Plantemad i alle køkkener

Dansk Vegetarisk Forening (DVF)
Dato: 1/8 2017 21:15
Skriv under: Alle kantiner skal tilbyde et 100% plantebaseret måltid --->
https://vegetarisk.dk/plantemad-i-alle-koekkener/
Jeg så denne underskriftindsamling og synes bestemt at den er værd at dele :] - har skrevet under selv, selvfølgelig ;] heh.
Skriv under: Alle kantiner skal tilbyde et 100% plantebaseret måltid --->
https://vegetarisk.dk/plantemad-i-alle-koekkener/
Jeg så denne underskriftindsamling og synes bestemt at den er værd at dele :] - har skrevet under selv, selvfølgelig ;] heh.
Dato: 5/8 2017 15:45 | Indlæg redigeret den: 5/8 2017 15:48
Præcis og hvor er det god argumentation! Klogt man her undgår evt. uheldige associationer med ordet "veganisme" og i stedet taler for 100% plantebaseret kost. Smart.
Skulle det så vise sig at være urimelig byrde for nogle offentlige køkkener at lave en ekstra ret mere, eller efterspørgslen være for lille, eller det betyder meget madspild, kunne man måske satse på at få en ekstern leverandør til at levere nogle gode nærende plantebaserede kvalitets-retter på dybfrost, til de pågældende køkkener, som de kan tage af efter behov. Just my thoughts.
Hvorfor?
* Det vil direkte hjælpe ca. 400.000 borgere, som lever helt eller overvejende plantebaseret (Kilde: Coop Analyse 2016)
* Det vil imødekomme en efterspørgsel fra 2,4 millioner borgere, som ønsker at spise mindre kød (Kilde: Coop Analyse 2016)
* Det vil direkte hjælpe ca. 400.000 borgere, som lever helt eller overvejende plantebaseret (Kilde: Coop Analyse 2016)
* Det vil imødekomme en efterspørgsel fra 2,4 millioner borgere, som ønsker at spise mindre kød (Kilde: Coop Analyse 2016)
Præcis og hvor er det god argumentation! Klogt man her undgår evt. uheldige associationer med ordet "veganisme" og i stedet taler for 100% plantebaseret kost. Smart.
Skulle det så vise sig at være urimelig byrde for nogle offentlige køkkener at lave en ekstra ret mere, eller efterspørgslen være for lille, eller det betyder meget madspild, kunne man måske satse på at få en ekstern leverandør til at levere nogle gode nærende plantebaserede kvalitets-retter på dybfrost, til de pågældende køkkener, som de kan tage af efter behov. Just my thoughts.