Hvad har du spist i dag? Inspirationstråd.

Madlavning
Dato: 24/3 2017 12:44
Miau - Det ser dælme godt ud!!!
Mad i går:
Morgen: Grød med peanutbutter, hvedegræs og 1/2 ananas + 1,5dl sojadrik med vaniljesmag
Frokost: Stor salat på hafnia bar med blandt andet kål, gulerod, kikærter, røde linser, ris og rugbrødcroutons
Aften: 3 store kartofler halveret og bagt med stegt tilbehør(blomkål og grønkål) + 2 tomater
Snack: 120g jordbærstænger fra Katjes, 2dl sojadrik med vaniljesmag

Miau - Det ser dælme godt ud!!!
Mad i går:
Morgen: Grød med peanutbutter, hvedegræs og 1/2 ananas + 1,5dl sojadrik med vaniljesmag
Frokost: Stor salat på hafnia bar med blandt andet kål, gulerod, kikærter, røde linser, ris og rugbrødcroutons
Aften: 3 store kartofler halveret og bagt med stegt tilbehør(blomkål og grønkål) + 2 tomater
Snack: 120g jordbærstænger fra Katjes, 2dl sojadrik med vaniljesmag


Dato: 25/3 2017 16:59
Morgen: Grød med peanutbutter, blå druer og 1,5dl cacaodrik
Frokost: Sweet potato salat på Souls og en kaffe med sojamælk på Starbucks
Aften: Italiensk grøntsagsblanding og en dåse butter beans
Sen aften: 165g bland-selv-slik, 2dl cacaodrik
Morgen: Grød med peanutbutter, blå druer og 1,5dl cacaodrik
Frokost: Sweet potato salat på Souls og en kaffe med sojamælk på Starbucks
Aften: Italiensk grøntsagsblanding og en dåse butter beans
Sen aften: 165g bland-selv-slik, 2dl cacaodrik
Dato: 28/4 2017 15:44
Den bedste tråd på forum!
Igår var det magert:
Første måltid, havregrød. Jeg lader altid rosinerne få et opkog, så først kommer der salt, olie og gryn ved, når vandet i elkedlen koger. Som også hældes på.
Andet 'måltid', hurtigbagt gærbrød med feta og honning. Også en smule enkel dressing: En god del olie, lige små dele edikke og soya og lidt salt. Skal røres.
Jeg vender tilbage når det går bedre
Den bedste tråd på forum!
Igår var det magert:
Første måltid, havregrød. Jeg lader altid rosinerne få et opkog, så først kommer der salt, olie og gryn ved, når vandet i elkedlen koger. Som også hældes på.
Andet 'måltid', hurtigbagt gærbrød med feta og honning. Også en smule enkel dressing: En god del olie, lige små dele edikke og soya og lidt salt. Skal røres.
Jeg vender tilbage når det går bedre
Dato: 28/4 2017 16:30
Ok jeg prøver joine den her tråd.
Morgenmad : havregryn med hirseflager og mYsli.
Snack: paranødder gulerødder
Frokost : Grøntsagsmos lavet af gulerødder rødbeder jorskokker pastinak med gærflager på.
Snack: 3bananer
Aftensmad plan.... ikke lavet endnu men det bliver måske risengrød laavet på ris/havre/mandelmælk og vand.
Ok jeg prøver joine den her tråd.
Morgenmad : havregryn med hirseflager og mYsli.
Snack: paranødder gulerødder
Frokost : Grøntsagsmos lavet af gulerødder rødbeder jorskokker pastinak med gærflager på.
Snack: 3bananer
Aftensmad plan.... ikke lavet endnu men det bliver måske risengrød laavet på ris/havre/mandelmælk og vand.
Dato: 1/5 2017 08:07
I går fik jeg
Grød med aronia-pulver, frosne jordbær og cacaodrik
Stor, blandet salat med røde linser, pasta, kål og lemon/ginger-dressing hos Hafnia
Stor pose grøntsagssymfoni med en dåse kikærter, hvidløgspaste, karry, paprika og ketchup
200g Panda-lakrids og cacaodrik
I går fik jeg
Grød med aronia-pulver, frosne jordbær og cacaodrik
Stor, blandet salat med røde linser, pasta, kål og lemon/ginger-dressing hos Hafnia
Stor pose grøntsagssymfoni med en dåse kikærter, hvidløgspaste, karry, paprika og ketchup
200g Panda-lakrids og cacaodrik
Dato: 2/5 2017 19:59
Morgen: Grød med aronia og blåbær samt cacaodrik
Frokost: Pokébowl og en smoothie med banan, æble og spinat på Simpleraw
Aften: Nye kartofler i læssevis og stegt spinat, svampe og majs med barbecuesauce og karryketchup
Sen aften: 100g mørk chocolade og 2dl cacaodrik
Morgen: Grød med aronia og blåbær samt cacaodrik
Frokost: Pokébowl og en smoothie med banan, æble og spinat på Simpleraw
Aften: Nye kartofler i læssevis og stegt spinat, svampe og majs med barbecuesauce og karryketchup
Sen aften: 100g mørk chocolade og 2dl cacaodrik
Dato: 2/5 2017 21:20 | Indlæg redigeret den: 2/5 2017 21:27
Havergryn med hørfrø gulerod rødbede rosiner og vand.
Paranødder
Bannaner - Råkost med rødbede gulerod æble.
Majskiks.
spinat grøn/rød pepperfrugt spirulina bannan smoothie
Sortbønnespagetti med agurk løg og pepperfrugt.
Zuccini avokado salat med ris og dampet brokoli og solsikkekerner.
Havergryn med hørfrø gulerod rødbede rosiner og vand.
Paranødder
Bannaner - Råkost med rødbede gulerod æble.
Majskiks.
spinat grøn/rød pepperfrugt spirulina bannan smoothie
Sortbønnespagetti med agurk løg og pepperfrugt.
Zuccini avokado salat med ris og dampet brokoli og solsikkekerner.
Dato: 3/5 2017 14:02
Brunch: To boller med rødbede smørepålæg fra Aldi, en kop kaffe og grøn te
Eftermiddag:En pose mix af nødder og tørret frugt, grøn te og ingefærsaftevand
Aften: Små snackpeber, tomater, avocado og burgerbøffer fra Aldi, grøn te
Senere aften to kopper grøn te
Brunch: To boller med rødbede smørepålæg fra Aldi, en kop kaffe og grøn te
Eftermiddag:En pose mix af nødder og tørret frugt, grøn te og ingefærsaftevand
Aften: Små snackpeber, tomater, avocado og burgerbøffer fra Aldi, grøn te
Senere aften to kopper grøn te
Dato: 4/5 2017 08:25
Morgen: Grød med aronia, 3 kiwi og 2dl cacaodrik
Frokost: Grød igen, denne gang med 1 mango og 1 pære og 2dl cacaodrik
Aften: 1 ds kidneybønner, 450g blandede grøntsager, lidt couscous og 1 dåse grillede babymajs
Sen aften: 1 pakke riskiks, 2dl cacaodrik
Morgen: Grød med aronia, 3 kiwi og 2dl cacaodrik
Frokost: Grød igen, denne gang med 1 mango og 1 pære og 2dl cacaodrik
Aften: 1 ds kidneybønner, 450g blandede grøntsager, lidt couscous og 1 dåse grillede babymajs
Sen aften: 1 pakke riskiks, 2dl cacaodrik
Dato: 10/5 2017 09:47
I går fik jeg
Morgen: Grød med aronia, 1/2 cantaloupe-melon, 2dl cacaodrik
Frokost: 1 myslibolle, 1 kæmpe appelsin, 2 dl cacaodrik
Aften: 1 ds Bonduelle linser, 400g blomkålsblanding, barbecue sauce
Sen aften: 100g rosmarin-mandler, 1dl cacaodrik, 1 dl sojadrik med vaniljesmag
I går fik jeg
Morgen: Grød med aronia, 1/2 cantaloupe-melon, 2dl cacaodrik
Frokost: 1 myslibolle, 1 kæmpe appelsin, 2 dl cacaodrik
Aften: 1 ds Bonduelle linser, 400g blomkålsblanding, barbecue sauce
Sen aften: 100g rosmarin-mandler, 1dl cacaodrik, 1 dl sojadrik med vaniljesmag
Dato: 10/5 2017 21:29
Morgen: grød med frossen mango og 2dl sojadrik
Frokost: Ikke så meget andet end nogle salte fisk
Aften: 2 portioner thai mad med kikærter, broccoli, diverse andet grønt, kokosmælk og ris
Sen aften: En hel del sojadrik
Morgen: grød med frossen mango og 2dl sojadrik
Frokost: Ikke så meget andet end nogle salte fisk
Aften: 2 portioner thai mad med kikærter, broccoli, diverse andet grønt, kokosmælk og ris
Sen aften: En hel del sojadrik
Dato: 11/5 2017 18:54 | Indlæg redigeret den: 11/5 2017 18:55
MakuOlena, kan de spises kolde eller bør de varmes?
Kikærterne har jeg vænnet mig meget godt til både varme og kolde.
Bonduelle linser
MakuOlena, kan de spises kolde eller bør de varmes?
Kikærterne har jeg vænnet mig meget godt til både varme og kolde.
Dato: 16/5 2017 21:09
Curator: Du kan godt spise dem kolde, men jeg ville helt klart anbefale opvarmning på den ene eller anden måde for smagens skyld
En tur på panden i et par minutter med diverse krydderier gør underværker!
Når jeg spiser dem bliver de oftest blandet med grøntsager; så steger jeg først grøntsagerne møre med krydderier, evt. sauce osv. og så tilføjer jeg linserne til sidst og giver det 4-5 minutter yderligere
Curator: Du kan godt spise dem kolde, men jeg ville helt klart anbefale opvarmning på den ene eller anden måde for smagens skyld



Dato: 16/5 2017 21:11
I dag har jeg fået:
Morgen: Grød med 1 kiwi, 1 pære og 2dl sojadrik
Frokost: 1 æble, 1 stor myslibolle
Eftermiddag: 2dl sojamælk
Aften: En god portion basmatiris med stegt broccoliblanding med tilføjet løg, majs og ketter
Sen aften: Oreos thin and crispy, eller hvad det nu er de hedder.. og 2 dl sojadrik..
I dag har jeg fået:
Morgen: Grød med 1 kiwi, 1 pære og 2dl sojadrik
Frokost: 1 æble, 1 stor myslibolle
Eftermiddag: 2dl sojamælk
Aften: En god portion basmatiris med stegt broccoliblanding med tilføjet løg, majs og ketter
Sen aften: Oreos thin and crispy, eller hvad det nu er de hedder.. og 2 dl sojadrik..
Dato: 12/6 2017 19:06 | Indlæg redigeret den: 12/6 2017 19:12
Supergode.
Sweet Eve fra IRMA/Superbrugsen
Supergode.
Sweet Eve fra IRMA/Superbrugsen


Dato: 12/6 2017 19:48
Merci
Du kan godt spise dem kolde, men jeg ville helt klart anbefale opvarmning på den ene eller anden måde for smagens skyld
Merci
Dato: 20/6 2017 08:05
Hvad med at gå på youtube? der er massere af "what I eat in a day" videoer
(fx "Thriving on plants" "tessbegg" "bonnyrebecca" osv)
Ellers er der disse hjemmesider som er rigtig gode
- minimalistbaker
- hotforfood.com
- oh she gloes
- it doesn't taste like chicken
- I love vegan.com
- the vegan corner
Hvad med at gå på youtube? der er massere af "what I eat in a day" videoer

Ellers er der disse hjemmesider som er rigtig gode

- minimalistbaker
- hotforfood.com
- oh she gloes
- it doesn't taste like chicken
- I love vegan.com
- the vegan corner
Dato: 20/6 2017 12:25
I går:
Morgen mad:Havregryn med ciafrø, sesamfrø, rosiner og havremælk
Frokost: To grove proteinknækbrød med cashevnødecreme og to ferskner
Eftermiddag: To veganske crosianter fra 7/11
Aften: Kartoffelmos af nye danske kartofler kogt med en en grøntsagsboilion, kikærter, flåede tomater og kokosmælk
I går:
Morgen mad:Havregryn med ciafrø, sesamfrø, rosiner og havremælk
Frokost: To grove proteinknækbrød med cashevnødecreme og to ferskner
Eftermiddag: To veganske crosianter fra 7/11
Aften: Kartoffelmos af nye danske kartofler kogt med en en grøntsagsboilion, kikærter, flåede tomater og kokosmælk