Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Uddannelse og Job

 

Diverse

Michelle Maria Petersen
Forum-indlæg: 2
Område: KBH
Dato: 26/6 2018 10:18

Hej allesammen :)

Jeg interesseret i at høre hvad folk arbejder med? Kombinere i jeres livstil med jeres job eller holder det adskildt?
Nu jeg selv veganer, og tænker meget over mit uddannelses valg, så mit arbejde ikke går imod min livstil principper.
JacobMA
Forum-indlæg: 1
Område: Århus
Dato: 27/6 2018 07:04 | Indlæg redigeret den: 14/2 2023 12:37

Af ren nysgerrighed, hvad arbejder du selv med? :-)

Jeg har selv en bachelor og master indenfor produktionsteknik og supply chain management, men har faktisk aldrig brug min uddannelse til noget. Jeg er nemlig idag selvstændig med online medier, så her er der som sådan ikke en konflikt med at jeg er vegetar. Det eneste issue jeg har er at kantinen på mit kontorfælleskab ikke serverer vegetarmad, så jeg må ud i byen til frokost. Det er dog ok, da jeg bor i centrum af Aarhus, hvor der er masser af muligheder!

Michelle Maria Petersen
Forum-indlæg: 2
Område: KBH
Dato: 30/6 2018 07:44

Ja okay, det lyder da spændende :)
Ja det er virkelig øv, det er sjældent at man kan få vegetar/vegansk med i kantinerne.

Jeg har arbjedet med uviklingeshæmmet og på plejehjem i nogle år. Derefter besluttede jeg mig for at tage en HF som jeg færdig med til næste år, og hele vejen igennem havde jeg en ide om jeg gerne ville studere biologi. Men nu jeg blevet i tvivl om jeg hellere vil studere statskundskab... Grunden til jeg skiftede retning var fordi jeg hørte fra nogle at man bla. skulle arbejde med dyr i fangeskab, og det ville jeg ikke kunne holde ud...

Serenity
Forum-indlæg: 1702
Område: Nordjylland
Dato: 1/7 2018 18:48 | Indlæg redigeret den: 1/7 2018 18:52

Jeg spekulerer i kryptovalutaer og vil senere investere i aktier. Det der med at være en andens lønslave og at skulle stå tidligt op om morgenen for at arbejde for andre er ikke lige mig. Målet er først at have nok penge til mig selv og senere at bruge en masse penge på velgørenhed. Jeg vil ikke være normal.

“Normal is getting dressed in clothes that you buy for work and driving through traffic in a car that you are still paying for - in order to get to the job you need to pay for the clothes and the car, and the house you leave vacant all day so you can afford to live in it.”
Grønskolling
Forum-indlæg: 1
Område: Århus
Dato: 9/1 2020 09:49 | Indlæg redigeret den: 14/2 2023 12:37

Jeg arbejder til dagligt med online marketing i et deltidsjob. Jeg har arbejdet fuldtid med online marketing i lønmodertagerjobs, men valgte her fra januar at gå på deltid for at kunne starte mit eget. Det er primært et spørgsmål om at få mere frihed på sigt.

I min egen virksomhed arbejder jeg også med online marketing - mere specifikt bygger jeg hjemmesider med købeguides, hvor jeg så tjener penge, når mine guides leder til salg :)

Jeg synes ikke rigtigt, at mine karrierevalg konflikter med de principper jeg har som vegetar... Det kan selvfølgelig godt være, der ér noget, jeg ikke er opmærksom på - men det er i hvert fald ikke en så direkte sammenhæng som fx at skulle håndtere dyr i fangenskab.
Adam Bergman
Forum-indlæg: 1
Område: Odense
Dato: 23/1 2023 16:43 | Indlæg redigeret den: 14/2 2023 12:36

Jeg har været vegetar i 5 år nu, og jeg bor i Odense :)
Og jeg nyder at spille online casinoer som en hobby og rekreation. Det er en fantastisk måde at slappe af på og nyde spændingen ved potentielle gevinster, samtidig med at man er ansvarlig med sine penge og sin tid . Ansvarligt spil er nøglen!
AlexanderLC
Forum-indlæg: 1
Område: KBH
Dato: 22/5 2023 12:30 | Indlæg redigeret den: 29/5 2023 06:34

Hej Michelle.

Jeg ville ikke give mig selv en officielt titel som vegetar, men jeg prøver i så bedst muligt omfang at undgå kød. Og synes der er gode muligheder for at forfølge et vegetarisk liv i det danske arbejdsmarked.

Her kommer lidt fra min egen hverdag om, hvordan min virksomhed og størstedelen af vores medarbejdere prøver at undgå kød:

Til dagligt er med medstifter af en lille startup. Vi er placeret i KBH på et hyggeligt fælleskontor med andre startups. I min virksomhed Excelerate har vi valgt, sammen med mange af de andre startups på vores kontor, at investere i en kantineordning, hvor der hver dag er et vegetarisk alternativ. Det er ikke super dyrt. Tror vist nok vi giver 80kr pr. dag pr. mand.

Jeg synes ikke du skal afholde dig for at forfølge din drømmeuddannelse fordi du er bange for kosten. Det tror jeg aldrig vil være et problem for dig :-) Det ville være synd at give afkald på at lave det du gerne vil. Arbejde er også en livstil. Det er trods alt der, hvor du tilbringer størstedelen af dit liv ;)

DBH
Alexander