Hvad har du spist i dag? Inspirationstråd.
Madlavning
Dato: 15/8 2014 22:03 | Indlæg redigeret den: 15/8 2014 22:03
Skyr. En kop te m. soyadrik.
En grovbolle m. lidt smør og ost.
Edamamebønner m. limesaft. En fersken.
Grøntsagswok m. vilde ris og soyasovs.
Fredagsguf og en kop te m. soyadrik.
Skyr. En kop te m. soyadrik.
En grovbolle m. lidt smør og ost.
Edamamebønner m. limesaft. En fersken.
Grøntsagswok m. vilde ris og soyasovs.
Fredagsguf og en kop te m. soyadrik.
Dato: 16/8 2014 19:02
Havregrød m. æble, nektarin og skyr. To kopper te m. ingefærhonning og soyadrik.
Skyr m. marmelade og granola. Et minirugbrød m. mørk chokolade.
Grøntsagsstave m. dilddip. To stykker chokolade.
Bulgursalat m. ristede mandler, purløg og limedressing. Kartofler og avocado som tilbehør.
Havregrød m. æble, nektarin og skyr. To kopper te m. ingefærhonning og soyadrik.
Skyr m. marmelade og granola. Et minirugbrød m. mørk chokolade.
Grøntsagsstave m. dilddip. To stykker chokolade.
Bulgursalat m. ristede mandler, purløg og limedressing. Kartofler og avocado som tilbehør.
Dato: 16/8 2014 19:48
Havregryn m. havremælk, rosiner og solsikkekerner. Vindruer, 1 banan, kaffe.
Frokost hos mormor: Kernerugbrød med 1 avocado, agurk, peberfrugt, blåbær, vindruer, tomater.
Eftermiddag: Kaffe, vandmelon, (flere) vindruer, 1 figenstang.
Aftensmad: Chili con soy4you med majs + peberfrugt, samt ris on the side. Lidt forårsløg og agurk.
Havregryn m. havremælk, rosiner og solsikkekerner. Vindruer, 1 banan, kaffe.
Frokost hos mormor: Kernerugbrød med 1 avocado, agurk, peberfrugt, blåbær, vindruer, tomater.
Eftermiddag: Kaffe, vandmelon, (flere) vindruer, 1 figenstang.
Aftensmad: Chili con soy4you med majs + peberfrugt, samt ris on the side. Lidt forårsløg og agurk.
Dato: 16/8 2014 21:47
Morgen: Ingenting, desværre, pga. arbejde.
Middag: En forårsrulle
Eftermiddag: To skiver rugbrød m. krydret sandwichspread og agurk
Aften: Spaghetti m. krydret tomatpuré
Morgen: Ingenting, desværre, pga. arbejde.
Middag: En forårsrulle
Eftermiddag: To skiver rugbrød m. krydret sandwichspread og agurk
Aften: Spaghetti m. krydret tomatpuré
Dato: 16/8 2014 23:50
Knækbrød og vindruer
Knækbrød og æbler
Ris med grønne ærter og kikærter
Knækbrød med humus og ris
Knækbrød og vindruer
Knækbrød og æbler
Ris med grønne ærter og kikærter
Knækbrød med humus og ris
Dato: 17/8 2014 18:49
Overnight oats m. æble. En kop te m. ingefærhonning og soyadrik.
Bulgursalat m. ristede mandler, purløg og limedressing.
To skiver friskbagt "stenalderbrød" m. hhv. mørk pålægschokolade og figenpålæg.
Sund bananis af to frosne bananer, vaniljepulver og soyadrik.
Lige nu - frosne vindruer.
Jeg har ikke appetit til aftensmad
Overnight oats m. æble. En kop te m. ingefærhonning og soyadrik.
Bulgursalat m. ristede mandler, purløg og limedressing.
To skiver friskbagt "stenalderbrød" m. hhv. mørk pålægschokolade og figenpålæg.
Sund bananis af to frosne bananer, vaniljepulver og soyadrik.
Lige nu - frosne vindruer.
Jeg har ikke appetit til aftensmad
Dato: 17/8 2014 20:23
Aften igår> Indisk fra Odenses bedste indiske restaurent Roti.
Aften i dag> Wok... Rød peberfrugt, forårsløg, ananas, tomat, quorn "kylling", citrongræs, santa maria wok kryderi. Hertil brune ris
Aften igår> Indisk fra Odenses bedste indiske restaurent Roti.
Aften i dag> Wok... Rød peberfrugt, forårsløg, ananas, tomat, quorn "kylling", citrongræs, santa maria wok kryderi. Hertil brune ris
Dato: 17/8 2014 20:49
Morgen: Havregrød med abrikoser og rismælk, mandelsmør, kokossukker, chiafrø og solsikkekerner. 1 nektarin samt kaffe.
Frokost: Salat med bladgrønt, 1 hel bagt squash i tern, tomatsalsa (rødløg, basilikum), artiskokhjerter, oliven, chilipesto. 1 banan.
Eftermiddag: Ananas, 1 banan, varm chokolade lavet på havremælk, mørk chokolade og smagt til med agavesirup.
Aften: Rest af chili non carne med sojafars, majs, rød peber, forårsløg m.m. Hertil brune ris, lidt agurk, gulerødder, og ærter.
Senaften: Tom's choko med lakrids og lidt ananas.
Morgen: Havregrød med abrikoser og rismælk, mandelsmør, kokossukker, chiafrø og solsikkekerner. 1 nektarin samt kaffe.
Frokost: Salat med bladgrønt, 1 hel bagt squash i tern, tomatsalsa (rødløg, basilikum), artiskokhjerter, oliven, chilipesto. 1 banan.
Eftermiddag: Ananas, 1 banan, varm chokolade lavet på havremælk, mørk chokolade og smagt til med agavesirup.
Aften: Rest af chili non carne med sojafars, majs, rød peber, forårsløg m.m. Hertil brune ris, lidt agurk, gulerødder, og ærter.
Senaften: Tom's choko med lakrids og lidt ananas.
Dato: 18/8 2014 18:45
Havre/hirsegrød m. skyr.
Bulgursalat. En figenstang.
Et minirugbrød. En skive hj. stenalderbrød.
Grøntsagswok m. edamamebønner. Fuldkornsbulgur, rå grøntsager og hytteost som tilbehør.
Havre/hirsegrød m. skyr.
Bulgursalat. En figenstang.
Et minirugbrød. En skive hj. stenalderbrød.
Grøntsagswok m. edamamebønner. Fuldkornsbulgur, rå grøntsager og hytteost som tilbehør.
Dato: 18/8 2014 23:52
En hjemmebagt bolle med syltetøj og et knækbrød med banan
En banan
Rugbrød med banan og gulerødder
Lille gulerod og lidt havregryn med kokos og vand
Pastaskruer fra i går stegt med kikærter, hvide bønner og gulerod
Lillegulerod
En hjemmebagt bolle med syltetøj og et knækbrød med banan
En banan
Rugbrød med banan og gulerødder
Lille gulerod og lidt havregryn med kokos og vand
Pastaskruer fra i går stegt med kikærter, hvide bønner og gulerod
Lillegulerod
Dato: 19/8 2014 02:18 | Indlæg redigeret den: 19/8 2014 02:18
Intern huskenote : lad være med at kigge madtråd om natten med krydret indisk der vækker appetitten. For hulan.
Intern huskenote : lad være med at kigge madtråd om natten med krydret indisk der vækker appetitten. For hulan.
Dato: 19/8 2014 16:12
Morgen:
Grøn smoothie. 8 bananer, 2 hele blegselleri. Selleri juiced og blendet med bananerne, spiste 4 bananer ved siden af
Middag:
Rå spaghetti med tomatsovs. Tomatsovs: 500 gram cherrytomater, 1 pot persille, 1 rød chili(juices og saften kommes i blenderen), 3 medjoddadler(husk at fjerne sten), lidt salt. Ingridienserne blendes og kommes over "spaghettien". Spaghettien af 2 squash laves med en spirilazer. Hvis man vil have lidt "parmasan" ost over, kan man finthakke lidt bromkål og komme over
Morgen:
Grøn smoothie. 8 bananer, 2 hele blegselleri. Selleri juiced og blendet med bananerne, spiste 4 bananer ved siden af
Middag:
Rå spaghetti med tomatsovs. Tomatsovs: 500 gram cherrytomater, 1 pot persille, 1 rød chili(juices og saften kommes i blenderen), 3 medjoddadler(husk at fjerne sten), lidt salt. Ingridienserne blendes og kommes over "spaghettien". Spaghettien af 2 squash laves med en spirilazer. Hvis man vil have lidt "parmasan" ost over, kan man finthakke lidt bromkål og komme over
Dato: 19/8 2014 19:18
Overnight oats m. æble. En kop te m. soyadrik.
En skive rugbrød m. avocado og et blødkogt æg. En skive stenalderbrød m. mørk pålægschokolade. Rå grøntsager.
Lakridsis (sødet med stevia) Sund trailmix med nødder og lidt tørret frugt. En kop te m. soyadrik.
En stykke speltknækbrød m. smøreost (purløg-smag) og agurk.
Hvor bliver min appetit af?
Overnight oats m. æble. En kop te m. soyadrik.
En skive rugbrød m. avocado og et blødkogt æg. En skive stenalderbrød m. mørk pålægschokolade. Rå grøntsager.
Lakridsis (sødet med stevia) Sund trailmix med nødder og lidt tørret frugt. En kop te m. soyadrik.
En stykke speltknækbrød m. smøreost (purløg-smag) og agurk.
Hvor bliver min appetit af?
Dato: 19/8 2014 19:33
Aften:
Banan og blåbær smoothie. 500 gram blåbær blendet med 8 bananer og lidt vand
Aften:
Banan og blåbær smoothie. 500 gram blåbær blendet med 8 bananer og lidt vand
Dato: 19/8 2014 20:22
Morgen: Grød lavet på en rest brune ris, tørrede abrikoser hakket i småstykker, rismælk og drysset med kokossukker og chiafrø. 1 æble.
I skolen: 2 bananer, 2 sorte bønnebøffer
Efter skole/før arbejde: 1 håndfuld mandler, 1 lakrids bar (Naturlig's)
Pre-aftensmad: 1 skål ærter, 1 stor guller, 1/3 agurk.
Aften: 3 falafler (rester fra i går), basmati ris, hummus, artiskokhjerter i krydderolie, oliven og salat m. mango, tomater, forårsløg og salatmix.
Morgen: Grød lavet på en rest brune ris, tørrede abrikoser hakket i småstykker, rismælk og drysset med kokossukker og chiafrø. 1 æble.
I skolen: 2 bananer, 2 sorte bønnebøffer
Efter skole/før arbejde: 1 håndfuld mandler, 1 lakrids bar (Naturlig's)
Pre-aftensmad: 1 skål ærter, 1 stor guller, 1/3 agurk.
Aften: 3 falafler (rester fra i går), basmati ris, hummus, artiskokhjerter i krydderolie, oliven og salat m. mango, tomater, forårsløg og salatmix.
Dato: 20/8 2014 19:38
Skyr. En kop te m. soyadrik.
Trailmix (nødder, tørret frugt) Et stykke mørk chokolade.
En grovbolle m. lidt smør og gedeost. Øllingegaard økologisk chokomælk (den bedste chokolademælk)
Frossen mango/vindruer.
Bulgursalat af fuldkornsbulgur, grøntsager, edamamebønner, kalamata oliven og græskarkerner. Frisklavet persillehummus som tilbehør.
Aftensguf bliver enten en proteinbar eller sund bananis
Skyr. En kop te m. soyadrik.
Trailmix (nødder, tørret frugt) Et stykke mørk chokolade.
En grovbolle m. lidt smør og gedeost. Øllingegaard økologisk chokomælk (den bedste chokolademælk)
Frossen mango/vindruer.
Bulgursalat af fuldkornsbulgur, grøntsager, edamamebønner, kalamata oliven og græskarkerner. Frisklavet persillehummus som tilbehør.
Aftensguf bliver enten en proteinbar eller sund bananis
Dato: 20/8 2014 20:40
Morgenmad: Havregrød med banan, pb og dadler
Frokost: Rugbrød med avocado og rester og smoothie
Eftermiddag: 5 tern mørk ritter sport
Aftensmad: Stegte kikærter, spaghetti m ketchup og grønsager m ketchup
Aftensnack: 2 knækbrød med avocado
Morgenmad: Havregrød med banan, pb og dadler
Frokost: Rugbrød med avocado og rester og smoothie
Eftermiddag: 5 tern mørk ritter sport
Aftensmad: Stegte kikærter, spaghetti m ketchup og grønsager m ketchup
Aftensnack: 2 knækbrød med avocado