Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

hvordan med hårkur og ansigtsmasker?

 

Gæsteforum

signe steffensen
(Gæst)
Dato: 3/8 2019 11:22

Jeg vil rigtig gerne igang med sådan noget DIY hvor man selv laver sine produkter af ting fra supermarkedet. Helt normale ingredienser som an gør noget godt for huden og håret. Men der er mange produkter fra dyr. Hvordan gør I andre det?

Har fundet en masse gode opskrifter, men der er tit honning, yoghurt, æg mm i. Det er lidt svært at erstatte med andre ting?

Det er her jeg fandt opskrifterne https://hjemmelavet-harkur.dk/
https://shop.cosmos-co.eu/da/diy-hjemmelavet-ansigtsmasker-de-13-bedste-opskrifter-a-107
https://shop.cosmos-co.eu/da/diy-hjemmelavet-harkur-de-11-bedste-opskrifter-pa-naturlige-harmasker-a-17
Kappa
Forum-indlæg: 307
Opskrifter: 12
Område: Odense
Denne bruger har i år '14 doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.
Dato: 4/8 2019 20:20

Hej Signe,

Jeg læste et sted, at kokosolie blandt med aloe vera saft skulle være godt for håret, hvis det får lov at ligge natten over. Jeg kender dog ingen, der har prøvet det, så jeg ved ikke, om det virker.
Simon
(Gæst)
Dato: 11/4 2020 21:36

Som signe skriver, så er kokosolie med aloevera ofte godt for håret. Vil du læse mere om andre økologiske og veganske produkter til håret, så kan du gøre det her https://voksguide.dk/ - det er en hjemmeside som tester produkter og laver guide til hår, ansigt og krop.
Mig
(Gæst)
Dato: 28/4 2020 15:43

Jeg plejer ikke være den store Matas-fan, men faldt i går over en lækker “stribet” håndcreme med havtorn og hyldeblomst. Om den nogensinde har set skyggen af de to planter skal jeg ikke kunne sige, men den dufter vildt godt og er blød og rar - og så er den VEGANSK. Købte også en “stribet” citrus badeshampoo. Den er også vegansk :-)
Gæstenavn:


Kontroltekst:
Skriv denne tekst i tekstfeltet nedenunder.:
Formattering: [b] Fed [/b]   [i] Kursiv [/i]   [u] Understreget [/u]   [img] Billede-URL [/img]   [q] Citat [/q]   [q=kilde] Citat [/q]
:) =   :D =   :( =   ;) =   :$ =   :p =   :/ =   <3 =   !ja =