Hvad har du spist i dag? Inspirationstråd.

Madlavning
Dato: 10/4 2016 09:23 | Indlæg redigeret den: 10/4 2016 09:28
Ret 1: Squash med auberginer, tomat, paprika og paneer, i cremet sovs med "poppy seeds".
Ret 2: Spinat med kartofler (Vegan). Utrolig smagfuld kombination og jeg kan normalt ikke døje spinat.
Suppe: Dahl-linsesuppe med kokos og tomat (Vegan). God fyldig.
Favoritmiddagskombination Govindas
Ret 1: Squash med auberginer, tomat, paprika og paneer, i cremet sovs med "poppy seeds".
Ret 2: Spinat med kartofler (Vegan). Utrolig smagfuld kombination og jeg kan normalt ikke døje spinat.
Suppe: Dahl-linsesuppe med kokos og tomat (Vegan). God fyldig.

Favoritmiddagskombination Govindas
Dato: 12/4 2016 17:19
Morgenmad: Yoghurt med müsli
Middag: 1 stk. ristet toastbrød med most acovado og et spejlæg
Aften: Sandwich fra Bilka med æg og rejer
Sen aften: 1 stk. ristet toastbrød med most avocado og et spejlæg.
Snack: Marabou med oreo
Morgenmad: Yoghurt med müsli
Middag: 1 stk. ristet toastbrød med most acovado og et spejlæg
Aften: Sandwich fra Bilka med æg og rejer
Sen aften: 1 stk. ristet toastbrød med most avocado og et spejlæg.
Snack: Marabou med oreo

Dato: 24/4 2016 19:59
Morgen: All Brans med skummetmælk + en banan.
Middag: 2 æg (røræg) + en banan + en lille æblejuice + en avocado
Aften: Gryderet lavet af hakkede tomater, hvidløg og kartofler
Snacks: 1 banan + to appelsiner + et æble + græskarkerner
Morgen: All Brans med skummetmælk + en banan.
Middag: 2 æg (røræg) + en banan + en lille æblejuice + en avocado
Aften: Gryderet lavet af hakkede tomater, hvidløg og kartofler
Snacks: 1 banan + to appelsiner + et æble + græskarkerner

Dato: 2/5 2016 09:29
Marianne48: Jeg spiste rejerne inden jeg blev vegetar, da jeg var pesco-vegetar
Marianne48: Jeg spiste rejerne inden jeg blev vegetar, da jeg var pesco-vegetar

Dato: 2/5 2016 09:38
Morgenmad: All Brans med mandemælk + en banan.
Middag: en avocado, 10 mini tomater, 28 røde druer, et glas æblejuice, en banan + en halv rød peber.
Snack: to appelsiner.
Aften: søde kartofler, 10 mini tomater og en kvart vandmelon.
Sen aften: en appelsin, 1 dl. græskarkerner, en banan, 28 røde druer + et æble.
Morgenmad: All Brans med mandemælk + en banan.
Middag: en avocado, 10 mini tomater, 28 røde druer, et glas æblejuice, en banan + en halv rød peber.
Snack: to appelsiner.
Aften: søde kartofler, 10 mini tomater og en kvart vandmelon.
Sen aften: en appelsin, 1 dl. græskarkerner, en banan, 28 røde druer + et æble.
Dato: 3/5 2016 12:22
Igår
Morgenmad: 2 rugbrød m. hjemmelavet kikærte/chili spread og agurk.
Mellemmåltid: 1 æble
Frokost: 2 rugbrød m. hjemmelavet kikærte/chili spread og agurk.
Mellemmåltid: 1 æble
Mellemmåltid: 1 kanelknækbrød m. vegansk smør.
Aftensmad: Fuldkornspasta m. stegte grøntsager (Broccoli, gulerødder, løg, babymajs og edamamebønner)
Igår
Morgenmad: 2 rugbrød m. hjemmelavet kikærte/chili spread og agurk.
Mellemmåltid: 1 æble
Frokost: 2 rugbrød m. hjemmelavet kikærte/chili spread og agurk.
Mellemmåltid: 1 æble
Mellemmåltid: 1 kanelknækbrød m. vegansk smør.
Aftensmad: Fuldkornspasta m. stegte grøntsager (Broccoli, gulerødder, løg, babymajs og edamamebønner)
Dato: 24/5 2016 18:30
Sen morgen: Iskaffe på soyadrik. Grøntsagsstave m. hummus.
Eftermiddag: En gulerodsbolle. En stor caffé latte på soyadrik.
Pre dinner: Hytteost.
Aftensmad: Frisk pasta m. artiskok og olivenolie.
Senere: Har planer om at spise lidt chokolade, chips og vindruer.
Sen morgen: Iskaffe på soyadrik. Grøntsagsstave m. hummus.
Eftermiddag: En gulerodsbolle. En stor caffé latte på soyadrik.
Pre dinner: Hytteost.
Aftensmad: Frisk pasta m. artiskok og olivenolie.
Senere: Har planer om at spise lidt chokolade, chips og vindruer.
Dato: 25/5 2016 09:48
Morgen: 1/3 af en vandmelon + en banan.
Snack: 1 stk. solsikke rugbrød med avocado og salt og peber.
Middag: 6 små forårsruller med grøntsager i + 1/3 vandmelon.
Snack: 2 bananer.
Aften: 6 små forårsruller med grøntsager i + 2 store tomater.
Morgen: 1/3 af en vandmelon + en banan.
Snack: 1 stk. solsikke rugbrød med avocado og salt og peber.
Middag: 6 små forårsruller med grøntsager i + 1/3 vandmelon.
Snack: 2 bananer.
Aften: 6 små forårsruller med grøntsager i + 2 store tomater.
Dato: 28/5 2016 19:12
Brunch: To hjemmebagte grovboller m. hv. smøreost, vegansk pølse og pålægschokolade. Dertil to kopper kaffe.
Eftermiddag: Applesinjuice, et par stykke slik, iskaffe og italiensk is.
Aftensmad: Nachos med hele svineriet. Dertil Coca Cola.
Dessert: Vegansk blåbæris fra Naturli. Kan anbefales!
Brunch: To hjemmebagte grovboller m. hv. smøreost, vegansk pølse og pålægschokolade. Dertil to kopper kaffe.
Eftermiddag: Applesinjuice, et par stykke slik, iskaffe og italiensk is.
Aftensmad: Nachos med hele svineriet. Dertil Coca Cola.
Dessert: Vegansk blåbæris fra Naturli. Kan anbefales!
Dato: 29/5 2016 16:42
Morgenmad (før træning): Bran Flakes og mysli med mælk
Morgenmad/second breakfast if you will (efter træning): havregrød med lidt chocolate cookie proteinpulver for ekstra smag og nogle røde drue lidt senere
Frokost: to hjemmelavede grovboller - en halv med ost, en halv med noget quorn pålæg jeg fandt i Netto, en halv med Rondele og en med peanut butter
Eftermiddag: to gulerødder, en avocado, en agurk og fire minimajs
Aftensmad: En portion skyr med banan og en banan med peanut butter
Snack (lidt senere): Quest bar
Morgenmad (før træning): Bran Flakes og mysli med mælk
Morgenmad/second breakfast if you will (efter træning): havregrød med lidt chocolate cookie proteinpulver for ekstra smag og nogle røde drue lidt senere
Frokost: to hjemmelavede grovboller - en halv med ost, en halv med noget quorn pålæg jeg fandt i Netto, en halv med Rondele og en med peanut butter
Eftermiddag: to gulerødder, en avocado, en agurk og fire minimajs
Aftensmad: En portion skyr med banan og en banan med peanut butter
Snack (lidt senere): Quest bar
Dato: 31/5 2016 18:16
Boghvedepandekager med bananis. Vand med citronskiver
Pestopasta med avokado, spidskål, ristede hasselnødder, en gulerod og en snackpeber.
En banan, efter jeg havde svømmet. Lidt peanutbutter fra glasset...
Dahl. Vand
Senere spiser jeg nok noget grødagtigt, måske med æbletern. Læseferie gør mig sulten! Og rastløs - så jeg bruger en del tid i køkkenet
Boghvedepandekager med bananis. Vand med citronskiver
Pestopasta med avokado, spidskål, ristede hasselnødder, en gulerod og en snackpeber.
En banan, efter jeg havde svømmet. Lidt peanutbutter fra glasset...
Dahl. Vand
Senere spiser jeg nok noget grødagtigt, måske med æbletern. Læseferie gør mig sulten! Og rastløs - så jeg bruger en del tid i køkkenet
Dato: 1/6 2016 21:23 | Indlæg redigeret den: 1/6 2016 22:00
Pebermyntepigen, jeg lavede mange overspringshandlinger i køkkenet med at kigge ind i køleskab under læseferierne, så jeg endte med at flytte læsningen til biblioteket!
De boghvedepandekager lyder spændende. Boghvede fordi de er sundere (end hvede)eller boghvede pga. smagen? Nogen du selv laver eller køber færdige?
Pebermyntepigen, jeg lavede mange overspringshandlinger i køkkenet med at kigge ind i køleskab under læseferierne, så jeg endte med at flytte læsningen til biblioteket!
De boghvedepandekager lyder spændende. Boghvede fordi de er sundere (end hvede)eller boghvede pga. smagen? Nogen du selv laver eller køber færdige?
Dato: 2/6 2016 11:08
Det lyder som en god idé, for min pengepung kan efterhånden snart også mærke, at jeg disker op med alle de retter, ha ha! Bryder mig ikke så meget om Hovedbiblioteket til at studere i, så jeg tror, at Jagtvej eller Øbro vil være bedst. Jeg husker du også bor i samme område som mig. Kender du andre gode læsesteder i nærheden?
Jeg laver boghvedepandekager af hel boghvede, som man køber billigst i Meny (900 gram), som jeg dækker med vand natten over for at bløde det op, sier det morgenen efter og blender det med en stavblender med lidt sødestof (banan, honning, rørsukker eller lignende) og vand til tyk, men flydende konsistens. Uden sødestof bliver pandekagerne ikke brune. De bliver små og runde som amerikanske pandekager, men grunden til, at jeg bruger boghvede, er nu, at jeg synes det har en god og lidt speciel smag. At det tilmed er sundere ser jeg også som en fordel, men jeg er ikke glutenallergiker. Jeg synes, at det er sjovt at eksperimentere med glutenfrie produkter, men jeg holder mig langt væk fra de der gule poser med mærkelige meltyper og færdiglavet glutenfrit brød.
Det lyder som en god idé, for min pengepung kan efterhånden snart også mærke, at jeg disker op med alle de retter, ha ha! Bryder mig ikke så meget om Hovedbiblioteket til at studere i, så jeg tror, at Jagtvej eller Øbro vil være bedst. Jeg husker du også bor i samme område som mig. Kender du andre gode læsesteder i nærheden?
Jeg laver boghvedepandekager af hel boghvede, som man køber billigst i Meny (900 gram), som jeg dækker med vand natten over for at bløde det op, sier det morgenen efter og blender det med en stavblender med lidt sødestof (banan, honning, rørsukker eller lignende) og vand til tyk, men flydende konsistens. Uden sødestof bliver pandekagerne ikke brune. De bliver små og runde som amerikanske pandekager, men grunden til, at jeg bruger boghvede, er nu, at jeg synes det har en god og lidt speciel smag. At det tilmed er sundere ser jeg også som en fordel, men jeg er ikke glutenallergiker. Jeg synes, at det er sjovt at eksperimentere med glutenfrie produkter, men jeg holder mig langt væk fra de der gule poser med mærkelige meltyper og færdiglavet glutenfrit brød.
Dato: 22/6 2016 14:08 | Indlæg redigeret den: 6/10 2016 14:05
Forummet registrerede ikke mit tildligere svar til dig
Interessant med boghvedepandekagerne
Jeg vil fraråde Jagtvej der bliver trykkende varm. Øbro udmærker sig ved at have en forlænget ubemandet åbningstid fra 17-22.00 hvor der plejer at være behageligt og tilpas få mennesker. Jeg er i reglen produktiv når jeg sidder med god udsigt. Men ellers er der flere muligheder på dette bibliotek.
God læselyst!
Forummet registrerede ikke mit tildligere svar til dig
Interessant med boghvedepandekagerne

Jeg vil fraråde Jagtvej der bliver trykkende varm. Øbro udmærker sig ved at have en forlænget ubemandet åbningstid fra 17-22.00 hvor der plejer at være behageligt og tilpas få mennesker. Jeg er i reglen produktiv når jeg sidder med god udsigt. Men ellers er der flere muligheder på dette bibliotek.
God læselyst!
Dato: 24/6 2016 18:09
Morgenmad: 2 gulerødder m. hummus.
Frokost: 1 Chia bolle m. hummus, salat, champignon (ristet på panden), agurk og tomat.
Aftensmad: Ovnkartofler, agurk, mango, tomat, majs og hummus.
Morgenmad: 2 gulerødder m. hummus.
Frokost: 1 Chia bolle m. hummus, salat, champignon (ristet på panden), agurk og tomat.
Aftensmad: Ovnkartofler, agurk, mango, tomat, majs og hummus.
Dato: 27/6 2016 16:55
Morgenmad: Gulerødder, agurk, æble, jordbær og hummus.
Frokost: Rugbrød med hummus.
Aftensmad: Hjemmelavet burger med ovnbagte kartofler.
Morgenmad: Gulerødder, agurk, æble, jordbær og hummus.
Frokost: Rugbrød med hummus.
Aftensmad: Hjemmelavet burger med ovnbagte kartofler.
Dato: 2/7 2016 19:05
Curator; hvor meget kostede den der bar fra 7/11? Bare cirka, hvis du stadig kan huske det
Curator; hvor meget kostede den der bar fra 7/11? Bare cirka, hvis du stadig kan huske det
Dato: 3/7 2016 00:46 | Indlæg redigeret den: 3/7 2016 00:50
@Ukendt, jeg mener vi taler 22-23,- kr. Kombinerede med en banan som jeg ved kostede mig 7,- Jeg synes barren var god, da der er "mad" i den og mindre slik end ellers. Sidst jeg kiggede i 7-eleven, havde de ikke den nævnte variant, men andre fra samme producent med soja, som jeg gik sulten uden om.
@Ukendt, jeg mener vi taler 22-23,- kr. Kombinerede med en banan som jeg ved kostede mig 7,- Jeg synes barren var god, da der er "mad" i den og mindre slik end ellers. Sidst jeg kiggede i 7-eleven, havde de ikke den nævnte variant, men andre fra samme producent med soja, som jeg gik sulten uden om.