Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Foredragsturné med Mickey Gjerris

 

Dansk Vegetarisk Forening (DVF)

DVF
Forum-indlæg: 248
Område: Ikke oplyst
Dato: 14/10 2018 00:20

“Håb i en håbløs tid: Om dyr, natur og etik”
ved Mickey Gjerris
Foredragsturné – November 2018

Klimaet er under forandring, arterne forsvinder i rivende hast og milliarder af dyr lever trøstesløse tilværelser i et produktionssystem, hvis eneste mål synes at være at lave mere og mere billigere og billigere.

Problemerne er til at tage at føle på, dybt sammenvævede og meget komplekse. Så det er let at føle sig lille og betydningsløs og miste troen på, at man kan gøre en forskel i det store billede. Vi ender let med prøve at fortrænge det hele, leve videre som i går og langsomt mærke håbet sive ud af livet.

Men den enkelte kan gøre en forskel. Det kan godt være, at vi kun er dråber i havet, men det består ikke af andet end dråber. Hver for sig og i fællesskab står vi foran en etisk udfordring: Vi skal til at forstå os selv og vores forhold til dyr og natur på en ny måde.

Om foredragsholderen
Mickey Gjerris er lektor i bioetik ved Københavns Universitet. Han er en flittigt anvendt foredragsholder og har i mange år arbejdet med etiske spørgsmål vedrørende dyr, natur, klima og etik. Han har senest udgivet bøgerne ”Jagt – Natur, mennesker, dyr og drab” i 2016, “Skildpaddetanker” i 2017 og “Naturens Sprog” i 2018. Mickey modtog i 2018 Mikkel Hindhede-Prisen for sin indsats som offentlig debattør.

Mickey Gjerris optræder ofte i medierne, og han er en fremragende foredragsholder.

Sidst DVF arrangerede en landsdækkende foredragsrække, blev der udsolgt i alle byer på nær én. Vi anbefaler derfor, at man bestiller billet snarest muligt, hvis man vil opleve Mickey Gjerris.

Praktisk
Alle er velkomne, men husk at købe billet. Det vil fremgå her og af Facebook, når der er udsolgt.

VEL MØDT!

Tilmelding samt mere info her:
https://vegetarisk.dk/foredragmickey2018/

DVF
Forum-indlæg: 248
Område: Ikke oplyst
Dato: 6/11 2018 20:53

Der er stadig billetter til alle 7 foredrag, så slå endelig til :)