Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

McDonald´s er flyttet ind på hospitaler

 

Diverse

Serenity
Forum-indlæg: 1699
Område: Nordjylland
Dato: 21/8 2015 15:46

Det er sikkert en meget gammel nyhed, men vidste i at der er McDonald's restauranter på hospitaler i USA? Tankegangen må være, at det er godt at have en læge i nærheden, når folk får en blodprop af deres mad :D
http://www.vegan.com/blog/mcdonalds-restaurants-at-22-usa-hospitals/
Serenity
Forum-indlæg: 1699
Område: Nordjylland
Dato: 21/8 2015 15:49 | Indlæg redigeret den: 21/8 2015 15:55

Amanda Froelich skrev:
"We’re not kidding. After you recover from your open heart surgery, you can go downstairs to the in-hospital McDonald’s and get yourself a double cheeseburger, large coke, and fries."

http://www.trueactivist.com/these-states-serve-mcdonalds-in-their-hospitals-infographic/
Curator
Forum-indlæg: 659
Område: KBH
Dato: 18/12 2015 11:40

Relateret til McDonald og dem der kommer der.

Heartless McDonald's customers stepped over man as he choked to death on meal

http://www.express.co.uk/news/uk/627203/Heartless-McDonald-s-customers-stepped-over-man-choked-to-death-meal

Mic
Forum-indlæg: 206
Område: KBH
Dato: 15/5 2016 15:41

Her er Michael Gregers afsløring af, hvilke giftige stoffer og andre ulækkerier, der er i en burger.Måske er det dette såkaldte "kød", som får McDonalds kunder til at miste noget empati og vade henover en kunde, der er blevet dårlig :/
Maj1974
Forum-indlæg: 65
Område: Århus
Dato: 15/5 2016 18:58

Ja det vidste jeg godt, og jeg har ofte tænkt at det er så selvmodsigende som noget kan være MEDMINDRE hospitalerne i virkeligheden ikke ønsker folk skal blive raske???? ;)

Bortset fra det har jeg som helt ung selv arbejdet på en mac D......... i dag fatter jeg ikke jeg kunne, men dengang elskede jeg deres mad og blev også DYBT afhængig af det......jeg husker jeg til et eller andet sport fik målt mit fedt i blodet, det var et tilbud de havde, og mit fedttal var ALT for højt......nogle år senere da jeg var stoppet på mac D, var mit tal helt normalt igen.....puha dte sys jeg er helt vildt tankevækkende....især fordi jeg ikke levede specielt sundt efterfølgende, jeg var bare stoppet med at arbejde dér og dermed spise deres mad dagligt!!!

Bortset fra dte er der jo lavet filmen super size me ( gammel film efterhånden) , hvor en mand lever af mac d mad morgen middag aften i en mdr og faktisk bliver alvorligt syg og overvægtig af det. Det undre mig til stadighed at den film ikke har fået folk op af stolene og at sundhedsvæsnet ikek forbyder mac D i vores land!!!!

Så er dte sagt :D