Champignonbøffer! MUMS!
Ovo Vegetarisk
Det bedste tilbehør til grøntsagerne, når de andre sidder og tygger i bøffer!Først renser man champignonerne. Man skal snitte dem fint, og så røre dem sammen med æg og citronsaft. Så tilsætter man rasp til massen hænger nogenlunde sammen, og man kan hvis ønsket smage til med salt og peber.
Så former man ud af massen flere små bøffer, som man gennemsteger i lidt olie. Det kræver omkring 5-10 minutter på hver side ved middelvarme.
250 g. champignon
2-3 æg
2-3 spsk citronsaft
Ca. 1 dl. rasp
Salt, peber
Lidt olie til stegning
Bedømmelse: 8 / 10 på 10 stemmer.
Skrevet af AndreaMD
æg
spsk citronsaft
rasp
Salt, peber
Lidt olie til stegning
Skrevet af AndreaMD
Ingredienser:
champignonæg
spsk citronsaft
rasp
Salt, peber
Lidt olie til stegning
Kommentarer
Mrs Darling
14 år siden
14 år siden
Har du prøvet med æg-erstatning?
AndreaMD
14 år siden
14 år siden
Anja Darling:
Nej har jeg faktisk ikke. Jeg er ikke rigtig inde i de forskellige ting man kan bruge istedet, men lytter gerne
Kat
14 år siden
14 år siden
Hørfrøskum/slim f.eks.
Mrs Darling
13 år siden
13 år siden
jeg er heller ikke så meget inde i det, men den ser mega lækker ud
kiiey
13 år siden
13 år siden
De er bare så lækre, og utrolig nemme at lave. Tænker man også kunne putte løg i..
Amaru
13 år siden
13 år siden
min kæreste lavede dem her til aften. RIGTIG god konsistens, men manglede lidt smag.
AndreaMD
13 år siden
13 år siden
Amaru: Helt enig! Personligt plejer jeg at proppe dem med oregano
Amandabs
13 år siden
13 år siden
De smager bare super godt :-)
Acai-Maria
13 år siden
13 år siden
mums det var super gode og billige. puttede også spidskommen i.. det var lækkert.
Anderkisten
13 år siden
13 år siden
Super gode. Puttede løg og godt med krydderurter i. Derudover kun 1 æg og relativt grofthakkede champignon. Tog så stavblenderen og satte ned i midten så en smule af champignonen blev til mos, og dermed var med til at holde dem sammen. Perfekte sammen med svampesovsen http://vegetarkontakt.dk/?opskrift-svampesovs=141
Hende der!
12 år siden
12 år siden
Ej det ser lækkert ud Andrea!! Det vil jeg prøve i aften!
Hilsen Victoria
AndreaMD
12 år siden
12 år siden
Super med respons!
celinesofie
11 år siden
11 år siden
Jeg lavede mine med 45 g. havregryn istedet for rasp. Så tørstegede jeg dem, så blir de lidt sundere! De smager dejligt!
celinesofie
11 år siden
11 år siden
Uh uh og puttede 2 fed hvidløg, 1/2 løg og en omgang: basilikum, rosmarin og dild i! Lækkert!
tanyapiien
11 år siden
11 år siden
kan klart anbefales!!!