Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Gavekort og medlemskab af DVF

 

Dansk Vegetarisk Forening (DVF)

DVF
Forum-indlæg: 248
Område: Ikke oplyst
Dato: 7/12 2019 21:20

Få et gavekort til GreenOS, når du bliver medlem af DVF <3

Vi har indgået et samarbejde med GreenOS, som betyder, at du kan få et gavekort til GreenOs på 200 kroner samt et medlemskab af Dansk Vegetarisk Forening i 1 år for i alt blot 300 kroner :D

Det særlige tilbud skyldes, at GreenOS gerne vil støtte, at dem, som har overvejet at melde sig ind i DVF, men ikke lige har fået det gjort, får det gjort nu ;)

Tilbuddet gælder de første 100, som benytter sig af det. Vi opdaterer opslaget her, når der ikke er flere gavekort tilbage.

Dette tilbud gælder, hvis du tegner et standardmedlemskab eller et husstandsmedlemskab, og du vælger 'Årligt' under betaling.

Du kan melde dig ind på vores hjemmeside lige her, og det tager kun 2 minutter:
https://vegetarisk.dk/medlemskab

Efterfølgende skal du overføre 50 kroner via MobilePay til 25419 med beskeden "GreenOS", eftersom det er differencen på det, du betaler i forbindelse med indmeldelsen via hjemmesiden, og det særlige tilbud på 300 kroner. Så kontakter vi dig indenfor cirka 2-3 dage med den kode, som du skal bruge til at indløse dit gavekort.

Som medlem af DVF støtter du vores arbejde for at udbrede plantebaseret kost ved at påvirke erhvervsliv, landbrug og politikere samt samarbejde med andre organisationer. Du får desuden rabat i over 150 veganske og vegetariske butikker, restauranter og caféer rundt om i Danmark og på forskellige webshops.

Vi er nu over 4.000 medlemmer. Skal du være det næste medlem?

Velkommen som medlem af foreningen :)