Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Køb miljørigtigt tøj

 

Miljø, Økologi & Havedyrkning

tinahansen
Forum-indlæg: 1
Område: KBH
Dato: 7/8 2018 13:05

Jeg tænker, at alle herinde går meget op i miljøet. For 7 år siden blev jeg vegetar og de sidste 2 år har jeg levet vegansk. Jeg har altid gået meget op i miljørigtighed, hvilket også var en af grundende til, at jeg valgte at blive vegetar og sidenhen veganer.
For nyligt er jeg begyndt også at efter EU Blomsten, når jeg shopper tøj for at udvide min egen miljørigtighed. Når en virksomhed kan sætte EU Blomsten på deres produkter, betyder det, at der er blevet taget hensyn til miljøet under produktionen. Det er svært at undersøge, hvilke produkter der lever op til EU Blomsten, hvis man shopper fysisk. På hjemmesider derimod er de gode til at brande sig selv med EU Blomsten, som for eksempel på den her side https://www.ugleunger.dk/faqs
Jeg er glad for at kunne optimere min egen miljørigtighed, og jeg håber, det kan inspirere andre. Jeg lader mig i hvert fald glædeligt inspirere af jer andres gode opslag om alt fra, hvordan man vasker miljørigtigt til gode veganerråd! God dag!
gleaner
Forum-indlæg: 17
Område: Nordjylland
Dato: 12/8 2018 16:44


Genbrugstøj er i sidste ende det bedste for miljøet
Zhcoop
Forum-indlæg: 607
Opskrifter: 9
Område: KBH
Moderator Denne bruger har i år '14 doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.
Dato: 13/8 2018 00:11

Put and take er jeg rimelig glad for :] og andre byttemarkeder.
- at købe genbrug er også fint nok, med mindre de har presset priserne helt op i vejret.

Neutral synes jeg virker som et ok mærke. Jeg går også nogle gange ind i Be A Wear på nørrebrogade, da jeg ved de har økologisk tøj, men synes det er lidt dyrt, så køber ikke så meget.. der er så meget i genbrug/put'n'take, så det er ikke så tit jeg gider betale store beløb for at få tøj på kroppen.

Jeg ku godt tænke mig at sy noget mere tøj selv. Jeg strikker og syer nogle gange, men mest lapper og karklude og sådan noget. Det kunne være fedt hvis alle folk begyndte at købe genbrug og få skræddersyet tøj, hjemmesyet tøj osv, det ville jeg gerne se som en udvikling *drømme*, hehe...

Kappa
Forum-indlæg: 251
Opskrifter: 12
Område: Odense
Denne bruger har i år '14 doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.
Dato: 13/8 2018 00:30

Hvis man køber genbrug fra det offentlige, så kan man som regel få det latterligt billigt - selv for tøj der ser nyt ud :)
Meganer
Forum-indlæg: 4
Område: Østjylland
Dato: 13/8 2018 07:15

Jeg køber og giver tøj i kræftensbekæmpelses genbrug primært, men går gerne igennem andre genbrug :) :)