Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Hvad har du spist i dag? Inspirationstråd.

 

Madlavning

Sider: << < 117 118 119 120
Fromheaven
Forum-indlæg: 4
Område: Sjælland
Dato: 27/6 2017 10:14

Morgenmad <3 Appelsin valfer...

Fromheaven
Forum-indlæg: 4
Område: Sjælland
Dato: 27/6 2017 10:16

Frokost: Blandet godt & Grønt :)


Fromheaven
Forum-indlæg: 4
Område: Sjælland
Dato: 27/6 2017 10:17

Aften: Næsten det sammen som til frokost :D

Curator
Forum-indlæg: 595
Område: KBH
Dato: 5/7 2017 12:59 | Indlæg redigeret den: 5/7 2017 12:59

Ser godt ud FromHeaven.

Jeg anbefaler de nyankomne danske solbær som kan købes i Superbrugsen!

Aros
Forum-indlæg: 797
Opskrifter: 2
Område: Århus
Dato: 5/7 2017 13:41

Fromheaven, aftenretten ser god ud. man fristes til at sige: let there be vegetables, let there be colors.
78Toddy
Forum-indlæg: 298
Område: Østjylland
Denne bruger har i år '14 doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.
Dato: 14/10 2017 20:37 | Indlæg redigeret den: 14/10 2017 20:40

Morgenmad: kaffe, 3 skiver brød med tartex, hj.lavet remoulade og ristede løg
Morgenmad2: kaffe, 2 skiver brød med plante roastbeef og hj.lavet italiensk salat/remoulade.
Morgenmad3: Cremet Hokaido/chili suppe.
Middag: Højtbelagte smørrebrød, kartoffel/porre suppe
Dessert: verdens lækreste blåbær cheesecake
Snacks: 4 slags chokolade, chips, krydrede peanuts og saltefisk
Eftermiddag: krydrede kartoffelbåde med hj.lavet remoulade
Ekstrasnack: avokado med hj.lavet remoulade
Aftensmad: Gryderet med bønner og masser af frisk grønt
Aftensmad2: Dejlig snasket lasagne
Dessert: Syndig lionkage
Sen aften: Risengrød baseret på mandelmælk
Senere diverse snacks og chips og måske lækker natmad
Zhcoop
Forum-indlæg: 594
Opskrifter: 9
Område: KBH
Moderator Denne bruger har i år '14 doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.
Dato: 10/12 2017 23:23

...utroligt at ingen har skrevet deres måltider siden sidste buddhahytte-tur xD

morgenmad:
1 banan (stod sent op... og skulle til fødselsdagsfrokost...) og en kokostop (for at teste om den var ok som værtsgave, hehe)

frokost:
falafel, salat med mango og ingefær, oliven, humus, brød med chilipesto, cherrytomater.
til dessert: ølkage (med kokosolie på), dadel-kugler, mørke vindruer og te.

snack:
en lille skål tzatziki med en peberfrugt-stænger.
flere kokostoppe...

aftensmad:
blandet bagte grøntsager: kartoffelbåde, pastinak, sød kartoffel, blomkål og løg med krydderier.
tzatziki, ketchup og sennep til dyppelse ^^ nom nom!

aftensnack:
banan skiver overtrukket med chokolade (en slags veganske skumbananer ^^)
2 klementiner

... nu tror jeg heller ikke jeg kan spise mere xD drikker min godnat te *slurp*
Brianpoulsen1984
Forum-indlæg: 6
Område: Østjylland
Dato: 13/12 2017 17:21

Morgenmad , havregryn med rismælk
Middag, ris m. Paprika/linsegryde m. Grønsager
Aften, ris m. Karrysovs lavet på rismælk og linse dæller
Curator
Forum-indlæg: 595
Område: KBH
Dato: 15/12 2017 15:58




Curator
Forum-indlæg: 595
Område: KBH
Dato: 28/4 2018 17:56 | Indlæg redigeret den: 28/4 2018 18:16

Endelig en ordentlig vegansk færdigret! Første gang jeg har smagt en færdigret der er så velkrydret. Dahl retten (linser) får karakteren 9/10.

NYHED i Irma!
Irma økologiske måltider er god smag i hverdagen. Alle retterne er tilberedt fra bunden af økologiske grøntsager. Smør og Fløde er fra Thise Mejeri, kødet er fra Poppelgrisen og Thise&Ko, og mel og korn er fra Aurion. Velbekomme!

https://irma.dk/kampagner/maaltidsmarked/irmas-oekologiske-maaltider



IRMA’s ØKOLOGISK DAHL (400 gram) Kr. 50,-

Røde linser og solmodne tomater, som er tildelt et rundhåndet drys krydderier. Servér med persille og godt brød.

Tomatpuré, tomat, røde linser, løg, hvidløg, ingefærpuré, olivenolie, krydderi-mix, salt, sennepspulver, gurkemeje, kommen, cayenne, kardemomme

Pr. 100 gr.
Fedt 2,5 gr.
Kulhydrat 15
-heraf sukkerarter 2,1
Protein 5,8

Lidt mere om konceptet
https://www.food-supply.dk/article/view/598474/irma_vil_lofte_faerdigretter_til_nyt_niveau


Sider: << < 117 118 119 120