Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Totalt gode og børnevenlige opskrifter?

 

Grønne Børn

Knoldselleri
Forum-indlæg: 3123
Opskrifter: 41
Område: KBH
Denne bruger har doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.
Dato: 22/4 2009 09:21

Egentlig bare for at give/få lidt inspiration...

Satyas hof ret er nok "wokmad" med ris/linser og karrysovs.. (osse mild dhal)

Men en anden hitter er Pasta med feks svampe, porrer og en form for store bønner (ala pinto, brune og kidney)

Det hitter altid fordi de kan spises med fingrene og SOVS må der til åbenbart ;O)

Hvad er jeres børns fovorit?
Bibbi
Forum-indlæg: 879
Opskrifter: 8
Område: Østjylland
Denne bruger har doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.
Dato: 22/4 2009 09:37 | Indlæg redigeret den: 22/4 2009 09:41

Grøntsags/spinat lasagne.
Brændende kærlighed (kartoffel/rodfrugtmos m. sovs af hakket soyapølse, løg og ajvar).
Pasta m. champignon og porre i pestoflødesovs.
Indbagte svampe og broccoli m. ris og karrysovs.

Så, ja Satya - der SKAL sovs til!!! LOL :D
-Mette-
Forum-indlæg: 390
Område: KBH
Dato: 22/4 2009 13:00 | Indlæg redigeret den: 22/4 2009 13:01

Alt pasta (med sovs) samt alle slags "frikadeller", nok også fordi de er nemme at spise med fingerne.

Har i nogle madpakke ideer?
Knoldselleri
Forum-indlæg: 3123
Opskrifter: 41
Område: KBH
Denne bruger har doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.
Dato: 22/4 2009 13:43

Ja klart vegedeller er osse et hit her

Faktisk skal hendes mad helst smage relativt af meget, eller gider hun ikke sådan rigtigt spise det

Jeg laver pålæg selv oftest, så det er lidt forskelligt ala mandelpostej, bønnepostej og nøddepostej...

Jeg lavede endag nogle fastalavnsboller med hummus i dvs grovbolle dej der er rullet fladt en klat hummus (kan sikkert osse bruge postej) og så samlet i bunden og bagt, tror det et ret godt at have med på madpakke, måske hvis man laver nogle søde små nogle :D

Bibbi
Forum-indlæg: 879
Opskrifter: 8
Område: Østjylland
Denne bruger har doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.
Dato: 22/4 2009 15:10

Øjj, de lyder godt, de der fastalavnsboller! :D
-Mette-
Forum-indlæg: 390
Område: KBH
Dato: 28/4 2009 06:56

Jeg er begyndt at eksperimantere med hjemmelavet postej. Indtil nu har de skræmt mig lidt fordi de har virket meget tidskrævende med bagning og alt muligt. Men jeg har fundet nogen der bare skal afkøles. Det er alletiders.
Marianne
Forum-indlæg: 404
Opskrifter: 3
Område: KBH
Dato: 28/4 2009 09:20

Hej Mette

Hvordan bare afkøles?
Knoldselleri
Forum-indlæg: 3123
Opskrifter: 41
Område: KBH
Denne bruger har doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.
Dato: 28/4 2009 12:11 | Indlæg redigeret den: 28/4 2009 12:17

Bare afkøles som feks denne opskrift: http://www.vegetarkontakt.dk/?opskrift-mandelpostej=87
Hvis man laver meget og fryser noget ned, synes jeg personligt man skal bage den når det er optøet ellers er det lidt smattet-agtigt

Mette.... Jeg synes ikke arbejdsmæssigt der er mere arbejde i at bage pålæg i ovnen end at køle.
Nomatter synes jeg tit at de smager bedre dagen efter..