Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Uddannelse og Job

 

Diverse

Michelle Maria Petersen
Forum-indlæg: 2
Område: KBH
Dato: 26/6 2018 10:18

Hej allesammen :)

Jeg interesseret i at høre hvad folk arbejder med? Kombinere i jeres livstil med jeres job eller holder det adskildt?
Nu jeg selv veganer, og tænker meget over mit uddannelses valg, så mit arbejde ikke går imod min livstil principper.
JacobMA
Forum-indlæg: 1
Område: Århus
Dato: 27/6 2018 07:04

Af ren nysgerrighed, hvad arbejder du selv med? :-)

Jeg har selv en bachelor og master indenfor produktionsteknik og supply chain management, men har faktisk aldrig brug min uddannelse til noget. Jeg er nemlig idag selvstændig med online medier som f.eks. https://www.find-a-kasse-priser.dk/ , så her er der som sådan ikke en konflikt med at jeg er vegetar. Det eneste issue jeg har er at kantinen på mit kontorfælleskab ikke serverer vegetarmad, så jeg må ud i byen til frokost. Det er dog ok, da jeg bor i centrum af Aarhus, hvor der er masser af muligheder!

Michelle Maria Petersen
Forum-indlæg: 2
Område: KBH
Dato: 30/6 2018 07:44

Ja okay, det lyder da spændende :)
Ja det er virkelig øv, det er sjældent at man kan få vegetar/vegansk med i kantinerne.

Jeg har arbjedet med uviklingeshæmmet og på plejehjem i nogle år. Derefter besluttede jeg mig for at tage en HF som jeg færdig med til næste år, og hele vejen igennem havde jeg en ide om jeg gerne ville studere biologi. Men nu jeg blevet i tvivl om jeg hellere vil studere statskundskab... Grunden til jeg skiftede retning var fordi jeg hørte fra nogle at man bla. skulle arbejde med dyr i fangeskab, og det ville jeg ikke kunne holde ud...

Serenity
Forum-indlæg: 1672
Område: Nordjylland
Dato: 1/7 2018 18:48 | Indlæg redigeret den: 1/7 2018 18:52

Jeg spekulerer i kryptovalutaer og vil senere investere i aktier. Det der med at være en andens lønslave og at skulle stå tidligt op om morgenen for at arbejde for andre er ikke lige mig. Målet er først at have nok penge til mig selv og senere at bruge en masse penge på velgørenhed. Jeg vil ikke være normal.

“Normal is getting dressed in clothes that you buy for work and driving through traffic in a car that you are still paying for - in order to get to the job you need to pay for the clothes and the car, and the house you leave vacant all day so you can afford to live in it.”