Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Håret tilbage

 

Aktivisme, Happenings & Organisationer

Sider: << < 1 2 3 4
ennasuS
Forum-indlæg: 1172
Opskrifter: 3
Område: KBH
Dato: 29/5 2012 17:43

Jeg har lige lyttet til radio-udsendelsen. Spændende og god debat. Hvis I har tid - så lyt ;)

Så skal der soves..... ses *vinker*
Marianne48
Forum-indlæg: 2395
Område: Odense
Dato: 29/5 2012 18:29 | Indlæg redigeret den: 29/5 2012 21:26

Jeg synes også, det er noget underligt noget, at både medier og privat personer tillader sig at kritisere kvinder både privat personer og kendte for at have hår under armene.

Jeg så et interview med Julia Roberts, hvor man også så hende med hår under armene, det tog jeg da ingen videre notits af.....kan ikke blive stødt over.
pigen charles
Forum-indlæg: 52
Opskrifter: 6
Område: Fyn
Dato: 29/5 2012 19:41

wow syntes det er en interasant debat ,med fine inlæg, ja i bund og grund er mange problemmer i dette samfund og hverdagen grundet dårlig selvtilid , og ja at passe ind .....det er folks egen sag og ja ting her i livet gøres nok for at passe ind i en bestemt gruppe, at være en del af en gruppe kan både være godt f.eks at man føler at man høre til et sted eller knap så godt at man føler sig presset til det ene eller andet ..det kræver selvtilid at turde være sig selv , er ikke perfekt langt fra og har problemmer med min selvtilid , og prøver bare at være migt selv ikke sættes ind i en bås blanandet det ene dag gå i f.eks punker stil og den anden i lille fin sommer blomster kjole og ballerina , man skal gøre det der er rigtigt for en selv også hvis det er for at passe ind ,lang historie kort hver dig selv og tro på at du er ok som du er , selvom nogen ting kunne arbejdes med:) så lad håret gro eller ej for mig nej tak heh
Mannequin
Forum-indlæg: 24
Opskrifter: 2
Område: Østjylland
Dato: 29/5 2012 20:27

Kvinder der ser ud som de selv ønsker er helt sikkert de mest sexede. Det samme med mænd, vokset eller ej.
Men jeg må nu også indrømme jeg ikke helt forstår hvorfor så mange har så meget imod hårvækst? Når mænd siger de vil have en naturlig pige mener de en glatbarberet med et perfekt ansigt der ingen makeup trænger. Folk trænger vidst til at få et nyt syn på hvad naturligt er :p
Så når nogen siger du burde barbere dig, din hårfarve ikke klæder dig, du har for mange piercinger/tusser og whatever. Stop med at tro at verdenen skal forholde sig efter dit hoved, og hvad du synes er pænt. Det er jo ligesom heller ikke fordi vi elsker dit udseende, men hvem er jeg til at bedømme ^^
Anderkisten
Forum-indlæg: 520
Område: Århus
Dato: 29/5 2012 21:52

tsk - hvorfor ligne en sjuft når man kan være vel-groomet? Mand eller kvinde! Og blande kønskamp ind i det på nogen måde er imø tangerende til noget der nærmer sig dumhed i at blande toiletsædet ind i den debat.

Det handler udelukkende om valg. Alle der prøver at "tvinge" andre til at deres valg er forkert finder jeg dybt usympatiske og patetiske, idet deres forsøg på at tvinge andre til at indrømme at deres valg er forkert udelukkende bunder i at de føler de selv bliver udsat for det samme. Så øje for et øje, tand for en tand?
Marianne48
Forum-indlæg: 2395
Område: Odense
Dato: 29/5 2012 22:12

Jeg har heldigvis selvtillid og selvværd nok til, at jeg ikke behøver, at gemme mig bag et lag sminke/makeup hver dag for at færdes ude blandt andre....har nu også et rimeligt kønt/pænt ansigt efter sigende ;) :)
longevitynow
Forum-indlæg: 709
Område: KBH
Dato: 29/5 2012 22:33

Det har mange kvinder. De forstår bare ikke at de kan være kønne uden makeup :D
Marianne48
Forum-indlæg: 2395
Område: Odense
Dato: 29/5 2012 22:44 | Indlæg redigeret den: 29/5 2012 22:56

Undergrund og subkultur er lige mig som gammel new waver/goth mixet med lidt punk i de gode gamle start og midt 80' ere ;) :) måtte jeg lige tilføje, nu hvor Warzywo nævnte subkultur og undergrunden.....bliver altid glad når jeg ser nogle på gaden, som er goth eller punklignende eller hvad man ellers kan kalde det i deres egen individualistiske stil, som stikker udenfor normen ;) :)
ennasuS
Forum-indlæg: 1172
Opskrifter: 3
Område: KBH
Dato: 30/5 2012 05:57

Mjaah... seksualitet eller ej....

Det er jo "sjovt" at "verden" går i selvsving, når en kendt kvinde fremviser hårduske - men ville det samme ske hvis det var en mand? Hårdusk eller ej - har aldrig hørt om mænd der er blevet "tilbudt" hængning, gruppevoldtægt el. lign. for at gøre enten-eller.

Radio-debatten tager netop emnet "seksualisering" op. Hvorfor skal kvinder lige pludselige være glat-barberet "der"? De mener (debatgruppen i radioen) at det er pornoindustrien der "startede" det - at det er ad den vej, hårfjerningstrenden - som den er nu - startede.

En kvindelig forfatter, der har skrevet en bog - blev hængt ud på nettet med "løfter" om, at hun da bare skulle ha SÅ meget pik, at de ville voldtage hende - men på den anden side så var hun så grim at de nok ikke kunne osv.

Ville dette ske med en mand? Næppe. Der ville højst være et "han er nok bøsse"-pip (hvilket også er forkert men dog knapt så voldsomt).

De taler også om "metro-seksualisering". At både mænd og kvinder er begyndt at fjerne så meget hår for at ligne hinanden. For at komme væk fra "køns-forskellene" på det område.

Derudover taler de om at kvindefrigørelsens kamp for kvinders af-seksualisering er gået baglæns. Kvinder er NETOP blevet MERE skesualiseret pga. hårfjerning - især "der".

En undersøgelse (iflg. debatten i radioen) fortæller at 100% (!!!) af alle mænd/drenge i alderen 16-23 (eller deromkring) fjerner deres hår. Om de så har spurgt 2 eller 200 er ikke til at vide. Hvorfor?

I dag forventer de unge at vi er hår-frie. Hvorfor?

Det er jo den forkerte vej at gå, synes JEG. Hvad synes I?
Vesterbro
Forum-indlæg: 133
Område: KBH
Dato: 30/5 2012 06:09

Jeg synes ikke at særligt hårfjerning er et problem. Jeg synes det er et problem, at så mange har et problem med deres krop og synes at de er smågrimme, deres lår er ulækre, de har klam appelsinhud osv osv. Jeg synes at det er et problem at rigtig mange bruger rigtig rigtig mange penge, ressourcer og tid på tøj og 'skønhedsting'. Tænk hvad man kunne udrette, hvis folk var mere glade for sig selv som de var og man kunne bruge pengene og ressourcerne på noget andet. Ikke at vi alle skal rende rundt i et ens grå sæt, der er helt klart noget fedt og vigtigt i at kunne udtrykke sig personligt, og på sin egen måde, men det kammer bare ofte over i forbrugshelvede.
ennasuS
Forum-indlæg: 1172
Opskrifter: 3
Område: KBH
Dato: 8/7 2012 18:12

Vil lige komme med en opdatering :)

Jeg ligner efterhånden en gorillas afkom.. ok... overdrivelse fremmer forståelsen - men MAAAAAAAAAAAAN

Hår under armene har jeg det helt fint med - selvom der ryger mere deodorant end der plejer....

Men alt det andet? Overvejer seriøs en Karate Kid! (wax on - wax off) !!!

Vesterbro: Jeg har også haft de "mærkeligste" veninder, der har klaget over alt - lige fra skæve knæ til tykke fingre til hår på tæerne til - ja ting man overhovedet ikke opdager!
Herbi
Forum-indlæg: 293
Område: KBH
Dato: 8/7 2012 21:38

Hvorfor fjerner du det så ikke bare, hvis det er det du har det bedst med?
ennasuS
Forum-indlæg: 1172
Opskrifter: 3
Område: KBH
Dato: 9/7 2012 05:19

Det gør jeg også, herbi - når alle de andre ting i mit liv er på plads ;)
Ligenu giver det mig en slags ro ikke at tænke over det, at skulle fjerne dem - men når alle de andre ting er på plads - så skal jeg da helt klart ha en Karate Kid. Især JUNGLEN skal fjernes ;)
Herbi
Forum-indlæg: 293
Område: KBH
Dato: 9/7 2012 07:35

Ja da, man skal altid gøre hvad man selv synes man har lyst til. Hvis man kun har hår fordi man gerne vil være korrekt og fordi "de andre gør det" så er man jo alligevel heller ikke bedre end dem der fjerner det "fordi de andre gør det".
Jeg kan personligt ikke anbefale en karate kid AV AV! Heh :-)
ennasuS
Forum-indlæg: 1172
Opskrifter: 3
Område: KBH
Dato: 9/7 2012 07:49

jeg har vist aldrig prøvet det men mine hår er ihvertfald lange nok og det skulle holde i 6 uger :D
Jeg gør det også kun for min egen skyld. Jeg føler mig temmelig uhygiejnisk et vis sted....
Sider: << < 1 2 3 4