Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Fyldt aubergine med kikærter

Fyldt aubergine med kikærter

Vegansk

Jeg har lige fået afprøvet denne skønne ret. Dog uden spinat, da det ikke lige er min kop the. Men prøv den. Den er en vinder :)

Sådan gør du:

1. Skær auberginerne i halve, og skrab forsigtigt indmaden ud, så skallen forbliver intakt. Bag skallerne i ovnen ved 200 grader i 15 minutter.

2. Hak auberginekødet og løget fint, og skær peberfrugterne i tern. Steg det på en pande i vand eller olie i 5-10 minutter, indtil peberfrugter og løg er bløde.

3. Put derefter kikærter, hvidløg og hakkede spinatblade på panden. Tilsæt også karry, ketchup og salt, og lad det stege i nogle minutter, indtil spinatbladene er færdige.

4. Sluk for varmen, og bland til sidst rasp i. Smag til med salt, peber og eventuelt chili.

5. Fyld farsen i aubergineskallerne. Skær tomater i tynde skiver, og læg dem på toppen. Bag dem ved 200 grader i 20 minutter. Pynt eventuelt med friskhakket persille eller basilikum.

Velbekomme!


Bedømmelse: 10 / 10 på 1 stemme.

Skrevet af Asilias

Ingredienser:

3 auberginer

1 løg

2 røde peberfrugter

1 dåse kikærter (240 g)

1-2 fed hvidløg, pressede

100 g spinatblade

2 tsk. karry

3 spsk. ketchup

1-2 tsk. salt

25-50 g rasp

peber

evt. chili

tomater til toppen
 
Se flere opskrifter på Hovedretter og fint mad

Alle opskrifter af Asilias: