Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

syg brystkonkurrence - lidt fb aktivisme

 

Aktivisme, Happenings & Organisationer

Sider: << < 1 2 3 4 > >>
PlanteædendePlante
Forum-indlæg: 1188
Område: Århus
Denne bruger har i år '14 doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.
Dato: 9/3 2012 21:19 | Indlæg redigeret den: 9/3 2012 21:21

Jeg synes det er helt okay, at Kostbar diskriminerer de transkønnede. Jeg ved ikke helt om det er i overensstemmelse med dansk lovgivning, men personligt kan jeg ikke se problemet.


Men Jens, hvis vi tillader diskrimination et sted, skal vi så tillade det alle steder?

Ender det ikke med at være et tilbageskridt for et civiliseret samfund?

Desuden er det aldrig gyldigt at argumentere ud fra nuværende tilstand som du gør med Grevinde Danner....

Hvordan ville du have det hvis der pludselig var masser af steder der diskriminerede dig?
longevitynow
Forum-indlæg: 709
Område: KBH
Dato: 9/3 2012 22:06

Plante
Mon ikke der allerede er det?
Mannequin
Forum-indlæg: 24
Opskrifter: 2
Område: Østjylland
Dato: 9/3 2012 22:59

Hvor er jeg dog træt af alle der bliver så provokerede af de signaler andre sender via deres udseende.

Synes hellere vi skulle være taknemmelige for de forskellige typer kvinder der er, fremfor at hakke på dem fordi de vælger at se ud som de gør. Livet er ikke en skønhedskonkurrence.

Fuck hvad de andre tænker, så længe du selv er tilfreds med hvad du ser i spejlet.
longevitynow
Forum-indlæg: 709
Område: KBH
Dato: 9/3 2012 23:04 | Indlæg redigeret den: 11/3 2012 20:37

Katja Ivalu
Jimmi, der er bare lige det ved det, at ved naturlig skønhed ældes man med ynde, og ved plastic "forbedring" bliver man grimmere jo ældre man bliver
Det skal du da have lov til at synes men efter min mening er Cindy Jackson pænere nu end hun var for 30 år siden. Hvis du scroller lidt ned på denne side kan du se nogle billeder der er taget med ca. 10 års mellemrum. Hvilket af dem synes du er pænest?
http://www.cindyjackson.com/my-surgery/info_5.html

En petit kvinde (med små bryster) kan være super hot, hvis hun elsker sig selv oprigtigt og det kan ses i kropsholdningen.
Jeg er helt enig. Slanke kvinder er smukkest. Hellere små bryster end for store bryster.

Synes du skal prøve at tænke lidt over, hvordan du ville have det med at din fremtidige kæreste (din true soulmade) ville blive pornoficeret af alle dine venner osv.
Det ville jeg da have det fint med så længe de ikke kommer med upassende kommentarer. Hvis de ikke kan finde ud af at opføre sig ordentligt er det ikke mine venner længere.
lyra
Forum-indlæg: 1310
Område: KBH
Dato: 10/3 2012 22:52

stem på malene og de andre seje transkønnede her!: http://www.kostbar.dk/Konkurrence.aspx

hvorfor?

fordi "De to kvinder er nemlig så uendeligt modige. Tænk at stille sig op midt i en stereotyp popkultur og stå fast, endda iklædt balkjole og kyssemund. Spred budskabet og gør transkønnede synlige, siger de. Sikke et mod.

For i virkeligheden handler det her jo om de alt for snævre rammer for, hvad vores køn kan og må indeholde. Disse to deltagere lever ikke op til definitionen af hverken kvinde eller mand.

De lokker ikke tørstige heteroseksuelle ungkarle ned i baren. De sælger ikke bodytequilaer. De er ikke det blikfang, som baren havde håbet på, fordi de ikke lever op til et klassisk syn på ’den smukke’ og ’den rigtige’ kvinde.

Til gengæld står de med en reel problemstilling, nemlig et akut behov for bryster."
- indlæg i politiken: http://politiken.dk/debat/profiler/giese/ECE1565914/koenskamp-og-silikone/
Julie Lea
Forum-indlæg: 1134
Opskrifter: 2
Område: KBH
Dato: 11/3 2012 00:42

Som Ditte Giese nævner et andet sted - så ville man jo heller aldrig se en lignende konkurrence hvor mænd, der var utilfredse med størrelsen/faconen på deres penis postede billeder af den i håb om at få penge til en forskønnende operation:D!
John
Forum-indlæg: 1388
Område: KBH
Dato: 11/3 2012 07:40 | Indlæg redigeret den: 11/3 2012 07:41

Nu bider Lyra sikkert hovedet af mig, men jeg tror også jeg synes at det er ok at ethvert show fravælger deltagere som ikke passer med showets stil. Man er simpelthen nødt til det for at kunne appelere til et shows målgruppe. Og man må have en målgruppe. Intet show ville være en succes hvis det havde et totalt kaos af forskellige kunst- og stilarter. Man ville ikke gide betale, fordi man ville ikke ane hvad man endte med at se. Man skal kunne opsøge det man kan lide.
Eks. ville jeg ikke kunne lide at tage til en metal koncert hvis de inkluderede eks. glam-rockere eller lady gaga.
Det er vedr. events hvor skønheden der dyrkes findes i lyd. Findes den i udseende ville jeg også være glad for at de undlod visse ting. Og transkønnede er iblandt de ting. Det betyder selvfølgeligt ikke at jeg synes at der er noget galt med at være transkønnet. Det er der der selvfølgeligt ikke. Intet som er uskadeligt kan være forkert. Jeg finder det blot uæstetisk. Ligesom lady gaga, ska, zebrastribet spandex og så mange andre ting, og vil gerne kunne undgå at udsættes for det.

*dukker sig hastigt*
ChiZhai
Forum-indlæg: 292
Område: KBH
Administrator
Dato: 11/3 2012 08:39

John, sig til hvis du hører om en metal koncert, hvor Lady Gaga er med. Jeg er så på!
Jeg kan godt følge dig lidt af vejen, men hvis man har lavet en konkurrence, hvor det eneste krav er, at man skal være over 18 år og poste et billede, hvor man ikke har bar overkrop, så skal man ikke bagefter komme og sige "man må forresten ikke være transseksuel". Uanset om man så siger det direkte eller bare efterfølgende sletter deres entries i konkurrencen.
Og hvis man havde sagt det fra starten så skulle vi nok have brokket os alligevel; nok endnu mere :)
PollyPunk
Forum-indlæg: 3123
Opskrifter: 41
Område: Bornholm
Denne bruger har doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.
Dato: 11/3 2012 09:06

Jeg synes det er okay at folk vælger at flække deres tunge og få horn- eller brystimplater!
At jeg ikke har hverken lyst eller behov for det (synes undertegnede selv)
er sagen uvedkomne.
Jeg kalder visit hos Mr tattooguy for skønhedsbehandlinger og jeg forventer ikke at mine rablende påfund falder i alles smag.
Og jeg giver en fuck for andres mening derom! Det er min krop og jeg lan lide det!!

At jeg synes det er ærgerligt at kønne mennesker vælger så drastiske kropsudsmykninger, der for mit øje er unødvendigt.
Jeg har en veninde der kun har brystvorter og i flere år overvejede at få det lavet, og det kunne jeg godt forstå HENDE.
Men faktisk har hun fravalgt det og lært at elske sig selv og hendes kærester har altid elsket hende fordi hun er så fuckin køn og fantastisk sødt og godt menneske. 18 år synes jeg ikke helt er gammelt nok til at tage valget, jeg er rigtig glad for at være over 30 nu, fordi jeg i højere grad har lært at deale med at være mig.
lyra
Forum-indlæg: 1310
Område: KBH
Dato: 11/3 2012 19:27 | Indlæg redigeret den: 4/1 2016 23:11

det er ikke ok at behandle folk dårligt på baggrund af deres køn.

at du ikke finder transkønnethed "uæstetisk" er ikke overraskende, John. samfundet bilder os jo ind at det er klamt. det er til gengæld ikke særlig rationelt, tilføjende til en ikke-diskriminerende verden, eller etisk at udelukke folk på baggrund af det.

de her folk ønsker heller ikke at se på transkønnede:
"Kuwaiti police have tortured and sexually abused transgender women using a discriminatory law, passed in 2007, which arbitrarily criminalizes “imitating the opposite sex,” Human Rights Watch said in a report released today. The government of Kuwait should repeal the law, article 198 as amended in 2007, and hold police officers accountable for misconduct.

The 63-page report, “‘They Hunt us Down for Fun’: Discrimination and Police Violence Against Transgender Women in Kuwait,” documents the physical, sexual, and emotional abuse and persecution that transgender women – individuals who are born male, but identify as female – have faced at the hands of police. The report also documents the discrimination that transgender women have faced on a daily basis – including by members of the public – as a result of the law, an amendment to penal code article 198. Based on interviews with 40 transgender women, as well as with ministry of interior officials, lawyers, doctors, and members of Kuwaiti civil society, the report found that the arbitrary, ill-defined provisions of the law has allowed for numerous abuses to take place."
longevitynow
Forum-indlæg: 709
Område: KBH
Dato: 11/3 2012 20:19 | Indlæg redigeret den: 11/3 2012 20:35

De lokker ikke tørstige heteroseksuelle ungkarle ned i baren. De sælger ikke bodytequilaer. De er ikke det blikfang, som baren havde håbet på, fordi de ikke lever op til et klassisk syn på ’den smukke’ og ’den rigtige’ kvinde.
Og da de ikke gør det ville baren miste penge på at give dem operationen. Det er ikke i barens interesse at miste 30.000 kroner så selvfølgelig skal de da ikke betale for at en mand får bryster. Enhver burde kunne sige sig selv at sådan en konkurrence kun er for kvinder. Det er jo kun kvinder og syge mænd(gynækomasti) der har bryster.
Herbi
Forum-indlæg: 293
Område: KBH
Dato: 11/3 2012 21:06

Det er nok bare mig, men er Malene ikke langt den kønneste i konkurrencen!?
Hun bliver da smuk når hun får et par bryster. Ikke fordi hun ikke er smuk uden, men fordi det tydeligvis ville gøre hende mere selvsikker og give hende en dejlig udstråling.

Jeg tror bestemt ikke der er nogen grund til at være "skuffet" når den flotteste pige vinder!
Katja Ivalu
Forum-indlæg: 913
Opskrifter: 14
Område: KBH
Dato: 12/3 2012 10:31

Jimmi, nu taler jeg jo også lidt generaliserende :D
Det er da klart, der sikker altid vil være nogen som det klæder, at blive plastic opereret..
Men (generelt) syndes jeg de fleste "stjerner" falmer når de er blevet ældre, de får det der stenansigt, hvor huden er helt stram omkring øjnene/panden.
Mennesker skal ikke være så skræmte af, at blive gamle og rynkede, det kan også være smukt.

Det er jo heller ikke sikkert at Cindy Jackson er den store hottie om 20-30 år og det er det, jeg mener med at der er en "naturli" grænse for, hvor meget kniv og botox et ansigt/krop kan klare, på et tidspunkt bliver det for meget.

Hvis jeg skal være helt ærlig, syndes jeg faktisk hun (Cindy) er pænest på de første 70ere billeder, der har hendes ansigt karakter og personlighed, og hvis man så kigger på de nye Bardot billder, ligner hun til forveksling mange af de andre pornoduller fra USA, med hairextensions, botox læber og så har hun altså også godt med make-up på :D

Men det er vel også et spørgsmål om smag og behag, jeg er nok bare mere til forædling af det naturlige, jeg holder mig bestemt ikke tilbage med make-up og knald på farverne og har da også på et tidspunkt ønsket mine bryster større, men har droppet det igen, da jeg netop ikke kan stå inde for at byde min krop, silicone og plastic og så er der jo også noget psykologisk med i det.

Det er ret forfærdeligt egentlig når man tænker over det, hvor mange kvinder som ikke er tilfredse med deres bryster og jeg mener i de fleste tilfælde at den oprigtige glæde, accept og kærlighed til ens egen krop, er det mest optimale og kan man skabe/opnå den tilstand, så er nye bryster slet ikke nødvendige..

Jeg er nået til den erkendelse i dag og er super stolt over min krop og mine bryster, men det er da klart, det nok ville have været sværere hvis jeg havde set ud som jeg gjorde for 2 år siden.

Jeg syndes alle piger som overvejer at få lavet bryster, skulle fortage en kostforædling og leve efter den sunde veganske/raw kostpyramide i et par år og så igen tage det op til overvejelse, tror der ville være en del som ville være glade og taknemmelige over at de ventede og som ville være stolte af det de er blevet født med :D
lyra
Forum-indlæg: 1310
Område: KBH
Dato: 12/3 2012 18:26

this 8-bit ish game about one woman's transgender experience is beautiful and informative and the music is super nice!
vi skal uddanne os selv om de undertrykte klassers oplevelser, så vi bedre kan holde op med at diskriminere så meget mod dem som samfundet siger vi skal :)

http://www.newgrounds.com/portal/view/591565
Marianne48
Forum-indlæg: 2395
Område: Odense
Dato: 12/3 2012 18:39

Gad vide hvorfor hende Cindy er/var så bange for at se ældre ud.

Jeg synes ligesom Katja Ivalu, at hun var pænest på billederne fra 70' erne, da hun passede til sin rigtige alder, hvor hun også ser mere levende/ægte ud.
Dem som tyr til botox må også være totalt ligeglade med alle de stakkels 1000 vis af forsøgsdyr, som det skidt testes på.:(

Jeg synes også at det er forkert, at de transkønnede bliver diskrimineret i konkurrencen.

Og derudover er det ret trist, at så mange helt unge kvinder tilsyneladende ikke føler sig gode nok, medmindre de får bryst implantater.
Marianne48
Forum-indlæg: 2395
Område: Odense
Dato: 12/3 2012 18:46 | Indlæg redigeret den: 12/3 2012 18:48

Like til dine indlæg Lyra.:)
Og til Katja Ivalus indlæg.
lyra
Forum-indlæg: 1310
Område: KBH
Dato: 12/3 2012 21:46 | Indlæg redigeret den: 4/1 2016 23:11

tak :)

ja, marianne, det er pisse ærgeligt. jeg er af den opfatning, at det i de fleste tilfælde ikke er kvinden, der skal have "skyld" for at hæve presset og tilføje til problemet - det er ikke hende, der har magten til at ændre kvindebilledet - det er lederne indenfor bla. medieverdenen og de politiske systemer.
Yarrah
Forum-indlæg: 4
Område: Lolland / Falster
Dato: 13/3 2012 00:59


Jeg må nok sige at jeg er enig med dem der synes at konkurrencen i sig er det syge, bare tænk på:

- Det er en ren "meat market" der det eneste som det går ud på er at de skal sende in et foto og få flest "stemmer".
- De opfordrer implicit til en operation som dels er farlig for mange men også kun går ud på at kvinder skal tænke på det ydre

Mest of alt så bliver de brugt til at lave reklame på en ganske usmagelig måde. Der er vel ikke nogen som tror at baren og silikonklinikken gør det her for noget andet end kommerciel gevinst...
longevitynow
Forum-indlæg: 709
Område: KBH
Dato: 13/3 2012 05:03

Marianne48
I starten havde det ikke rigtig noget med alder at gøre. Hun havde bare ikke de feminine træk som mange andre kvinder har og det ville hun gerne ændre. Hun mente at hun kunne blive bedre end hun var fra naturens side og det havde hun ret i :D
Julie Lea
Forum-indlæg: 1134
Opskrifter: 2
Område: KBH
Dato: 13/3 2012 08:40

Jimmi: definer "feminine træk"...
Sider: << < 1 2 3 4 > >>