humus

Produkter
Dato: 10/11 2021 16:08
Hej, kan man fryse en bakke humus, der ikke er åbnet, ned? altså sådan en man køber i Netto eller Brugsen
Hej, kan man fryse en bakke humus, der ikke er åbnet, ned? altså sådan en man køber i Netto eller Brugsen
Dato: 10/11 2021 21:18
Ja, det kan du sagtens.
Det kan dog smage lidt anderledes, når du tøer det op.
Hvis det har mistet smagen, kan du pifte det op med basilikumpesto, tomatpesto, olie eller kryderier. Eller du kan smøre det på en sandwich, hvor smagen bliver skjult af de andre ting.
Ja, det kan du sagtens.
Det kan dog smage lidt anderledes, når du tøer det op.
Hvis det har mistet smagen, kan du pifte det op med basilikumpesto, tomatpesto, olie eller kryderier. Eller du kan smøre det på en sandwich, hvor smagen bliver skjult af de andre ting.
Dato: 11/11 2021 20:22
Hej
Glem alt om dårlige færdigretter og gør det nu selv!
Det skal du bruge:
3 dl. kikærter
½ dl. olivenolie
saft af ½ citron
1- 2 fed hvidløg
1 dl. persille
½ dl. sorte oliven
½ agurk i skiver eller tern
vand til regulering af konsistensen.
Sådan gør du:
Kikærterne lægges i blød i rigeligt vand natten over.
De koges møre i nyt vand (ca. 40 minutter) og drypper af i en si.
Bønnerne pureres i en blender og røres med olie, citronsaft og presset hvidløg.
Mosen skal vær luftig, så det kan være nødvendigt også at tilsætte lidt vand.
Hummus'en hældes op i en skål, persillen røres i og smages til med salt og peber.
Inden servering dekoreres med skiver af citron, agurk og sorte oliven.
Du kan gøre større portioner og gemme i køleskab en uge.
Glædeligt løvfald
Hans Jørn
Hej
Glem alt om dårlige færdigretter og gør det nu selv!
Det skal du bruge:
3 dl. kikærter
½ dl. olivenolie
saft af ½ citron
1- 2 fed hvidløg
1 dl. persille
½ dl. sorte oliven
½ agurk i skiver eller tern
vand til regulering af konsistensen.
Sådan gør du:
Kikærterne lægges i blød i rigeligt vand natten over.
De koges møre i nyt vand (ca. 40 minutter) og drypper af i en si.
Bønnerne pureres i en blender og røres med olie, citronsaft og presset hvidløg.
Mosen skal vær luftig, så det kan være nødvendigt også at tilsætte lidt vand.
Hummus'en hældes op i en skål, persillen røres i og smages til med salt og peber.
Inden servering dekoreres med skiver af citron, agurk og sorte oliven.
Du kan gøre større portioner og gemme i køleskab en uge.
Glædeligt løvfald
Hans Jørn
Dato: 12/11 2021 23:10
vericon: jeg tror ikke det var en opskrift på humus personen ledte efter, men fair nok
min opskrift på humus ser noget anderledes ud ^^ bruger ikke olie, men tahin.. grineren med pynt på, det er meget festligt, ku jeg forestille mig ^^ jeg drysser nogle gange spidskommen på toppen, bare fordi jeg godt kan lide det xD
on topic:
Jeg tænker du sagtens kan fryse det. Konsistens og smag plejer at ændre sig lidt efter frysning, så hvis du kan leve med det, er det vel ok :]
Her er noget guide:
https://veganskepriser.dk/kan-hummus-fryses/
vericon: jeg tror ikke det var en opskrift på humus personen ledte efter, men fair nok

on topic:
Jeg tænker du sagtens kan fryse det. Konsistens og smag plejer at ændre sig lidt efter frysning, så hvis du kan leve med det, er det vel ok :]
Her er noget guide:
https://veganskepriser.dk/kan-hummus-fryses/