langholdbarlig retter uden køl

Madlavning
Dato: 1/10 2015 08:13
Hej jeg har lige et spørgsmål, findes der nogen retter der kan holde sig ca 3 dage (fra fredag til søndag) uden køl? Jeg skal nemlig til noget her i weekenden hvor det ikke er tilladt at medbringe mad, og madden er for dyr til de 3 dage jeg skal være der, så overvejer at tage noget med og lade det blive ude i scooteren, og så spise udenfor når jeg bliver sulten. Men findes der nogen retter der kan holde sig de par dage uden at være på køl og der kan spises uden at varmes/køles op/ned?
Er åben for det meste, men det skal os være nogen billige retter at lave, vi snakker ca 4 måltider.
Hej jeg har lige et spørgsmål, findes der nogen retter der kan holde sig ca 3 dage (fra fredag til søndag) uden køl? Jeg skal nemlig til noget her i weekenden hvor det ikke er tilladt at medbringe mad, og madden er for dyr til de 3 dage jeg skal være der, så overvejer at tage noget med og lade det blive ude i scooteren, og så spise udenfor når jeg bliver sulten. Men findes der nogen retter der kan holde sig de par dage uden at være på køl og der kan spises uden at varmes/køles op/ned?
Er åben for det meste, men det skal os være nogen billige retter at lave, vi snakker ca 4 måltider.
Dato: 1/10 2015 19:42
Tror sku ikke rigtig der er så meget... Rugbrød og pålæg. Eller hvis du drikker en liter plantemælk hurtig nok, så sådan noget på havregryn.
Tror sku ikke rigtig der er så meget... Rugbrød og pålæg. Eller hvis du drikker en liter plantemælk hurtig nok, så sådan noget på havregryn.
Dato: 2/10 2015 12:52 | Indlæg redigeret den: 2/10 2015 12:53
Der er alt tørret frugt, men det har højt indhold af sukker, så det blir nok lidt for vildt i længden. Måske figenpålæg og rugbrød?
Du kan altid tage helt masse frugt og grønt med, fx gulerødder, æbler, pære, bananer, tomater, agurk, kål...
Der er alt tørret frugt, men det har højt indhold af sukker, så det blir nok lidt for vildt i længden. Måske figenpålæg og rugbrød?
Du kan altid tage helt masse frugt og grønt med, fx gulerødder, æbler, pære, bananer, tomater, agurk, kål...
Dato: 2/10 2015 20:15
Hvad de andre siger, og kiks/knækbrød/riskiks, barer (raw, nakd, figenstænger osv) avokado, chokolade. Hvis du bor i nærheden af Superbrugsen har de muligvis veganske retter på dåse (smager ikke særlig godt, men i en snæver vending...) fra "Amys kitchen". Ellers måske i en helsekost. De behøver strengt taget ikke blive opvarmet, men jeg kan ikke forestille mig det smager særlig meget bedre kolde, så det er på eget ansvar
Og så ville jeg tage en god portion humus med til første dag, som du kan bruge på rugbrød og til grøntsagsstænger. Så du i det mindste får noget solidt indenbords én af dagene
Måske kan du snige noget vand i noget havregryn med rosiner og nødder? Og så ellers holde dig fra steder hvor man (gys!) ikke må have mad med! D:
Hvad de andre siger, og kiks/knækbrød/riskiks, barer (raw, nakd, figenstænger osv) avokado, chokolade. Hvis du bor i nærheden af Superbrugsen har de muligvis veganske retter på dåse (smager ikke særlig godt, men i en snæver vending...) fra "Amys kitchen". Ellers måske i en helsekost. De behøver strengt taget ikke blive opvarmet, men jeg kan ikke forestille mig det smager særlig meget bedre kolde, så det er på eget ansvar

Og så ville jeg tage en god portion humus med til første dag, som du kan bruge på rugbrød og til grøntsagsstænger. Så du i det mindste får noget solidt indenbords én af dagene

Måske kan du snige noget vand i noget havregryn med rosiner og nødder? Og så ellers holde dig fra steder hvor man (gys!) ikke må have mad med! D:
