Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Moderation på vegkon

 

Siden

Sider: 1 2 > >>
Taabis
Forum-indlæg: 491
Opskrifter: 2
Område: KBH
Dato: 16/6 2012 18:07

Hvornår? Hvorfor? Hvor meget? Det er vidst ved at være på tide med en grundlæggende debat om dette, hvis ikke vi snart skal se en medlemsflugt til nye alternativer, hvilket ville være skam, da vegetarkontakt er en side der har betydet virkelig meget for mange af os.

Selv er jeg efterhånden ret forvirret mht. hvad jeg må og ikke må. Vegkons retningslinier er så bredt definerede, halvdelen af dette sites aktive brugere kunne bannes med henvisning til disse. Ergo må det være et grads spørgsmål, men hvilken grad er stor nok? Og (ikke mindst) hvis vurdering skal dette baseres på? Spørgsmålet er, om retningslinierne helt skal ændres, hvis de ikke virker efter hensigten?

Hvordan skaffer vi trygheden tilbage på vegkon? Bliver man eksempelvis bannet for at sige at ”kapitalister er nogle idioter”, i fald nogle kapitalistiske brugere skulle føle sig krænket af dette? Hvor mange klager skal der til? Handler det om at råbe højest med sin forargelse, for jeg har på det seneste set folk slippe af sted med langt mere diskriminerende ytringer end de som andre er blevet bannet for (se evt. denne nu låste tråd: http://www.vegetarkontakt.dk/?-hvad-taenker-du-paa-netop-nu-longevitynow-slettet=107369&side=3)

Ugennemsigtigheden er imho det største problem. Nogle gange slettes indlæg uden nogen form for forklaring, måske med en standardtekst der henviser til de diffuse retningslinier, andre gange igen er forklaringen kort og utydelig (specielt givet at kontekst er fjernet…). Hvordan håndterer vi dette?

Selv kunne jeg forestille mig, at denne (eller en nyoprettet lignende) tråd kunne være en form for samling af de moderationer der foretages på siden. Sletning af indlæg, ban af brugere (også spam’erne, hele moletjavsen), med begrundelser, og mulighed for at kunne læse de slettede indlæg i deres hele kontekst, uden udefrakommende kan misforstå dem som sitets accept. Offentliggørelse af personfølsomme oplysninger (hvad jeg synes bør være moderatorernes primære funktion udover spam mindskning) skal naturligvis ikke gengives, men kan evt. ”skjules” så kontekst består. Jeg har selv en overgang forsøgt at være på forkant med tråde der muligvis senere bliver slettet, søgt at gemme disse, men det blev for omfattende et arbejde.
Vigtigst er dog, at jeg synes der bør være mulighed for, off-original-topic, at diskutere moderatorbeslutninger, så funktionen konstant forbedres, og anspændtheden kan mindskes.

Den ideelle måde at mindske diskrimination, personangreb mm. er, tror jeg, vha. kollektiv ytringer om fejlagtigheden af et indlægs indhold og/eller form. Men måske vegkon endnu ikke er moden til en sådan form for kollektivt ansvar.

Her er retningslinerne til de dovne der endnu ikke har set dem:

Vi ønsker fra Vegetarkontakts side, en rummelig hjemmeside, hvor alle skal kunne føle sig velkomne og accepterede. Der skal være plads til sjov og ballade, interne jokes og off topic kommentarer. Vi går som udgangspunkt ud fra, at folk selv kommenterer på hvornår disse overdrives. Vi går ind for minimal moderation, og forsøger således ikke at skride ind overfor små konflikter som det vurderes at de implementerede parter selv kan løse.

Hvad vi imidlertid ikke vil acceptere:
· Personangreb / Mobning
· Indhold som udelukkende oprettes for at provokere
· Deskriminering f.eks. racistiske eller sexistiske udtalelser
· Udlevering af andres private oplysninger (Med mindre personen selv er indforstået)
· Spam / Scam profiler
· Opfordring til chikane, hærværk eller anden destruktiv adfærd

Hvis forumtråde er placeret i det forkerte underforum, kan det være vi vurderer at det er en fordel at flytte tråden til det rette underforum. På den måde bliver forumet mere overskueligt.

Herudover skal den gældende danske lovgivning selvfølgelig overholdes på hele siden.

Med venlig hilsen Benjamin (administrator), Polly (moderator) & Luna (moderator)


Der er link til disse fra forsiden: http://www.vegetarkontakt.dk/?vegetar=retningslinjer
Easy
Forum-indlæg: 134
Område: KBH
Dato: 16/6 2012 18:22

Taabis: Kanon godt indlæg du her er kommet med ;)
Jeg forstår virkelig heller ikke hvorfor Jimmi skulle bannes
JensD2
Forum-indlæg: 566
Område: KBH
Dato: 16/6 2012 18:48

Selv kunne jeg forestille mig, at denne (eller en nyoprettet lignende) tråd kunne være en form for samling af de moderationer der foretages på siden. Sletning af indlæg, ban af brugere (også spam’erne, hele moletjavsen), med begrundelser, og mulighed for at kunne læse de slettede indlæg i deres hele kontekst, uden udefrakommende kan misforstå dem som sitets accept.


Nej, nej, nej..... jeg er 100% imod. Jeg har selv fået en moderator-skideballe, men det er da ikke sikkert, at jeg har lyst til at alle skal vide det. Det er da heller ikke sikkert, at jeg har lyst til at alle skal vide hvad jeg har gjort eller hvordan jeg efterfølgende har kommunikeret med moderator-teamet. Jeg kan forestille mig mange situationer, hvor jeg virkelig ville føle mig hængt ud, hvis jeg først får en moderatorskideballe og jeg bagefter skal finde mig i, at alle skal have det at vide.....

Nej, jeg synes at vi er nødt til at stole på moderatorerne. Det skyldes også, at uanset hvilken sag der er tale om, så bliver vi jo aldrig enige. Der vil altid være nogen som synes at det er uretfærdigt når nogen for en advarsel eller en karantæne - men der er sikkert lige så mange som synes at der skulle uddeles mange flere af begge dele.

Men der skal naturligvis være fuldt åbenhed omkring reglerne og jeg må også indrømme, at det er rimelig nyt for mig, at man kan blive bannet. Det har jeg bestemt ikke læst om nogen steder.... hvilket jeg synes er meget uheldigt.
Easy
Forum-indlæg: 134
Område: KBH
Dato: 16/6 2012 19:06

JensD2: du nok ret i at ikke alle bryder sig om det -- jeg har selv fået en skideballe og vil ikke genere mig vis alle kunne læse det
hvis muligheden for at forsvare sig er der -- det er jo kun en netside hvor man ikke skal være for sart---
man kan svare eller lad vær på de forskellige indlæg i trådende
Luna_Månebarn
Forum-indlæg: 2480
Opskrifter: 48
Område: Århus
Denne bruger har doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.
Dato: 16/6 2012 19:09 | Indlæg redigeret den: 16/6 2012 19:31

Taabis: Jeg er ked af at høre du føler utryghed over den måde moderationen foregår på her på forummet. Som moderator og som bruger på forummet kan jeg ikke forstå hvordan retningslinjerne kan tolkes bredt og diffust. De "langt mere diskriminerende ytringer" du mener folk slipper af sted med er et udtryk for at vi selvfølgelig (!) ikke sletter brugere for et godt ord. (Edit: Samt at vi selvfølgelig ikke kan fange samtlige diskriminerende indlæg på et forum så stort som dette.)

Dit forslag er blevet diskuteret herinde før. Jeg er 100 % for at vores moderatorroller diskuteres, med henblik på at opnå forbedringer. Men jeg er meget imod at enhver lille beslutning vi træffer skal dokumenteres på forummet, argumenteres af os, og diskuteres af brugere der reelt set ikke har mulighed for at opnå ægte indsigt i vores ansvar. Vi bruger, helt frivilligt, meget tid og energi på at varetage opgaven som den ser ud nu. Vi tager den meget seriøst. Vi har respekt for ansvaret. Vi kommunikerer med hinanden og træffer beslutninger baseret på vurderinger ud fra nogle meget simple retningslinjer, der kun er svære at overholde for ganske få brugere herinde. ...og ja, lige som Jens er inde på kan man være uheldig og få en "skideballe" fordi man er gået lidt over stregen, men vi vil altid forsøge at kommunikere med vedkommende og der skal altså noget til før man slettes eller "bannes" som der er nogen der kalder det. Hav noget tiltro til at dette er hvad der er sket (og sker) i tilfældet der har startet denne debat.


Men der skal naturligvis være fuldt åbenhed omkring reglerne og jeg må også indrømme, at det er rimelig nyt for mig, at man kan blive bannet. Det har jeg bestemt ikke læst om nogen steder.... hvilket jeg synes er meget uheldigt.

Læg mærke til at de to nye moderatorer ikke er blevet tilføjet under retningslinjerne, samt at Polly endnu er anført. Vores administrator er desværre ikke meget på banen for tiden. Med god grund. Vi ønsker selv en skarpere officiel definering vedrørende vores opgave, men det må ske via os som spørgsmålene stilles og ikke via Benjamin som det ser ud nu.


Anderkisten
Forum-indlæg: 520
Område: Århus
Dato: 16/6 2012 20:05 | Indlæg redigeret den: 16/6 2012 20:08

Jeg er helt enig med Taabis. Eller måske ikke helt, men i essensen af det ;-)

Syntes det kunne være fint med en moderatortråd. Og den må meget gerne være låst, så det kun er moderatorerne der kan skrive i den.

At hver eneste lille ting skal deri, er jeg så ikke enig i. Det bliver noget rod.

Mit forslag:
Når indlæg slettes, så overvej om det hele skal slettes, eller kun noget af indlægget, og så skriv hvorfor noget er slettet i tråden (F.eks Upassende sprogbrug, Spam, Personangreb, afviger fra trådens emne og lignende)

Når brugere slettes, så skriv hvorfor, f.eks:

Grøntsagsfjæs2 - Karantæne (2uger) - Flere advarsler pga gentagende upassende sprogbrug og personangreb
Jokke33 - Karantæne (1 måned)- Groft personangreb.
Regnbuen - Karantæne (1uge) - Spam i adskillige tråde
Kødhovedet - Ban - Trusler om vold mod moderatorer inklusiv offentliggørelse af adresse - politianmeldt!

Her har jeg antaget at VegKon indfører karantæner som Jeff foreslår i tråden Karantæner af forskellige længder.

Edit: På den måde bliver det ikke direkte fremlagt, hvorfor at man får en karantæne, men det er nok til at andre brugere kan forstå hvorfor, og forhåbentlig også lære af det. Hvis der så er brugere, der heller ikke vil være med på det, fordi det bliver lagt for offentligt frem, så skal man jo bare opføre sig pænt ;-)
Luna_Månebarn
Forum-indlæg: 2480
Opskrifter: 48
Område: Århus
Denne bruger har doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.
Dato: 16/6 2012 20:13

Anderkisten: Se det var netop det jeg mente med at jeg gerne ser vores moderatorrolle diskuteret med henblik på forbedringer. Som jeg ser det, vil dine forslag umiddelbart ikke kræve mere arbejde end det vi gør nu. Så tak for gode inputs! :)

JensD2
Forum-indlæg: 566
Område: KBH
Dato: 16/6 2012 20:15

Easy - umiddelbart synes jeg det ville være okay, hvis den pågældende selv havde lyst til at fortælle hvorfor vedkommende har fået en moderatorskideballe. Men igen - så går den bare ikke i alle tilfælde. Jeg fik min moderatorskideballe fordi jeg skrev noget meget grimt til en anden bruger..... hvis jeg skal fortælle hvad jeg skrev, så er jeg jo nødt til at gentage det og på den måde gentager jeg også mit personangreb - det er naturligvis ikke okay.
JensD2
Forum-indlæg: 566
Område: KBH
Dato: 16/6 2012 20:24

Anderkisten - her er jeg desværre ikke enig med dig. Jeg må være helt ærlig at indrømme, at jeg ville blive enormt krænket hvis nogen rettede i noget som jeg har skrevet. Det kan jeg simpelthen ikke acceptere...... så foretrækker jeg helt klart, at man sletter hele indlægget.

Jeg bryder mig egentlig heller ikke den tanke, at det ligefrem skal offentliggøres når folk får karantæne eller bliver slettet. Er det ikke lige som at udstille folk i en offentlig skamstøtte? Det føler jeg og jeg foretrækker helt klart en blid og hensynsfuld "bortvisning", hvor folk ikke behøver at tabe ansigt.

På den måde får de "straffede" mulighed for at vende tilbage til Vegkon uden at nogen ved hvad der er sket - med mindre de selv har lyst til at fortælle det. Og hvis de ikke har lyst til det, så kan de jo nøjes med at fortælle, at de trængte til en VegKon-Pause. Jeg synes det ville være rigtig fint, hvis de fik den mulighed............
Taabis
Forum-indlæg: 491
Opskrifter: 2
Område: KBH
Dato: 16/6 2012 21:26 | Indlæg redigeret den: 16/6 2012 22:07

Jeg glemte vidst i øvrigt at skrive at mit indlæg såklart ikke var for at kritisere moderatorerne for deres frivillige, svære arbejde, men derimod tænkt som en form for samlet \"brain storm\" tråd, hvordan løser vi situationen, for vi er vel alle enige om at medlemsflugt ikke er at ønske.

Min anke mht. en form for \"hvad foregår der\" side, er at jeg synes det at indlæg bare forsvinder ud i det blå er uheldigt (og utrygt), og efterlader en del af os forvirrede og uforstående, og det kunne være en måde at genskabe tillid (også i relation til at folk sidenhen kunne blive klogere\".
Jeg har hørt folk eksempelvis spørge: \"hvad pokker har Lyra skrevet, siden hun skulle slettet som bruger?\", havde det været muligt at læse det, havde folk også kunnet tage ved lære, og forstå \"dette var over stregen\" i stedet for det noget mere difuse (og ikke legitime) \"hun forbrød sig med retningslinierne\". Og nu med Jimmi bliver jeg også helt forvirret…

Hvordan skaber man plads og frihed til forskellighed på et forum?
På et ideelt forum, er problematikken ikke aktuel, for alle opfører sig rigtigt overfor hinanden. En semi-ideelt forum er moderationen heller ikke nødvendig, for der tager brugerne kollektivt ansvar for hinandens handlinger, og man har et fælles ansvar for at alle socialiseres i ordentlig retning.
(Her forstår jeg \"moderation\" som den del der går videe end til de åbenlyse spam-mails, double posts etc., men det er jo heller ikke dem vi diskuterer). Jeg ville bare ønske vegkon kunne gå mere i retning af et semi-ideelt forum, det er ikke godt for nogen at ansvaret tørres af på de få (som så klandres med bulder og brag når de ikke formidler det lige præcis som vi ønsker).

Det er også derfor jeg tænker en diskussion af moderator-rollen er nødvendig (igen igen), det er surt at skulle være sorteper, og jeg er enig med dig i analogien i denne tråd om hvor svært det er at gøre alle tilfredse: http://vegetarkontakt.dk/?-er-du-saa-tilfreds=114348

Men det er ligeledes irrelevant om Benjamin er til stede eller ej, moderatorrollen skal jo ikke i dikteres fra oven, men derimod fra berørte brugere selv, på demokratisk vis. Moderatorene er til for brugernes skyld, derfor er der nødt til at være konstant dialog om moderationen (for begge parters skyld), og de der vælger at være moderatorer må således også kunne forklare, samt stå inde for deres beslutninger, så længe det netop er baseret på vurderinger.

Veganervampyr:
Jeg synes at retningslinjerne er koncise og let forståelige.


Klare retningslinier? Tjoh, vi kan jo oprette en ny tråd, og så skal jeg gerne give dig en liste med 100 eksempler på brud af retningslinerne som de er formuleret på siden, fra forskellige brugere, så kan du vel angive hvilke der er grove nok til at blive slettet og hvilke der ikke er.

Luna siger det i øvrigt selv:
Vi ønsker selv en skarpere officiel definering vedrørende vores opgave, men det må ske via os som spørgsmålene stilles og ikke via Benjamin som det ser ud nu.


Jeg har selv en overgang forsøgt at være på forkant med tråde der muligvis senere bliver slettet, søgt at gemme disse, men det blev for omfattende et arbejde.

Netop!


Grunden til at et sådant arbejde med at dokumentere brud på retningslinier bliver for omfattende er jo netop, at jeg skal forsøge at gætte hvilke tråde der er ”nok” i strid med retningslinierne, samt opdatere 24/7, så moderatorerne ikke kommer mig i forkøbet. For en moderator selv, lige at tage en kopi, ville det være en anden snak. Jeg tænker ikke \"enhver lille beslutning\" men derimod at det eks. kunne være den slags beslutninger som decideret at slette faste brugeres indlæg, og deres profiler. Alle potentielt kontroversielle indgreb.

Veganervampyr:
Er du moden nok selv? Jeg synes Taabis skal være moderator.


http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&v=tY7E5QIAOaQ&NR=1
Pointen var, at hvis jeg skulle reagerer hver eneste gang nogen trådte mig, og mine værdier, over tæerne, eller ”provokerede mig uden grund”, så ville der ryge en go’ portion brugere. Er jeg moden nok til at have den magt? Nope.
Men det var heller ikke den type modenhed jeg agiterede for.

Anderkisten:
Synes det er et knippel-godt forslag (endda bedre end mit eget, om end det nu var noget i den dur jeg havde tænkt). En sådan side skal såklart ikke være en offentlig gabestok, men derimod et forsøg på at gøre moderatior-funktionen gennemskuelig for alle brugere.
Tillige til forklaringerne er dog én ting vigtig, at man søger så vidt muligt at undgå at slette i et indlæg (medmindre det netop er privatadresser el) som muligt, så folk fortsat forstår konteksten. Tilføjelser, ikke ændringer. Således undgår man også det du frygter, Jens.
Anderkisten
Forum-indlæg: 520
Område: Århus
Dato: 16/6 2012 21:52

Hvis du nu skrev.

"Hør nu lige her din dumme idiot. Du må forstå at (indsæt et langt indlæg med en masse fornuftigt, som er virkelig godt for debatten)", så syntes jeg det er fint hvis moderatorerne i stedet for at slette hele indlægget retter det til, så der kommer til at stå.

"Hør nu lige her Personangreb slettet. Du må forstå at (indsæt et langt indlæg med en masse fornuftigt, som er virkelig godt for debatten)" - og så smider en advarsel i nakken på dig. (eller karantæne, hvis du allerede bader i advarsler.)

At du foretrækker at det hele bliver slettet, er imø ærgerligt. Det ødelægger trådene meget af, hvis indlæg bliver slettet, når der allerede er svaret på dem og efterlader det hele i et stort forvirrende rod. Jeg er overbevist om at moderatorerne har evnerne til at de ikke ændrer på selve indholdet, så man pludselig skal stå til regnskab for noget man ikke har sagt. Og hvis det sker, ja så bliver moderator rollen nok relativt hurtigt fjernet fra den person.

Og når folk bliver smidt væk med karantæner, så kan jeg virkelig ikke se, at en kort beskrivelse som jeg nævnte i det ovenstående er en gabestok. Tværtimod. Det bliver jo mere en folkedomstols gabestok, hvis det ikke sker. Som nu med Jimmy, hvor vi bruger ufatteligt tid på at gennemsnakke det. Hvis vi bare kunne have læst:

Jimmy - Karantæne (1 måned) gentagende upassende sprogbrug og personangreb trods flere advarsler. (Siger ikke det er tilfældet, bare et eksempel)

Så ville ingen af os bruge mere tid på det. Men nu har vi undret os, fordi det i Gud tråden bestemt ikke har skilt sig ud fra meget andet herinde, som ofte har været langt grovere.

Jeg syntes ikke vi skal bekymre os så meget om at beskytte de mennesker herinde, som bruger mere tid på at gøre stedet til et sted fyldt med had, frem for de folk der gør stedet til et rart sted at være, som de fleste af os holder meget af.

Og selvom at der står

Anderkisten - Karantæne (2 uger) - Upassende sprogbrug og personangreb

Så kan jeg da sagtens se mig selv vende tilbage, uden at føle jeg nu skal sidde i et musehul og være stille, mens folket giver mig lov til at komme tilbage. I Debattens hede, kan de fleste af os komme til at udtrykke os i grove termer. Sådan er det. Folk opdager jo nok, når aktive brugere er blevet smidt ud, og der skal nok findes frem til årsagen alligevel. Så bliver det bare den halve sandhed i stedet for.
Easy
Forum-indlæg: 134
Område: KBH
Dato: 16/6 2012 22:07

Anderkisten: Fint indlæg uden undtagelser :-)
Taabis
Forum-indlæg: 491
Opskrifter: 2
Område: KBH
Dato: 16/6 2012 22:39

Synes Anderkistens uddybede forslag er super-duper-trouper!
ennasuS
Forum-indlæg: 1172
Opskrifter: 3
Område: KBH
Dato: 17/6 2012 06:37

Jeg synes det er FEDT vi tager debatten - bare ærgeligt det foregår så mange steder efterhånden. Kan man ikke samle trådene på en eller anden måde?

Moonie
Forum-indlæg: 1495
Opskrifter: 1
Område: Sydjylland
Dato: 17/6 2012 07:59 | Indlæg redigeret den: 17/6 2012 07:59

Jeg har en god fornemmelse for, at moderation var noget der blev fundet nødvendigt, da vegkon ofte har haft spammers inde, eller når vi har haft lidt medieopmærksomhed og oplevet 10 tråde i streg, hvor overskriften var "KØØØØD".

Dog har der også været eksempler, hvor Jimmy ville have hjælp til sjove prikker på hans tissemand og derfor uploadede et billede af den på forummet, frem for at gå til lægen. Sådanne eksempler, er moderation super - frem for at Benjamin altid skal være standby.

Men jeg synes ikke et indlæg skal slettes, blot fordi der står fede fisse eller du dum. Hvis flertallet af brugerne synes der bliver brugt upassende udtryk, så skal det nok komme til udtryk i comments og så stopper man hurtigt med det : )

Så lad moderation være på afrikanske spammers eller folk der laver 20 indlæg efter hinanden ved eller anden fejl.
Marcus
Forum-indlæg: 3075
Opskrifter: 2
Område: KBH
Administrator
Dato: 17/6 2012 08:56

Andre aktuelle moderationsrelaterede tråde:
http://www.vegetarkontakt.dk/?-fascisternes-indtog-paa-vegetarkontakt=116817#il116966
http://www.vegetarkontakt.dk/?-karantaene-=116795#il116967
http://www.vegetarkontakt.dk/?-hvad-taenker-du-paa-netop-nu-longevitynow-slettet=107369&side=3
Mrs Darling
Forum-indlæg: 1552
Opskrifter: 7
Område: KBH
Dato: 17/6 2012 09:59

100% enig med Moonie, det går ud over alle mine grænser når der slettes indlæg/rettes i indlæg, låses tråde eller undskyldes på folks vejne.
JensD2
Forum-indlæg: 566
Område: KBH
Dato: 17/6 2012 11:19 | Indlæg redigeret den: 17/6 2012 11:51

Taabis skrev:

På et ideelt forum, er problematikken ikke aktuel, for alle opfører sig rigtigt overfor hinanden.


Taabis har selvfølgelig ret. Men jeg kan ikke lade være med at tænke, at det ville blive et usædvanlig kedeligt forum - og det synes jeg vi skal huske, mens vi tager denne diskussion. Mennesker er forskellige og der vil altid være nogen man ikke kan lide - og nogen man bare er fuldstændig uenige med. Jeg tror det er meget vigtigt, at der også er plads til den slags diskussioner, hvor man mister hovedet......

Anderkisten - du har ikke skrevet det, men dit indlæg lyder som en kommentar til mig. :D
Der er sikkert mange som er enige med dig, men jeg ønsker ikke, at nogen skal rette i det jeg skriver. Så foretrækker jeg, at det bliver slettet - som det også skete da jeg fik min moderatorskideballe.

Moonie - det var ikke Jimmi som postede et billede af sin pik! Det var en anonym person som postede et billede af en klam pik i gæsteforummet og skrev at det var Jimmis...... aner ikke om det er sandt eller ej, men det er vel også irrelevant. Uanset om det er sandt eller ej, så er jeg sikker på, at det har været utrolig ubehageligt for Jimmi.

Men derudover er jeg helt enig med dig; jeg mener også der skal være plads til en vis andel af "fede fisse" og "du dum"-indlæg! Jeg kan ikke klare et forum/samfund, hvor vi alle skal være så politisk korrekte, at man ikke aldrig må udtrykke sin ærlige mening om noget som helst, af fare for at krænke andre.......................
Moonie
Forum-indlæg: 1495
Opskrifter: 1
Område: Sydjylland
Dato: 17/6 2012 12:48

Selv fluerne på Aalborg havnefront ved, at det var Jimmys tisser på det billede!

Dernæst så dejligt at vi er enige :)
Laika
Forum-indlæg: 1100
Opskrifter: 8
Område: Sjælland
Dato: 17/6 2012 13:25

Jeg forstår slet ikke hvorfor jeg ikke har fået en advarsel endnu herinde med de retningslinjer...
Sider: 1 2 > >>