o.a.

Menu (med forbehold for ændringer):
Nøddesteg
Græskartærte med feta og parmesan
Blomkålstartar
Rødkålssalat med appelsin og cashewnødder
Grillet julesalat
Sellerifritter
Ostefad med tre-fire slags ost og bagte figner med laurbær
Kaffe og the - og kage, hvis jeg formår at lave en god en af slagsen :-D

Pris for voksne 120,-/børn under 12 halv pris

Angående stof/tekstiler - skrevet af PiaFaaborg i Kunst & kreativitet

Hej...
Jeg skal til at lave puder, gardiner til min stue.
Så er det jeg bliver usikker på om der er noget jeg skal huske at kikke efter når jeg skal ud og købe stof til det, og inder puder?
Fjer/dun kommer af sig selv, da jeg ikke kan tåle det.

Jeg spørger forde jeg er helt ny som veganer.

Vegetar eller veganer? - skrevet af PiaFaaborg i Filosofi, Etik & Religion

Hej...
Håber det er rette sted jeg opretter spørgsmålet.

For at undgå at træde nogen over tæerne, ;) må jeg have hjælp til at finde ud af om jeg skal kalde mig vegetar eller veganer.

Så lidt om mig:
For ca 4 måneder siden, startede jeg med at fjerne alt kødet fra 2-4 benede, men fortsatte med fisk som jeg så har fjernet nu for 4 uger siden. (Mit bedste spise var fisk)

Jeg vil ikke spise animalsk fødevare overhovedet, så jeg gør hvad jeg kan for at lære hvad jeg skal købe og undgå.

Så til mit dilemma: jeg vil have lov at bruge mine hjemmestrikket uldtrøjer, og jeg har tænkt på at bruge det pels jeg børster af min hund hverdag, til beklædningsgenstande til mig selv.
Men jeg vil når jeg hen af vejen skal have nyt tøj og fodtøj osv. Gå efter produkter hvor der ikke er brugt noget fra dyr, af samme grund har jeg også kasseret mit sminke og skiftet læder snøre i min halskæde ud med et flyttet bånd af stof.

Da jeg skulle fortælle min familie og venner om min livsstilsændring fortalte jeg at jeg spiser kun vegansk fødevare, så hvis det var okay ville jeg gerne selv tage mit mad med, og gerne lave ekstra hvis de var intrasseret.

Men da jeg ikke vil træde noge...Se hele tråden

Multiresistens og brug af penicilin - skrevet af santiagoamigo i Produkter

Der er røre i det danske landbrug, de kan ikke afsætte svinekød til det russiske markedet pga export sanktioner, og de mister kæmpe omsætning netop fordi svinekødet er specielt velegnet til det russiske marked, hvad mon det dækker over ?

Og så kommer det her tilligemed :

http://finans.dk/live/erhverv/ECE7127772/Professor-Penicillinl%C3%B8sning-fra-landbruget-kommer-for-sent/

Forhåbentlig er der flere der får øjnene op for hvor stor skade industrilandbrugene gør alene på os mennesker.

vegansk kage - skrevet af celinakosie i Madlavning

hej,

min klasse har en kageordning og jeg skal snart lave en kage. jeg tænker, at jeg gerne vil lave en vegansk kage. jeg har dog aldrig prøvet det og er ikke ligefrem den bedste til at bage. kan I anbefale en god kage, som er nem at lave?

Min mor er imod! :( - skrevet af skjuleren i Gæsteforum

Hej.
jeg er en dreng på 13 der gerne vil være vegetar. der kun et lille problem, min mor er imod det. jeg bliver ved med at sige at jeg gerne vil være vegetar fordi at det er ikke ok at dyr skal dø bare for at jeg kan få noget at spise, og at det er sundt. så siger hun bare at det for tyndt. i skjul når jeg er alene smider jeg meget kød ud. når jeg for kød med på madpakke smidder jeg det ud. jeg ved ikke hvad jeg skal gøre... hjælp!!!

Søger vegansk kollektiv på Fyn - skrevet af pesto er en æstetik i Bofællesskaber

Jeg søger et ledigt værelse i et eksisterende kollektiv, eller andre ligesindede at opstarte et bofællesskab med.

Jeg er elev på Midt-Fyns Gymnasium, og derfor skal det først siges at jeg ikke vil længere væk end cykel/offentlig transport tillader. Jeg er 18 år og veganer. Er lige flyttet (forholdsvis langt) hjemmefra, men er desværre ikke faldet helt til, delvis pga et deprimerende lille køkken. Kunne godt tænke mig mere rum til kulinarisk udfoldelse. MEN(!) Da jeg er på SU vil det billige altid være at foretrække.

Jeg søger at have et værelse for mig selv, men vil gerne deltage i fælles/delt madlavning, rengøring, havearbejde, børnepasning og evt skraldning.

Jeg tegner/maler, spiller musik, og er fritids-viking. Spørg hvis der er mere i er interesserede i, om mig som person, eller hvad jeg søger. Håber at høre fra jer :)