Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Business Intelligence

 

Kunst & kreativitet

janx2819
Forum-indlæg: 1
Område: Sydjylland
Dato: 18/5 2020 08:23

Business Intelligence er en måde at håndtere, og forarbejde data, som bliver anvendt i dit software. Virksomheder har ofte store mængder data, kaldet Big data, som skal gå tabt eller være udsat for hackerangreb.
Ved at opsætte en forenklet og sikret database, kan der minimeres ressourcer og spares tid på at manøvrere rundt i store komprimerede data. Ved at opsætte sin database på den bedst mulige måde ved at anvende BI, altså Business Intelligence kan virksomheden udnytte og skabe den fornødne værdi gennem den data, som virksomheden løbende indsamler.

Det handler om at forstå din forretning heraf Machine Learning, ved metodisk at anvende dataværktøjer til at bearbejde en given problemstilling i virksomheden. Ved at behandle din data på den mest hensigtsmæssige måde, kan der skabes en holdbar performance og en effektivisering af din forretning.
Unit-it tilbyder skræddersyede løsninger til virksomheder og kan findes på https://unit-it.dk/units/business-intelligence/.

De hjælper virksomheder med at skabe softwareløsninger, der gavner den enkelte forretning. Der udarbejde strategiske forslag, så der ikke er nogen tvivl om hvordan den nye database sammensætning fungerer. Det skal hjælpe til at optimere og strukturere den interne software, så der bliver skabt værdi ud fra relevant data.
vericon
Forum-indlæg: 709
Opskrifter: 1
Område: Sydjylland
Denne bruger har i år '14 doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.
Dato: 18/5 2020 20:27

So What ?