Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Foredragsturné med Martin Keller

 

Dansk Vegetarisk Forening (DVF)

DVF
Forum-indlæg: 244
Område: Ikke oplyst
Dato: 26/4 2022 13:03 | Indlæg redigeret den: 16/5 2022 11:47

OBS!!! FOREDRAGSTURNÉEN ER DESVÆRRE AFLYST

Lærkerne og de andre danske fugle forsvinder. Vores natur er under pres - i frit fald. Mange kan godt fornemme, at noget er grundlæggende galt, f.eks. at der ikke længere er insekter på forruden af bilerne.

Martin Keller, kendt fra Martin & Ketil samt Naturpatruljen, har dedikeret sit liv til at formidle om den danske natur. Med både fascinerende viden, humor og sang har han engageret og tryllebundet millioner af danskere med sin unikke evne til at fortælle historier, der fænger.

I dette foredrag, som afholdes i en række byer rundt om i Danmark, vil Martin formidle fakta om den danske natur, krydret med ”verdensmålspostkort” fra blandt andet Bolivia, Laos, Sri Lanka, Uganda og Danmark.

Martins oplevelser rundt om i verden viser, hvordan verdensmålene, beskyttelsen af biodiversiteten i Danmark og en plantebaseret kost hænger uløseligt sammen, samt hvordan de positive historier kan være med til at bevæge os fra ord til handling.

Martin vil en del af tiden på scenen indgå i en dialog med Rune-Christoffer Dragsdahl, der tidligere som antropolog har forsket i madkultur og landbrug i udviklingslande og i dag er generalsekretær i Dansk Vegetarisk Forening.

Publikum vil desuden blive involveret i både dialog og sang.

Om foredragsholderen
Martin Keller er en erfaren foredragsholder og formidler, bl.a. har han medvirket i en lang række tv-programmer som DR’s “Naturpatruljen” og TV 2’s “Martin og Ketil”. Han har desuden været ambassadør for Unicef, Fairtrade og Verdensnaturfonden og sidder i sidstnævntes præsidium. Han har arbejdet med verdensmål i Københavns Kommune gennem flere år. Siden februar har han været verdensmålschef i Dansk Vegetarisk Forening.

Tider og steder:
Odense, Seniorhuset, onsdag den 11. maj kl. 19.00-21.00.
Aalborg, Medborgerhuset, søndag den 15. maj kl. 11.30-13.30
Aarhus, Folkestedet, søndag den 15. maj kl. 19.00-21.00
Brøndby, Kulturhuset Kilden, onsdag den 18. maj kl. 19.00-21.00

Der er begrænset antal pladser, så vi anbefaler, at du køber billet snarest.

Hvis der er stor interesse, vil der blive afholdt foredrag i flere byer, formentlig bl.a. Vejle, Herning, Næstved og Gentofte. I tilfælde af dette vil du kunne bytte din billet til en af disse byer. Men hold dig ikke tilbage med at bestille billetter nu, da vi pt. ikke kan love, hvor mange og hvilke byer, vi kommer forbi.

Billetter
Medlemmer af DVF, studerende og unge under 20 år - 75 kr. pr. person
Øvrige - 95 kr. pr. person

DU TILMELDER DIG HER:
https://www.collect.nu/DVF/HjaelpnaturenmedMartinKeller