Fyldt aubergine med kikærter
Vegansk
Jeg har lige fået afprøvet denne skønne ret. Dog uden spinat, da det ikke lige er min kop the. Men prøv den. Den er en vinderSådan gør du:
1. Skær auberginerne i halve, og skrab forsigtigt indmaden ud, så skallen forbliver intakt. Bag skallerne i ovnen ved 200 grader i 15 minutter.
2. Hak auberginekødet og løget fint, og skær peberfrugterne i tern. Steg det på en pande i vand eller olie i 5-10 minutter, indtil peberfrugter og løg er bløde.
3. Put derefter kikærter, hvidløg og hakkede spinatblade på panden. Tilsæt også karry, ketchup og salt, og lad det stege i nogle minutter, indtil spinatbladene er færdige.
4. Sluk for varmen, og bland til sidst rasp i. Smag til med salt, peber og eventuelt chili.
5. Fyld farsen i aubergineskallerne. Skær tomater i tynde skiver, og læg dem på toppen. Bag dem ved 200 grader i 20 minutter. Pynt eventuelt med friskhakket persille eller basilikum.
Velbekomme!
Bedømmelse: 10 / 10 på 1 stemme.
Skrevet af Asilias
1 løg
2 røde peberfrugter
1 dåse kikærter (240 g)
1-2 fed hvidløg, pressede
100 g spinatblade
2 tsk. karry
3 spsk. ketchup
1-2 tsk. salt
25-50 g rasp
peber
evt. chili
tomater til toppen
Skrevet af Asilias
Ingredienser:
3 auberginer1 løg
2 røde peberfrugter
1 dåse kikærter (240 g)
1-2 fed hvidløg, pressede
100 g spinatblade
2 tsk. karry
3 spsk. ketchup
1-2 tsk. salt
25-50 g rasp
peber
evt. chili
tomater til toppen