Lakto - ovo vegetarisk

Fyldte Champignon



Fyldte champignon smager skønt, og fyldet kan være "alt efter hvad du har" de kan laves som tilbehør, eller som forret

Til det fyld jeg plejer at lave skal du bruge :

1 bakke store champignon.
1 pk frisk mozzerella ost
2 forårsløg
1/4 rødløg
3 kugler helfrosset spinat (eller friskt)
1 fed hvidløg
paprika
salt og peber

Pil stilken af og skyl champignonerne, dup dem tøre, og læg dem i et ildfast smurt fad. Skær osten i små tern, og pensle evt champignonerne med olie.
Hak rødløget og hvidløg meget meget fint, forårsløget hakket lidt grovere, svits på panden, tilsæt spinaten, og krydderierne, steg i ca 5 min, fyld i champignonerne, og afslut med ost.

Sæt dem i ovnen i ca 20 min eller til de er godt gyldne og osten er smeltet, på 200 g

Alle opskrifter af jeamea

Aubergine bøffer med rosmarinkartofler
Spinat-tærte
Fyldte Coktail tomater
Fyldte Champignon
Urtebøffer
Vegedeller 1
Vegedeller 2
Karakter: 4/10 på 3 stemmer.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10