Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

ud og spise

 

Madklubber & fællesspisning

Sider: << < 4 5 6 7
lullu
Forum-indlæg: 1010
Område: KBH
Dato: 2/8 2007 10:50 | Indlæg redigeret den: 2/8 2007 10:52

Astrid och Aporne som jeg gerne vil hen i, skulle have mange vegetarting (ved ikke om det kun er vegetarprodukter, men det tror jeg) og meget af det skulle også være økologisk. De skulle bl.a. også have veganske skumfiduser :)

http://www.halsa.se/blogs/news/9953.htm
TheOldMe
Forum-indlæg: 420
Område: KBH
Dato: 2/8 2007 10:58

Veganske skumfiduser, der må vi hen.. Uha. !!
lullu
Forum-indlæg: 1010
Område: KBH
Dato: 2/8 2007 11:09

Har ikke selv smagt dem, så kan ikke garantere at de smager godt :D
TheOldMe
Forum-indlæg: 420
Område: KBH
Dato: 2/8 2007 15:44

Næ, der er jo ingen garantier i livet. Men hvad kan der ske ved at tage chancen?! :P
lullu
Forum-indlæg: 1010
Område: KBH
Dato: 2/8 2007 16:02

Jeg vil også meget gerne derhen - og så er der under 1 km fra vegegården :)
DBC
Forum-indlæg: 33
Område: KBH
Dato: 2/8 2007 23:56

Det er garanteret den butik jeg havde hørt om. Udemærket, så slipper jeg for at ringe til den slacker som skulle have sendt mig adressen, igen ...

Mette
Forum-indlæg: 61
Opskrifter: 37
Område: KBH
Dato: 5/8 2007 11:12

Havde i en god dag?? :D
DBC
Forum-indlæg: 33
Område: KBH
Dato: 5/8 2007 13:00

Ja, jeg synes det var en succes.
Vi spiste to gange på Vegegården. Så jeg behøver vel ikke at kommentere kvaliteten... ;)
Astrid och aporna var en rigtig lækker butik. De havde en masse økologiske produkter, hvoraf en del var fairtrade. Der var også masser af frosne wanna-be produkter som halve kyllinger, fisk og hamburgerryg. Men der var lidt uenighed om humoren og brugbarheden af disse. Butikken var stor og pænt indrettet. Priserne varierede, men jeg kan helt klart anbefale at tage en tur derover, med en køletaske under armen.
Ud over det lejede vi så dumme turister uden styr på åbningstiderne, så vi fik gået en hel del rundt i byen...
lullu
Forum-indlæg: 1010
Område: KBH
Dato: 5/8 2007 13:46

Jeg synes også det var godt.

Jeg havde aldrig smagt mock-duck før, og jeg var overrasket over hvor meget det mindede om kylling. Det er jo så ikke alle der kan lide det, men jeg synes maden var lækker og det er dejligt at have et helt menukort at kunne vælge fra.

Astrid och aporna havde nogle ting, som jeg ikke har set i Danmark, og vi fik købt lidt med hjem derfra. I weekenden sælger forretningen også vegansk pizza, men desværre var vi alle sammen for mætte til at prøve den :(
TheOldMe
Forum-indlæg: 420
Område: KBH
Dato: 5/8 2007 19:13

Det var hyggeligt. Var lidt ærgelig over alle de dejlige butikker der åbenbart lukkede ved 2-3tiden :O . Jeg var ikke så vild med de der kyllingelignende soyaproteiner der var friturestegt, så tror det bliver tofu næste gang.. Det var alt for underligt det mindede for meget om rigtig kød for det hang godt sammen. Jeg havde bare svært ved at spise noget med tanken om at det lignede rigtigt kød.. Men resten af maden smagte meget godt :d

Jeg var meget vild med den vegetariske butik og fik købt alt hvad jeg kunne bære hehe. Jeg har liiige smagt på en af de veganske skumfiduser for at kunne anmelde dem og her kommer den:
De veganske skumfiduser som er lavet med agar agar i stedet for gelatine, de dufter af almindelige skumfiduser, men de ligner dog dejklumper med flormelis på, det trækker lidt ned, men så tror jeg til gengæld at de er meget naturlige da der ikke er farvestof i, og meget få ingredienser. De var gode at bide i og smagte godt. Så dem kunne jeg godt finde på at købe igen!

Så købte jeg også noget kokoshalløj som vidst skulle bruges til stegning af mad som jeg glæder mig til at prøve og nogle lækre budding ting med mokkasmag som også var lækre!
Malkavia
Forum-indlæg: 746
Opskrifter: 6
Område: KBH
Denne bruger har doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.
Dato: 5/8 2007 20:05


Ja, det var virkelig en succes-tur, synes jeg.

Jeg var så godt nok lige som DIY ikke så glad for kød-imitationerne. Det virker bare..... føj.... for mig. Men.... det kunne jeg altså heller ikke rigtigt lægge skjul på. Hehe. Og jeg var da en artig pige og spiste af mine stegte ris de luxe, selv om der var "fiske-" og "kyllinge-"stykker i (det stod der ikke i beskrivelsen i menu-kortet, hm). Det var fin mad, lagde bare MEGET tungt i maven.

Nød også at tumle rundt i byen og bare nyde vejret og få brugt benene (plus den lille halve time på øjet i parken var fantastisk. Mmmm!).

Synes helt sikkert, der skal arrangeres en tur til Malmø igen. Og vil håbe, at der kunne komme lidt flere med næste gang. Altid hyggeligt at samles nogle stykker, jo. :)
TheOldMe
Forum-indlæg: 420
Område: KBH
Dato: 5/8 2007 21:35

Der var et eller andet med et bord vi gerne ville finde ud af, men har sørme glemt hvad det var for et mysterium vi havde!
Mette
Forum-indlæg: 61
Opskrifter: 37
Område: KBH
Dato: 6/8 2007 20:36

Lyder godt :)

Ja jeg tog selv til Malmø for nogle måneder siden og opdagede at turistsiderne løj når de sagde at butikkerne først lukkede omkring kl. 16... NOT. Men så var det jo heldigt at jeg allerede var der da de åbnede.
DBC
Forum-indlæg: 33
Område: KBH
Dato: 5/9 2007 16:11

Hey folkens!

Jeg har snakket med Lullu om at arrangere en ny tur i Kbh.
For at gøre det nemmere at få arrangeret, har vi simpelthen besluttet sted og dag på forhånd.
Så er der andre som er friske på:
Morgenstedet
Torsdag d. 11/10
Kl. 18:00

?
Stine
Forum-indlæg: 188
Område: Vestjylland
Dato: 5/9 2007 20:05

Er det ikke dumt en torsdag... os der kommer langt væk fra har overhovedet ingen mulighed for at komme så :(
DBC
Forum-indlæg: 33
Område: KBH
Dato: 6/9 2007 13:36

Ja, det er selvfølgelig uheldigt. Men vi blev enige om at der snart skulle ske noget, og så tjekkede vi vores kalendere. Personligt har jeg ikke tid i weekender, før engang i november. Da det næsten var for sent et tidspunkt, valgte vi en torsdag.
Men der kommer jo flere aftener, og næste gang igen kunne f.eks. blive november?
Vi ville bare gerne have gang i næste restaurantbesøg, og med hastigheden på dette forum, var det nemmest at bestemme tid og sted på forhånd, følte vi.
Selvfølgelig er forslaget til at ændre, jeg tror bare ikke at jeg ville kunne så.
Sider: << < 4 5 6 7