Ingredienser:

800 gram kikærter
1 hvidløg (ca. 10 fed)
1 stort løg (200 gram)
2 røde chilier
½ bakke bredbladet persille
3 spsk. hvedemel
2 spsk. stødt spidskommen
1 spsk. stødt koriander
2 tsk. salt
1 tsk. bagepulver
1 liter rapsolie til kogning
Vegansk

Falafel



http://maulindow.wordpress.com/2012/12/24/falafel/

Lad kikærterne ligge i blød i 10-12 timer. Hæld vandet fra, skyld kikærterne og blend dem sammen med alle de andre ingredienser.
Hæld 1 liter smagsneutral olie op i en gryde, og lad det varme sig op.
Form falafler i den størrelse som du nu vil have dem. (mine er 4-5 cm. i diameter, og 2 cm. tykke.)
Kog falaflerne i olien i et par minutter til de er gyldne udenpå, og læg dem derefter over på et stykke køkkenrulle på en tallerken.



Alle opskrifter af Mau-Lindow

Basilikum pesto
Pesto med soltørrede tomater
Champignon/nødde-paté
Falafel
Tangsalat
bearnaise!
Lækker linselasagne
De nemmeste linsedeller!
Marinerede tofutern
Fantastisk spinatpizza!
Rødbedebøffer
Boller i karry
Nudler i mild kokos/karry-sauce
Kartoffelsalat med blegselleri og urter
Grill-marineret tofu
Grøn kartoffelsalat med rucola-pesto
Squash/tomat-salat med urter
Kerneknækbrød med tomat og rosmarin
Stærk kartoffelsalat
Tandoori falafel
Peberfrugtsauce
Sol-brød med rodfrugter
Thai-wrap
Karakter: 10/10 på 2 stemmer.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10