Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Bed Spies om at skåne delfinerne

 

Diverse

janbananvegan
Forum-indlæg: 78
Område: KBH
Dato: 9/5 2012 11:21

Anima har sendt et brev til rejsearrangøren Spies efter at være blevet gjort opmærksom på at selskabet arrangerer ferieture til delfinarier, hvor delfiner bliver tvunget til at optræde for tusindvis af hujende turister.

SEND EN PROTEST TIL SPIES: http://anima.dk/kampagner/bed-spies-om-at-skaane-delfinerne

Selvom delfinen som udganspunkt ser nok så glad ud når den springer op af vandet og laver fantastiske kunster, så er virkeligheden en helt anden. Delfiner i fangenskab lider forfærdeligt.

For det første er de meget lydfølsomme. I et delfinarium i Baltimore undrede man sig over at delfinerne døde. Til sidst fandt man ud af at det var fordi filtreringssystemet i bassinet støjede så meget at dyrene døde af stress.

LÆS MERE: http://anima.dk/kampagner/bed-spies-om-at-skaane-delfinerne
Marianne48
Forum-indlæg: 2391
Område: Odense
Dato: 9/5 2012 22:22 | Indlæg redigeret den: 9/5 2012 22:24

For POKKER altså!!! :@

Hvonår lærer de, hvor forkert det er?

Og med tanke på hvor mange år, som WSPA har brugt på at oplyse om delfinernes lidelser i fangenskab i delfinarier til underholdning rundt omkring i verden og haft flere kampagner for at prøve at få det stoppet. Og oplyst folk om ikke at støtte det.

Hvis der er noget, som er en af WSPA' s mærkesager, så er det netop det med at, dyr specielt vilde dyr ikke skal bruges til underholdning.

Er der snart et rejseselskab/flyselskab efterhånden, man kan benytte sig af uden, at man indirekte/direkte kommer til at støtte mishandling/udnyttelse af dyr?

Enten er det sådan noget som tyrefægtning og tyreløb i Spanien, delfiner eller også flyver flyselskabet med aber, der skal bruges til dyreforsøg, hvoraf en del af disse aber er fanget i naturen.:( :@

Har selvfølgelig sendt en protest.
Earthling
Forum-indlæg: 1079
Område: KBH
Dato: 9/5 2012 23:46

Signed this morning and re-posted on FB :)