Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Kollektiv i Roskilde søger beboere.

 

Bofællesskaber

Johanne
Forum-indlæg: 5
Opskrifter: 1
Område: Sjælland
Dato: 1/2 2011 18:20

vi er en gruppe søde og dejlige mennesker (2 piger og 7 drenge, alderen 18 - 23) der bor i kollektiv i en dejlig villa i Roskilde, forholdsvis tæt på stationen. det er sådan at vi står og mangler 2 beboere. derfor håbede vi på at der var nogle andre søde og dejlige mennesker som måske var interesseret i at komme til samtale og muligvis flytte ind vores lækre hybel.

kollektivet er hovedsageligt vegetarisk, men vi er også et par veganere og en enkelt kødspiser, dog må der ikke tilberedes kød i husets køkken.

da jeg ikke er den store skriver som sådan, vil jeg stoppe mit indledende indlæg nu og håber at i kommer med en masse dejlige spørgsmål, som jeg/vi med glæde vil svare på :)

vi håber at høre fra dig :)
m.v.h Johanne og resten af Skyttegraven

Bara
Forum-indlæg: 46
Område: KBH
Dato: 2/2 2011 12:43

Er det et problem hvis man er 31 men opfører sig som en 21årig? :)..godt nok mand, så det bliver lidt ulige kønsfordelt, men er interesseret i at høre mere.

Resten nedenunder er mest hvis ja til det øverste:
- Husleje og kvm2?..eget værelse eller "delestue"/"sovesal"?..antal badeværelser? (t.10 mand er selv to måske lige at presse den)
- Tilberedes kød, altså stegning/kogning verboten fint nok, men man må vel godt anrette en dåse makrel el.lign så længe det ikke lugter af "tilberedning" eller hvordan?..kan naturligvis også bare "pakke ud" på værelset hvis ikke, bare som info for hvor strikse i vil have det.
- Hvor tit fællesspiser i? (jeg gætter på en semi obligatorisk madklub?..har selv kørt en engang på kollegie, det er fedt når det virker og folk ikke nagger over ulige spenderinger :))
- Er der plads til at man kan have en cykel indenfor(evt på væggen hvis der er privat værelse)(Kommer til at have en til en del knaster så udenfor er ikke en option..)
- TV/Inet er der vel?..kan egentligt godt leve uden TV som jeg gør nu, og Inet kan tlf klare, men en fast linie ville dælme være nice.

vh.
/R
Johanne
Forum-indlæg: 5
Opskrifter: 1
Område: Sjælland
Dato: 2/2 2011 18:14

det er intet problem med alderen, så længe du kan med os andre. :)

- jeg er ikke sikker på hvor mange kvm2 de to værelser er hver især, men vi har et stort være til 3450kr mdr. og et lidt mindre til 3150, størrelsen kan du muligvis selv vurdere hvis du er interresseret i at komme til en samtale :) dvs. at man altså har et værelse selv, så man også har lidt privatliv :) vi har to badeværelser, et stort med bad og toilet og et lille kun med toiletter og derudover har vi et vaskerum i kælderen med karbad. og vi har en stor fælles stue med et lille tv, hvis man får lysten til at se fjernsyn, og et spise bord hvor vi alle kan sidde, der er fællesspisning hver aften hvis man har lyst (vi har et nåle system hvor man kan sætte nål, hvis man er interresseret i at spise med den pågældende aften)
man giver 500 kr i madpenge.

jeg tror ikke der er noget i vejen for at man tilbereder en lille dåsemakrel på noget af køddbestikket i køkkenet :)

med hensyn til cyklen, så er det sådan at maan gør på sit værelse hvad man har lyst til, så du kan sagtens have en cykkel hængende :)

som tidligere sagt så har vi tv, med tilhørende internet som man betaler ca. 50kr om måneden for.

håber at det var svar nok :)

- Johanne og resten af skyttegraven
Bara
Forum-indlæg: 46
Område: KBH
Dato: 7/2 2011 12:17

Mange tak for infoen, men har måske i morgen et nyt job inde i Kbh, så det kan godt være jeg er nød til at melde pas.

Men det kan måske lade sig gøre, hvis man hurtigt kan komme fra Roskilde til Kbh? (Kan huske Høje T til Kbh H var 8min hvis man fangede det rigtige tog). Skal lige have det undersøgt, så jeg ikke spilder jeres tid.
Johanne
Forum-indlæg: 5
Opskrifter: 1
Område: Sjælland
Dato: 7/2 2011 17:32 | Indlæg redigeret den: 7/2 2011 17:35

det tager ca. 20 min med toget. men du skal bare sige til så fixer vi en samtale, bare skriv til vores mail : skyttegraven@forum.dk :)

- johanne