Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Plantebaseret økologisk messe

 

Dansk Vegetarisk Forening (DVF)

DVF
Forum-indlæg: 246
Område: Ikke oplyst
Dato: 4/11 2022 11:18

I weekenden slår Øksnehallen dørene op til Danmarks nye økologiske plantebaserede messe, og vi glæder os helt utroligt meget! :)

Køb billetter her:
https://organicplantbasedexpo.dk/billetter/

På messen vil du få muligheden for at smage på lækre veganske produkter, lære at lave nye veganske retter og lytte til inspirerende foredrag og debatter om plantebaseret kost.

Det bliver nogle fantastiske dage, hvor vi forventer over 50 udstillere og mere end 5.000 mennesker - og du skal være med :)
Vi ser frem til at se dig! <3

ÅBNINGSTIDER
Lørdag 05/11/2022 | Kl. 10.00 til 17.00
Søndag 06/11/2022 | Kl. 10.00 til 17.00

Messen arrangeres af Dansk Vegetarisk Forening og er blevet til med støtte fra Fonden for økologisk landbrug og et sponsorat fra Organic Plant Protein i samarbejde med Øksnehallen/DGI-Byen, Plantebranchen, Plantebaseret Videnscenter, PlanteVærket, VeggieWorld og Økologisk Landsforening.

En billet kan anvendes enten lørdag eller søndag og giver adgang til alle staderne og de mange spændende foredrag og underholdende indslag på scenen.

Ønsker du at deltage begge dage, skal der købes to billetter.

Særligt tilbud
Få én gratis dagsbillet (værdi 95 kr.), hvis du opretter medlemskab af DVF: https://onlinefundraising.dk/vegetarisk/?pre_form=32929
Dermed støtter du vores arbejde for at fremme plantebaseret mad og bidrager til, at vi kan afholde flere messer fremover.

Almindelige priser
Dagsbillet – 95 kr.
Dagsbillet for medlemmer – 75 kr.
https://www.collect.nu/DVF/OPBE_billet
Børn under 14 år er gratis ifølge med en betalende voksen. Se mindre