Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Søger værelse i KBH

 

Bofællesskaber

Leitet
Forum-indlæg: 10
Område: KBH
Dato: 29/9 2013 02:23

Hej alle
Jeg søger værelse i København eller Københavnsområdet
Hvis du lejer et værelse ud, er jeg frisk på at høre mere!
Meget korte random facts om mig: Jeg er en 20-årig veganerdreng, studerende på KU, kan godt lide dyr og elsker film og tv samt gaming! Jeg er hyggelig og glad hele tiden altid!
Hvis du lejer dit værelse ud, og vil høre mere om mig, så send mig en besked evt. her, på mail jsleitet@hotmail.com eller på min mobilos 31 13 14 70.
Vi skrives og ses forhåbentlig
Nisa
Forum-indlæg: 142
Opskrifter: 1
Område: KBH
Dato: 3/10 2013 12:51

Hej Leitet :)

Vi har et ledigt værelse i Kastrup fra. 1 nov.2013.

Se vores annonce her:


Leder du efter en midlertidig bolig, nær smuk natur, tæt på Fields, flere forskellige supermarkeder og 10 min i tog til hovedbanegården så læs med her:

Vegetarisk og vegansk bofællesskab søger 1 vegetar eller veganer som beboere: 1 nov 2013- 31 marts 2014.

Vegetarisk og vegansk bofællesskab på Munkebjergvej 49, 2770 Kastrup udlejer 1 værelse:

14m2 værelse. husleje: 3000kr pr. md.

Der skal betales for 2 måneders depositum.
Huslejen er inkl. Vand, el og varme. 10 kr pr. vask/tørretumbling og 100kr pr. md for internet.

Der er adgang til: fælleskøkken med spiseplads, have, vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, køleskab, cykelholdeplads og p-plads. Badeværelse deles i om. Værelserne udlejes kun til ikke rygere og husdyr er ikke tilladt.
Efter 5-7 minutters gågang er du ved bus 350s, 5-10 minutters cykeltur til Tårnby Torv og station, hvor du blandt andet finder Netto og Superbrugsen. Rema 1000 og Fakta kan cykles hen til på maks 5 min. Kalvebodfælled er et vidunderligt naturområde og ligger cirka 10 minutter herfa. Metroen kører lige overfor fælleden. Fields som er et stort shoppingcenter er kun 3,5 km herfra.

Lidt om os:
Vi er tre vældig søde veganere som vil skabe et fantastisk bofællesskab. Vi nyder hinandens selskab og samtidig er der plads til privatliv. Vi laver eller detager tit i arrangementer med andre frugtarere/veganere/vegetarer.

Cecilie er 21 år og hun elsker frugt og yoga. Hun er exceptionel til at kreere råveganske retter og er i gang med at arbejde på sin første opskriftsbog.

Pau er 31 år og han elsker sport og er meget nysgerrig indenfor det spirituelle. Han kommer fra Spanien og har snart boet her i et år. Han er temmelig god til dansk.

Nisa er 24 år og hun elsker ro og lange cykelture i alt slags vejr. Hun går op i at bidrage med noget positivt til andres liv og man føler sig godt tilpas i hendes selskab.

Det er vigtigt for os at der er en positiv atmosfære og at vi tager hensyn til hinanden.

Er du interesseret og/eller har spørgsmål så send en mail til nisasuta@yahoo.dk eller SMS til 29807606.

Fortæl gerne lidt om dig selv og hvorfor du ønsker at bo sammen med os.
Vi glæder os til at høre fra jer :)