Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Infomøde i Kolding!

 

Aktivisme, Happenings & Organisationer

Peberman
Forum-indlæg: 62
Område: Sydjylland
Dato: 6/10 2011 08:42

Nu er det vintertid igen, det betyder helt nye mål, helt nye materialer og helt nye ideer!

Derfor holder vi i Dyrenes Alliance Kolding et lille opstartsmøde på hvad, forhåbentligt, bliver en utrolig succesfuld vinterkampagne! Vi skal igen i år vise at pels er noget der hører til på dyr og ikke på mennesker. Det betyder at vi skal bruge jeres ideer til nogen helt vildt seje events, og selvfølgelig for at høre hvad i synes er nice!
Der har lige været VIP-weekend hvor der blev skrevet en masse ideer ned til hvordan tingene kunne gøres, men nu er det jo i bund og grund jer der bestemmer hvilke af dem der skal blive til virkelighed!

Hvis du ikke har været med før og går lidt med tanken: "det ville sgu da egentlig være pænt nice at hjælpe de der dyrevenner fra DA" så er det nu du skal møde op, det er jo nemlig også et infomøde hvor du kan få svar på dine spørgsmål på hvorfor vi gør som vi gør, hvad der bliver \"forventet\" af en frivillig og mange andre ting.

Der vil blive sørget for snacks og drikkevarer til de fremmødte dyrevenner!

Tilmelding kan ske her: http://www.facebook.com/event.php?eid=285533614808628, på kolding@dyrenesalliance.dk eller på tlf: 2825 6684