Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Protest mod Arla af Direct Action Everywhere

 

Aktivisme, Happenings & Organisationer

peterbb
Forum-indlæg: 21
Område: KBH
Dato: 26/8 2016 09:14

I går holde Direct Action Everywhere Danmark en protest mod Arla ved deres hovedkvarter på Sluseholmen. Du kan se billeder her: https://www.facebook.com/directactioneverywheredk/photos/?tab=album&album_id=562777040590331

KØBENHAVN (25/08/2016): Foran Arlas hovedkontor hældte DxE-aktivister blod ud over os selv i protest mod mælkeindustriens udnyttelse af køer og deres kalve.

De fleste mennesker tror, at køer bare på magisk vis producerer mælk, som vi så venligt hjælper dem af med. Virkeligheden er dog en helt anden, for det kræver et enormt offer for køerne og de babyer, der straks bliver taget fra dem efter fødslen. Mælk er inficeret med udnyttelse, mishandling og død præcis ligesom kødindustrien, æggeindustrien og alle andre dyreindustrier.

Vi hos DxE vil gøre opmærksom på, at der ikke er nogen forskel mellem, hvad Arla gør, og hvad Danish Crown gør. Det er vold, og det er helt unødvendigt. Hjælp med at stoppe udnyttelsen, bliv veganer. Dem, der tror, at de køber 'human' mælk, bør spørge sig selv, hvad der sker med den kalv, som koen uundgåeligt skal føde for, at hun kan producere mælk. Og hvad sker der med koen, når hun ikke længere producerer nok mælk til, at det giver nok profit for mælkeindustrien.


Jeg synes det er en vældig fed protest!
Amanda Stampe
Forum-indlæg: 155
Opskrifter: 3
Område: Sjælland
Moderator
Dato: 28/8 2016 15:18

Bloody vegans!
Zhcoop
Forum-indlæg: 663
Opskrifter: 10
Område: Sjælland
Moderator Denne bruger har i år '14 doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.
Dato: 28/8 2016 19:22

Det er lidt overdrevet, men nogle må jo bryde grænserne for at rykke samfundet i en bedre retning [: