Limabønnegryde - lynhurtig og lækker.
Vegansk
I en gryde varmes lidt olivenolie.Vandet hældes fra limabønnerne, og de skylles i et dørslag.
Løg hakkes.
Svitses i olien i gryden til gyldne.
Hvidløg og chili og capers hakkes og kommer i gryden, og svitser i kort tid.
Tilsæt tomat og bønner og krydderier.
Lad simre i 20 minutter med låg. Tilsæt vand om nødvendigt.
Krydres til sidst med ekstra olivenolie.
Smager godt som pasta-sauce, men også lækkert som sovs til rodfrugtmos, bulgur, o.l.
Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.
Skrevet af ER
1 dåse tomat
1-2 løg
Krydderier:
hvidløg
salt, peber
capers
laurbærblade
timian
olivenolie
evt. ½ chili
Skrevet af ER
Ingredienser:
1 dåse lima bønner (også kendt som butter beans eller fagioli di Spagna)1 dåse tomat
1-2 løg
Krydderier:
hvidløg
salt, peber
capers
laurbærblade
timian
olivenolie
evt. ½ chili