Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Hvad har du spist i dag? Inspirationstråd.

 

Madlavning

Sider: << < 91 92 93 94 95 96 97 > >>
Pendul
Forum-indlæg: 7
Område: Nordjylland
Dato: 8/9 2014 09:30

Rebobopoo: Tusinde tak :D ......og omg, du poster de skønneste måltidsbilleder. (Der burde være en jublende banan/gulerod/porre-smiley :D)Toplækker mad du laver !ja Din morgenmad lyder fantastisk. Jeg skal igang med havregrød igen.
rebobopoo
Forum-indlæg: 162
Opskrifter: 5
Område: Østjylland
Dato: 8/9 2014 14:17

Det er jeg glad for at høre, du synes! :p Du har ret - vi burde virkelig få nogle veggie smileys herinde, det kunne være sejt!
Og ja, havregrød er vidunderligt! I weekenderne laver jeg den altid med hakket tørrede dadler/abrikoser, som jeg koger med. Det er så sindssygt godt! :D
Remix
Forum-indlæg: 809
Opskrifter: 3
Område: Århus
Dato: 8/9 2014 17:12

Sund frugtsalat m. yoghurt og chiafrø.
Salat m. falafler, soltørrede tomater og oliven.
En lille kakao.
Et glas hj. iskaffe. Et stykke mørk chokolade.
Grøntsager i kokosmælk m. vilde ris og peanuts.
Senere skal jeg have en proteinbar.
Lene N
Forum-indlæg: 1233
Opskrifter: 4
Område: Sjælland
Denne bruger har i år '14 doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.
Dato: 8/9 2014 18:23

Det blev en dag med alt muligt blandet :)
En chokolade knækbrøds bar, fire blommer, et æble og en banan
En lille klapsammenmad med peanutbutter, to æbler, CHOKOLADE, to frugtstænger
Pasta med en masse grøntsager og baked beans, lille klapsammen med peanutbutter og to blommer
Bellacci
Forum-indlæg: 503
Område: Fyn
Dato: 8/9 2014 19:09 | Indlæg redigeret den: 15/11 2014 02:10

rebobopoo
Forum-indlæg: 162
Opskrifter: 5
Område: Østjylland
Dato: 8/9 2014 19:40

Hertil grøn the (ja du læste rigtigt Rebo).


TE!?!?!?! Det dér kan du ikke mene! Jeg er rystet... :C
Lene N
Forum-indlæg: 1233
Opskrifter: 4
Område: Sjælland
Denne bruger har i år '14 doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.
Dato: 9/9 2014 10:46

Startede dagen med en lækker frugtsalat af æbler, bananer og hasselnødder og lakrids te
Rester fra aftensmad, pasta og grøntsager med hasselnødder og tomat/basilikum dressing, to frugtstænger og har et æble til senere
I aften bliver det rugbrød med frugtpålæg og frugter, skal til møde
Helt sikkert mere te, gerne lakrids :)
Majken
Forum-indlæg: 6
Opskrifter: 2
Område:
Dato: 9/9 2014 10:52

Genial tråd! :)

Morgenmad: 2 stk. knækbrød med mørk pålægschokolade og figenpålæg. Hertil appelsinjuice.

Middag: Endnu ikke spist, men bliver nok noget frugt.

Aften: Endnu ikke spist, men det bliver nudler fra en kinesisk restaurant :D

Sen aften: Chokolade..

Remix
Forum-indlæg: 809
Opskrifter: 3
Område: Århus
Dato: 9/9 2014 17:03

Havre/hirsegrød m. dadelsirup.
Et stykke fuldkornsmadbrød m. kartoffel og pesto.
Et glas hj. iskaffe. Et stykke mørk chokolade.
En skive fuldkornsknækbrød m. honning og gedeost. En frisk figen. En abrikos.
Aftensmad om lidt - Grøntsagswok m. perlebyg. Hummus, sorte oliven og soltørrede tomater som tilbehør.

rebobopoo
Forum-indlæg: 162
Opskrifter: 5
Område: Østjylland
Dato: 9/9 2014 18:30

Morgen: De sædvanlige overnight oats med carob og banan bl.a. Toppet med tørrede tranebær, rosiner og ristede solsikkekerner. Senere lidt vindruer og aaaaalt for meget kaffe (= mega hyperaktivitet)

I skolen: 1 pære, 2 gulerødder, 1 banan.

Sen frokost: Bulgur/quinoa mix med soltørret tomat sauce, oliven, hakket blandet salatgrønt og basilikum, pinjekerner og hummus on the side <3



Og til den søde tand: Peanutbutter/banan kugler samt 1 banan. Kaffe.



Aften: Tomatsuppe med røde linser og 2 skiver ristet gulerodsrugbrød. 1 stykke agurk og 1 gulerod.

Sen aften: ... 1 hj. Bounty bar og mango/chili chokolade :p
Amy
Forum-indlæg: 567
Opskrifter: 2
Område: KBH
Dato: 10/9 2014 08:27

Rebo - hvordan får du hummus til at se så lækker ud?
Putter du yofu i eller hvordan ser den så cremet-men-med-små-bidder-i agtig ud? :D
Når jeg laver det, ligner det for det meste bare kartoffelmos :/
rebobopoo
Forum-indlæg: 162
Opskrifter: 5
Område: Østjylland
Dato: 10/9 2014 14:47

Amy -> Det ved jeg sørme ikke.. Nej, bruger ikke yofu eller andre utraditionelle ingredienser. Jeg bruger dog en minihakker eller foodprocessor, og ikke en blender. Det er vist lige dét, jeg kan komme i tanker om.
- Og jo, så bruger jeg grov tahin (ja, den fra urtekram som mange ikke bryder sig om) i stedet for den der helt tyndtflydende fra grønthandleren :p
Remix
Forum-indlæg: 809
Opskrifter: 3
Område: Århus
Dato: 10/9 2014 17:36

Et stykke fuldkornsknækbrød m. honning og gedeost. En frisk figen. Et glas hj. iskaffe.
En frugtstang.
Et stykke fuldkornsknækbrød m. peanut butter, mørk pålægschokolade og figenpålæg. En gulerod.
Frozen yogurt. Et glas hj. iskaffe.
Falafler, grønne bønner i hvidløgsolie, stegte champignon, fuldkornspasta, sorte oliven, hummus.
Lene N
Forum-indlæg: 1233
Opskrifter: 4
Område: Sjælland
Denne bruger har i år '14 doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.
Dato: 10/9 2014 19:49

Frugtsalat af tre æbler, en banan og en håndfuld hasselnødder
To stk rugbrød med avocado, en blomme og en kiwifrugt
Ovnkartofler, falafler og masser af grøntsager
To frugtstænger
Benji
Forum-indlæg: 7
Område: KBH
Dato: 10/9 2014 20:43

Vil bare lige dele at jeg lavede mad til 20 mennesker på kollegiet i dag! Ingen sure miner selvom de fleste sætter meget stor pris på døde dyr i deres mad! Jeg lavede følgende, hvilket resulteret i en kuvert pris på omkring 12 kr!!!

Dhal, Chana Masala (kikærte tomat karry), kogte ris, Raita (fra kødfri fredag), en indisk kålsalat, brød bagt på surdej og galia meloner til dessert! Og der var rester tilbage!

Feedbacken var: "Hold kæft hvor har jeg savnet din mad!", "Var der kød i? Jeg savnede det slet ikke!", "Kan jeg få dine opskrifter", "Det er den bedste madklub i September!"

Længe leve livet som vegetar, selv på et social kollegium i København hvor vi spiser sammen 5 dage om ugen :)
Bellacci
Forum-indlæg: 503
Område: Fyn
Dato: 10/9 2014 22:00

Benji> Tak for dine positive ord :)
Remix
Forum-indlæg: 809
Opskrifter: 3
Område: Århus
Dato: 11/9 2014 17:29

Morgen - Et stykke fuldkornsknækbrød m. peanut butter, mørk pålægschokolade (56%) og figenpålæg. Et glas smoothie lavet på banan, hindbær, limejuice, frisk mynte, vaniljepulver og soyadrik.

Frokost - To friskbagte stenaldermuffins m. mørk chokolade (http://workoutwithme.dk/2014/09/stenaldermuffins-med-chokolade/) En frisk figen.

Aften - Søde kartoffelfritter m. ketchup og fedtfattig mayo, Nutana mexi burger, edamamebønner, sorte oliven.

Desserten bliver stevia-sødet lakridsis.
Lene N
Forum-indlæg: 1233
Opskrifter: 4
Område: Sjælland
Denne bruger har i år '14 doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.
Dato: 11/9 2014 20:03

Havregryn med sojamælk og to blommer og to bananer
Sandwich med avocado og tomat, banan, hjemmebagt franskbrød og chokolade
Massser af forskellige grøntsager, baked beans, hasselnødder og tomat/basilikum dressing
Remix
Forum-indlæg: 809
Opskrifter: 3
Område: Århus
Dato: 13/9 2014 17:56

Morgen - Havregrød m. abrikos, nektarin og soyadrik. En hj. stenaldermuffin.
Frokost - Salat. Et stykke hvidløgsbrød.
Snack - Et glas hyldeblomstsaft.
Aften - Søde kartoffelfritter m. ketchup og fedtfattig mayo. Nutana mexi burger.
Dessert - Et stykke mørk chokolade.
rebobopoo
Forum-indlæg: 162
Opskrifter: 5
Område: Østjylland
Dato: 14/9 2014 16:49 | Indlæg redigeret den: 16/11 2014 21:04

Morgen: 2 skiver rugbrød med ½ hummus/peberfrugt/basilikum og ½ peanutbutter/banan/kanel. Hertil kaffe.

Frokost: Quinoa spaghetti med soltørret tomat sauce, spinat, oliven, grillede artiskokhjerter, ristede solsikkekerner og 2 bønnedeller. 1 skål ærter.



Eftermiddag: 1 pære, 1 banan, peanutbutter-banankugler, kaffe.

Pre-dinner: 2 gulerødder, agurk.

Aftensmad: Chili con soy4you (= en glad farmand, der havde savnet min chili) med basmatiris og salat.

Senere: Hj. chokolader med rosiner, tranebær, ristede hasselnødder og et drys himalayasalt :p
Sider: << < 91 92 93 94 95 96 97 > >>