Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Foredrag med Dr. Caldwell Esselstyn

 

Dansk Vegetarisk Forening (DVF)

DVF
Forum-indlæg: 244
Område: Ikke oplyst
Dato: 4/3 2019 12:54

Plantebaseret kost og sundhed – ved Dr. Caldwell Esselstyn
Foredragsturné – Maj 2019

Dr. Caldwell Esselstyn er en verdens mest anerkendte læger indenfor plantebaseret kost. Han er tidligere præsident for den amerikanske forening for endokrine kirurger.

Han er forfatter til bestselleren Prevent & Reverse Heart Disease og har hjulpet mange mennesker med at omlægge deres kost; blandt andet har han inspireret USAs tidligere præsident Bill Clinton. Esselstyn er desuden kendt for bl.a. at have vundet OL-guld i roning i 1956.

Esselstyn og hans hustru, Ann, er på turné i Danmark, hvor de vil sætte fokus på sammenhængen mellem plantebaseret kost og sundhed.

Foredraget tager udgangspunkt i hjerte-kar-sygdomme, som Esselstyn er kendt for at arbejde med forebyggelse og behandling af, men han kommer normalt også rundt om kostens betydning for andre sygdomme såsom diabetes, autoimmune sygdomme og kræft, og der vil derudover være mulighed for at stille spørgsmål.

Foredraget er på engelsk, men Esselstyn er en dygtig formidler, så alle med almindelige engelsk-kundskaber vil få udbytte af at deltage.

Billetter
Medlemmer af DVF – 85 kr.
Øvrige – 95 kr.
Støttebillet – 195 kr.

Du reserverer en plads via vores nye tilmeldingssystem. Når du har reserveret plads, skal du indenfor 48 timer indbetale beløbet, og først i dét øjeblik gælder din tilmelding.
https://www.collect.nu/DVF/esselstyn2019

Dr. Esselstyn er en verdensstjerne. Mange vil med glæde betale 195 kroner for at opleve ham. Vi ønsker dog samtidig, at flest muligt oplever ham, også dem med et lavere budget. Du kan derfor vælge at købe en almindelig billet, eller du kan købe en støttebillet, som koster lidt mere. Hvis du køber en støttebillet, er du med til at sikre, at flere kan opleve ham, og du øger chancen for, at vi også fremover kan tiltrække topnavne som ham.

Program for turnéen med Dr. Esselstyn
Fredag 24. maj kl. 16.00: Odense (Seniorhuset)
Lørdag 25. maj kl. 11.00: Aarhus (Stakladen)
Lørdag 25. maj kl. 15.30: Aalborg (Folkekirkens Hus)
Søndag 26. maj kl. 19.00: Brøndby (Kilden)
Mandag 27. maj kl. 19.00: Næstved (Grønnegades Kaserne)

Læs mere her:
https://vegetarisk.dk/esselstyn2019/