Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

DA HAR BRUG FOR DIN HJÆLP!

 

Aktivisme, Happenings & Organisationer

Stjernestøv
Forum-indlæg: 847
Område: Sjælland
Dato: 22/9 2014 10:31 | Indlæg redigeret den: 22/9 2014 10:34

Hej! :)

Dyrenes Alliance er en dyrerettighedsorganisation, der hver uge er på gaden rundt om i hele landet, for at fortælle folk om dyrenes forhold og muligheden for at spise vegetarisk. For hvert medlem Dyrenes Alliance har, får vi penge i støtte. Og i øjeblikket er det sådan, at vi kun er små 200 medlemmer fra at få endnu mere i støtte - hvilket betyder endnu flere penge til at trykke foldere mm. og gøre verden til et bedre sted.

Derfor: Er du under 30 år og endnu ikke medlem, kunne du så ikke tænke dig at blive det? Kunne din kæreste/bror/datter/ven?

Det koster 75 kr. om året at være medlem, og til gengæld får vi omkring 1500 kr. oveni i støtte - det kræver derfor ikke så meget, men hjælper super meget!

Vores webshop er desværre ikke oppe at køre i øjeblikket, men bor du i Roskilde eller omegn eller går på RUC kommer jeg gerne ud med en indmeldingsblanket eller vi kan aftales at mødes, jeg tager et par stykker med til Buddhahytten, og der er andre lokalforeninger i resten af landet (inkl. Bornholm), som også kan hjælpe. Find dem evt. på Facebook.

TAK <3

Hilsen Dina, lokalkoordinator i Roskilde.
Bellacci
Forum-indlæg: 503
Område: Fyn
Dato: 22/9 2014 17:48

Hey Dina..

Først, hvorfor skal man være under 30?

Dernæst, jeg var i kontakt med Anima i sidste uge, da jeg ville melde mig som frivillig. De henviste til jer. Hun fortalte mig at hun ville sørge for at jeg blev ringet op, det skete aldrig.

Mvh . Marco
Stjernestøv
Forum-indlæg: 847
Område: Sjælland
Dato: 22/9 2014 19:31 | Indlæg redigeret den: 22/9 2014 19:32

Man må hjertens gerne være medlem ligegyldig alder ligesom vi elsker frivillige i alle aldre! Men støtten vi får fra DUF kommer fordi vi er en ungdomsorganisation, og derfor tæller de kun medlemmerne under 30 med.

De har sikkert haft travlt og du får et opkald snart. :)

Odenses lokalgruppe findes på Facebook her https://www.facebook.com/DA.Odense?fref=ts og her https://www.facebook.com/groups/348541905248176/?fref=ts Det er Tenna (https://www.facebook.com/Tennavoight?fref=ts) og Jamie (https://www.facebook.com/jamie.gregson.77?fref=ts) der er koordinatorer, så du kan jo prøve at skrive til dem. :) Hvis du ikke er på Facebook kan jeg finde deres mail frem til dig i morgen. :)