Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

DVF-Vestegnen hyggeaften for frivillige

 

Dansk Vegetarisk Forening (DVF)

DVF
Forum-indlæg: 240
Område: Ikke oplyst
Dato: 9/12 2017 16:57 | Indlæg redigeret den: 9/12 2017 16:59

DVF-Vestegnen inviterer til frivilligaften med sandwich og kage :)

Vegetarisk Forening - Vestegnen er hele Vestegnens grønne lokalforening, der arbejder for flere og bedre vegetariske muligheder, til gavn for mennesker, miljøet og dyrene. Men for at kunne gøre det endnu bedre har vi brug for gode, frivillige kræfter, der kan hjælpe med mange forskellige opgaver: alt lige fra lavpraktiske opgaver ved sociale arrangementer, at snakke med besøgende i vores info- og madboder, samt til at planlægge aktiviteter af forskellig slags.

Vi søger altså efter alle slags mennesker: både dig, der kan lide at snakke med andre mennesker om fordelene ved at spise vegetarisk og vegansk; dig, der er helt på hjemmebane i køkkenet med at frembringe de lækreste, plantebaserede retter; dig der elsker at planlægge og organisere - eller bare dig, der har en bil og kan hjælpe med at køre ting frem og tilbage. Med andre ord vil vi være glade for din hjælp, ligemeget hvor meget tid og hvilke interesser du har inden for den vegetariske og veganske verden.

Har du lyst til, og mulighed for, at hjælpe med en eller flere af nedenstående opgaver i selskab med andre skønne frivillige? Så kom til vores frivilligaften og hør mere om at blive frivillig i DVF-Vestegnen onsdag den 10. januar kl. 17:00.

EKSEMPLER PÅ OPGAVER:
- Stå i vores bod ved diverse arrangementer, og snakke med folk om vegetarisk levevis
- Lave smagsprøver
- Hjælpe med transport (hvis du har bil)
- Holde vores Facebook-side opdateret med lokale ting, relevante nyheder, opslag m.m.
- Arrangere deltagelse ved diverse lokale, kulturelle arrangementer, foredrag oma.
- Kontakte lokale spisesteder, butikker m.m.
- Uddele bl.a. opskriftspjecer på gader, stræder m.m.
- Finde gode spisesteder til vores spiseklub, der kan/vil lave god, vegansk mad
- Hjælpe med dække bord, rydde op, tage imod gæster m.m. til vores større sociale arrangementer
- Og meget mere

VI OG VORES FRIVILLIGE HAR INDTIL VIDERE:
- Sørget for udbredelse af vegetariske og veganske muligheder i Rødovre Centrum, der bl.a. har fået MENY Rødovre Centrum til at introducere Vestegnens største udvalg af vegetar- og veganerprodukter
- Arrangeret julefrokost med 50 deltagere
- Deltaget med en bod med smagsprøver, pjeceuddeling m.m. på Brøndby Kulturnat to gange, samt på Sustainable Festival i Albertslund, Grøn Dag på Brøndby Genbrugsstation oma.
- Afholdt inspirerende smagedage med bl.a. Kirsten Skaarup og Ditte Gad Olsen, der har delt veganske smagsprøver ud i lokale supermarkeder
- Og meget andet

Med din hjælp kan vi lave endnu flere pro-vegetariske tiltag på Vestegnen, som vil gøre en stor forskel for både mennesker, dyr og miljø :)

Har du lyst til at høre mere? Så kom til vores frivilligaften om at blive frivillig i DVF-Vestegnen! Vi glæder os til at se dig onsdag d. 10. januar kl. 17.00 :)

OBS:
Vi bestiller sandwich og laver kage til arrangementet. Så vi vil være taknemmelige, hvis du vil skrive til dennis@vegetarisk.dk og bekræfte din deltagelse, så vi ved, hvor mange vi skal forberede sandwich og kage til :)
(100 % vegansk)

Tid og sted:
Onsdag den 10. januar 2018, kl. 17-20
Kulturhuset Kilden, Nygårds Plads 31, 2605 Brøndby

Kontakt og tilmelding:
dennis@vegetarisk.dk