Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Støt Vegetarkontakt

 

Siden

Sider: << < 1 2 3
KeepTexasBeautiful
Forum-indlæg: 1598
Område: KBH
Dato: 18/11 2014 04:01 | Indlæg redigeret den: 18/11 2014 04:43

Venus-athena du kan adressere min "negativitet" igen når du selv har bidraget med mere konstruktivt indhold til siden end undertegnede, i al beskenhed, har.
Hermed påstår jeg ikke at mine indlæg er vigtigere end så mange andres, men der kan dog ikke være tvivl om de har haft større betydning for vegetarkontakt end dit enlige indspark.

Mht. mine indlægs relevans i denne tråd mener jeg at de er en nødvendig modpol. Omend de ikke indeholder konkrete forslag til hvordan sidens vedvarende problemer løses, gør de opmærksom på en uholdbar status quo som skal ændres hvis man ikke vil stå i præcis samme situation næste gang regningen skal betales. Med en stor regning og et tomt forum.
Jeg synes at det er langt vigtigere at fokusere på de problemer siden har med at hverve nye aktive medlemmer end på de mindre problemer der har været med serveren. Havde man beholdt den nuværende server kunne de indsamlede penge næsten have betalt for 4 år i stedet for 1.

Jeg har ved flere lejligheder deltaget aktivt i debatter om hvordan siden kan optimeres og fastholde flere medlemmer (senest i forbindelse med revurdering af moderationen) og vil formentlig fortsat bidrage til siden på denne måde, hvis der igen kommer en seriøs debat igang.
Jeg mener dog ikke at vegetarkontakt bør bevares for enhver pris og hvis den samme funktion udfyldes af et alternativ ser jeg som sådan ingen grund til at starte en konkurrence.

Jeff du har ret i at ingen af os har den nødvendige data for at komme med en reel vurdering af vegetarkontakts effekt. Jeg håber også at det er tydeligt at den sætning du citerer blot er en personlig holdning.
Måske har du ret mht. vegetarkontakt, men det er mit indtryk at siden nærmest udelukkende henvender sig til folk der aktivt søger information om plantebaseret kost. Hvis denne side ikke eksisterede ville størstedelen formentlig blot benytte diverse grupper på facebook, som i øvrigt tilsyneladende i høj grad drives af personer der tidligere har været aktive herinde, eller lignende alternativer.
Derfor mener jeg at det er mere relevant at støtte tiltag der udfylder en niche, uden oplagte alternativer, og/eller tiltag af en mere akut karakter.

Denne måned har min effektive altruisme gjort at jeg har fornyet mit medlemskab af DA, hvilket udover mit kontigent resulterer i et offentligt tilskud til foreningen der er ~13 gange højere end selve kontigentet. Desuden har jeg givet en knap så effektiv, men presserende, spontan donation til Save the Children.

Nævner udelukkende ovenstående for at understrege at min manglende donation til vegetarkontakt ikke skyldes en generelt uvillighed til at donere, men en oprigtig tvivl om hvorvidt det har en effekt. Ligeledes er mine indlæg ikke en ligegyldig provokation, selvom de tilsyneladende læses sådan af enkelte brugere, men udtryk for en reel bekymring for hvordan sidens fremtid ser ud - selvom serveren er betalt - hvis kursen ikke ændres.
Benjamin
Forum-indlæg: 667
Opskrifter: 1
Område: Sydjylland
Administrator
Dato: 18/11 2014 06:46 | Indlæg redigeret den: 15/12 2014 10:50

Et par tusinde virker som et meget lille beløb i forhold til antallet af besøgende.
Her er lidt statistik fra det sidste år:

Antal forskellige/unikke besøgende:
454.668

Sidevisninger:
1.937.998

Den sidste måned har der været 52.862 unikke forbi siden.

Jeg synes bestemt det er det værd at fortsætte denne side lang tid endnu. Måske helt ind til vegetarisme er normen :)

....Edit: En nat uden søvn pga flytningen resulterede i et rodet og småsurt indlæg, beklager.

Essensen lader jeg stå da jeg mener var på sin plads:
Hold en pænere tone KTB, ellers kan vi finde en mindre at betale for.
KeepTexasBeautiful
Forum-indlæg: 1598
Område: KBH
Dato: 18/11 2014 15:58 | Indlæg redigeret den: 18/11 2014 20:21

Jeg synes at det er useriøst at bruge tonen i mine indlæg (som jeg på ingen måde mener er kritisabel) som påskud for ikke at forholde sig til mine pointer. Desværre er jeg ikke overrasket over din uvillighed til at involvere dig i debatten og problemerne.

Held og lykke.
Marcus
Forum-indlæg: 3075
Opskrifter: 2
Område: KBH
Administrator
Dato: 18/11 2014 16:25

Tak for de mange donationer! :)

Da vi startede indsamlingen vidste vi endnu ikke præcist hvad omkostningerne ville blive, men de endte med at blive ca. 750 kr. per år
Dvs. vi efter vores egen vurdering har fået en hurtigere, mere stabil server, og hvor problemerne ift. e-mail-serveren forhåbentligt er ovre, for tæt på samme pris.
Antaget at alle de skrevne donationer er blevet overført og er modtaget har vi nu fået 1865 kr. - hvilket er næsten 2½ års hosting!! <3

Jeg har derudover næsten lige fået indsat en lille anerkendelse heraf med et hjerte ud fra profilnavnet til alle donorer, med en tekst om hvilke år personen har doneret.
Det skal dog opdateres manuelt, så Benjamin skal først have tjekket sin konto og set at beløbet er kommet ind og kunne se hvem donationen faktisk er fra, før det kan lade sig gøre. Send evt. en privatbesked hvis det er.


Ift. de rigtig mange besøgene som Benjamin nævner mener jeg da bestemt det er alle pengene værd, selvom aktiviteten i form af nye opskrifter og forumindlæg desværre er dalet. Men synes alligevel der sker lidt mere herinde nu end måske for et halvt år siden, og jeg tror også øget stabilitet og færre fejl - krydser fingre - vil resultere i at folk i højere grad vil bruge siden, selvom det nok ikke gør det store udsving.

Men ja, der skal da også gerne gøres andet for at skabe mere aktivitet herinde. Ift. Facebook-grupperne er Vegetarkontakt meget mere søgbar, så jeg tror mange finder sden tilfældigt, hvor man nok i højere grad skal kende de veganske grupper eller nogen der er i dem som kan invitere, før de bliver brugt. Men jeg mener da bestemt også de er rigtig gode på deres egen måde. Det er mest dér jeg lægger min egen aktivitet pt., faktisk.

Jeg gad godt at prøve at forbedre dele af sitet stadigvæk, men må erkende jeg ikke har så meget tid pt.
Jeg mener i øvrigt også som dig, KTB, at et problem har været for løs moderation. Lavede faktisk en anmeld-indlæg-funktion på et tidspunkt, men mener der var modvilje et eller andet sted, kan ikke huske om det var nogen på sitet eller nogle af de andre admins/moderatorer. Dog synes jeg heller ikke dét er så stort et problem længere, og prøver også selv at fjerne eks. personangreb eller rene negativitetsspredende (trolling) indlæg - der især kommer fra gæstebrugere og/eller anonyme brugere. Det er bagsiden af anonymitet. Det kunne e-mail-aktivering måske hjælpe lidt med igen. (slog det fra da den gamle hosts e-mails blev blokeret af gmail).
blah blah, der er meget at gøre! :-)
aaensHersker
Forum-indlæg: 2
Område: Andet
Dato: 18/11 2014 16:53

Ja, og halvdelen af det, Plante har doneret, det er fra mig; det ved han bare ikke, men det gør alle I så nu...
Husk ham på det!!!

(:


Men ærligt, så er det ikke et under, at siden til stadighed står, på trods af især udefrakommende, forstyrrende elementer. Til alle jer, der har hjulpet og hjælper med til opretholdelsen af de rette årsager og på forskellige måder, er der bl.a. respekt at hente herfra.
Earthling 2
Forum-indlæg: 633
Område: Andet
Dato: 19/11 2014 20:38

I spotted the hearts, but I see that all the generous donors have not received theirs yet...

Anyway, I´m a bit late in the game this time, but I would like to say a big THANK YOU to all those who made donations since I last logged-on, thereby saving VK from a fate worse than death... Thank you, all of you. And THANK YOU, Benjamin, for VK! I´m glad it´s not going to ground.


<3T-rex
Forum-indlæg: 571
Opskrifter: 38
Område: Århus
Dato: 20/11 2014 23:29

Hej VegKon :) Jeg bruger dig nærmest aldrig mere, men du er stadig en sød gammel dame. For mig at se er siden ret død - og jeg har ikke de vilde intentioner om at yde førstehjælp.

Jeg må som så mange gange før erklære mig enig med KTB, og hans tone er da på ingen måde "u-ordentlig".
Jeff
Forum-indlæg: 1943
Område: Sjælland
Denne bruger har i år '14 doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.
Dato: 21/11 2014 07:03 | Indlæg redigeret den: 21/11 2014 07:14

Mit tidligere indlæg er gået tabt, så skriver jeg det igen.

Jeg synes, at man ikke skal forstå ting så linært og simpelt.

Folk bevæger sig gennem landskabet på mange veje. De søger mange steder på forskellige måder, i mange kombinationer.

Jeg kan faktisk se nogle nye brugere her, der indenfor de sidste måneder har følt sig glade for og støttet af VegKon. Hvis min donation hjælper kun én til, så tror jeg at den har gavnet.

facebook er ikke den eneste indflydelse ude i verden, det er Dansk Vegetarforening eller Mad Med Medfølelse heller ikke. Hvis nogen her ikke forstå konceptet jeg skrive om, så må du meget gerne skrive til mig og jeg kan fordybe.
Earthling 2
Forum-indlæg: 633
Område: Andet
Dato: 21/11 2014 13:20 | Indlæg redigeret den: 21/11 2014 13:23

Nice one, Jeff! ;) !ja

I agree with you. I have also seen several new members around. That being the case, VK is obviously serving its purpose.

And when all is said and done, I like VK for reasons I have stated elsewhere - even if it´s a bit sleepy these days... :)


Btw, I agree with KTB with regard to the previous lack of and poor moderation. That was a major problem, and no doubt played a role in the fact that some VK members moved elsewhere...

Messin
Forum-indlæg: 2
Område: Vestjylland
Dato: 21/11 2014 16:06

Messin hvis du havde været her i mere end 24 timer havde du måske en jordisk chance for at begribe hvilken type moderation jeg taler om og hvad det omtalte problem var. Da det ikke er tilfældet har jeg absolut ingen interesse i at diskutere emnet med dig, men du kan jo prøve søgemaskinen.


KTB .. jeg kender nok siden her mere end du aner, og linkede kun til et konkret eksempel på
moderation som jeg bestemt ikke kunne tilslutte mig til.

Hold en pænere tone KTB, ellers kan vi finde en mindre at betale for.


Denne melding handler jo bare om dine negative > toner og scenarier < omkring siden her som
ikke fremmer sidens overlevelse. Som jeg kender dig, behøver det ikke at overraske mig.
Hvorfor var det i grunden nødvendig for dig ... ja jeg spørger bare.
Ærgerligt at tråden her ikke kun er med positive indlæg, som fremmer lysten fra gamle
og nye brugere.

venus-athena ... hendes indlæg fandt jeg rigtigt godt !ja
KeepTexasBeautiful
Forum-indlæg: 1598
Område: KBH
Dato: 21/11 2014 17:00

@ "Messin":

Hej Easy/IAS. Hvorfor bruger du ikke din gamle bruger, har du stadig karantæne?
Stjernestøv
Forum-indlæg: 847
Område: Sjælland
Dato: 21/11 2014 18:20

Lad os stoppe med personanklagerne, skal vi? :)

Det KTB skriver om VegKons fremtid er validt. Ligesådan er det at ønske at støtte siden.

Derudover vil jeg lige påpeje at "mand" (heller ikke med stort M) ikke er et kompliment eller noget man skal stræbe efter - det er bare et faktum. Ligesom kvinde (også med stort K) og alle andre kønsidentiteter. :)
Stjernestøv
Forum-indlæg: 847
Område: Sjælland
Dato: 21/11 2014 19:39 | Indlæg redigeret den: 21/11 2014 19:45

Du bliver lige nødt til at uddybe, hvad det er, jeg skal uddybe.

Er det, at personanklager ikke er nice? Det står faktisk i retninglinjerne. For at komme med et eksempel (går ud fra, at det er det du mener med "uddyb"):
fiser ikke ind hos debile tosser

Det der er hvad man kalder en personanklage. Det er ikke særlig god debatstil og det er faktisk ikke i orden på siden. (Derudover er det også nedsættende overfor folk, der faktisk er debile.)


Edit:

Her er retningslinjerne. Personangreb er det første, der er nævnt. :)

Kære brugere
Vi ønsker en rummelig hjemmeside, hvor alle helst skal kunne føle sig velkomne og accepterede.

Ikke tilladt:
Personangreb / Mobning
Indhold som udelukkende oprettes for at provokere
Diskrimination: F.eks. racistiske eller sexistiske udtalelser
Udlevering af andres private oplysninger (Medmindre personen selv er indforstået)
Spam- /Scam-profiler, Trolls
Opfordring til; chikane, hærværk eller anden destruktiv adfærd
Reklame

Respekter trådstarterens intention med tråden. Undgå helst off-topic indlæg, opret i stedet en ny tråd og link til den.

Stjernestøv
Forum-indlæg: 847
Område: Sjælland
Dato: 21/11 2014 19:44

Jeg må indrømme, at jeg ikke forstår, hvad du har imod "det sexist fis." Jeg går ud fra, at du ikke ønsker at støde nogen? Så hvis du finder ud af, at det gør du, uden du var klar over det, så er det vel fornuftigt at overveje, om man ikke bare skulle lade være - også selvom man ikke selv ser pointen i det.

Måske lidt naivt af mig, men jeg mente egentligt ikke at starte en større debat om det. Hvis der skal det, bør der måske laves en tråd for det, så det ikke afsporer denne for meget?
Marcus
Forum-indlæg: 3075
Opskrifter: 2
Område: KBH
Administrator
Dato: 30/11 2014 16:23

Jeg kom lige i tanke om jeg aldrig fik svaret i denne tråd, apropos problemet med ikke at kunne skrive indæg ( ;) ), som jeg muligvis lige har løst. Har skjult nogle af Messin/Easy's person-angreb.

@Earthling2: Yes, "unfortunately" it goes to Benjamins (or David's) accounts, so I can't really check to see if we received them, and something popped up so he's not doing that well at the moment. But now I just decided to trust that those who said they'd transfered have and added those hearts. :)

Enig, Jeff.

Mht. Vegetarkontakts eksistensberettigelse (eller berettigelse til donationer) synes jeg Benjamins og mit indlæg forklarer meget godt, hvorfor det var en god idé at skifte webhost, ift. hvor mange der stadig besøger og bruger sitet, selvom der bliver tilføjet mindre nyt indhold end tidligere. Jeg kan heller ikke se den store grund til at lukke for tilføjelsen af nyt indhold hvis det alligevel skal være tilgængeligt og vises i en frosset form. Jeg synes dog stadig wiki-idéen er rigtig god, har bare ikke fået gjort noget ved det. Og for mig er det også lige meget om den wiki er på Vegetarkontakt eller et andet sted, bare det bliver lavet, og det samme gælder ift. hvor "communitiet" er. Det vigtigste er at der er et community og et sted at søge opskrifter og informationer og stille spørgsmål osv.
Mht. donationerne synes jeg hele tiden det har givet god mening at det ikke kun bliver betalt af Benjamin, men bliver spredt ud på brugerne af sitet, men det var hans eget valg at skjule donationssiden i en del år, og lige pt. havde han så ikke særlig mange penge til denne gang selv at betale for udgifterne.

...og mht. andre der ser tråden nu har vi allerede fået rigeligt med donationer for nu, så i behøver slet ikke overveje, om i vil give til sitet, da målet allerede er mere end nået. :-)

Personligt ville jeg i øvrigt ønske der var flere aktive site-udviklere, så en masse af de gode forbedringsforslag kan blive implementeret og fejlene fikset. Jeg er i gang med et tidskrævende studie, og de andre har travlt med forskellige projekter. Det kan være man skal lave en separat tråd og spørge ud på et tidspunkt. Dog skal det jo gerne være nogen vi kender lidt i forvejen og stoler på, og derudover er det i sidste ende nok Benjamin, der skal vurdere om de kan være med til at udvikle det. Ud over de mange forslag til forbedringer har jeg mange andre idéer, men dog desværre kun tiden til at gennemføre en lille brøkdel af dem, hvoraf mange ikke kan ses på sitet, men måske bare forbedrer hvor hurtigt siderne læses, hvor sikkert vi gemmer kodeord eller moderationsværktøjer eks. (dvs. i perioder laves der alligevel en del mere end hvad der er synligt på sitet.)
Panda
Forum-indlæg: 148
Område: Østjylland
Administrator
Dato: 2/12 2014 19:04

Personligt ville jeg i øvrigt ønske der var flere aktive site-udviklere, så en masse af de gode forbedringsforslag kan blive implementeret og fejlene fikset. Jeg er i gang med et tidskrævende studie, og de andre har travlt med forskellige projekter. Det kan være man skal lave en separat tråd og spørge ud på et tidspunkt. Dog skal det jo gerne være nogen vi kender lidt i forvejen og stoler på, og derudover er det i sidste ende nok Benjamin, der skal vurdere om de kan være med til at udvikle det.


Hvis I mangler udviklere til siden, så vil jeg gerne tilbyde min hjælp. Er uddannet softwareingeniør, og selvom det ikke lige er webudvikling jeg har specialiseret mig i, så skulle jeg mene, at jeg bestemt er dygtig til det.

Om jeg lever op til kravet om at I skal kende mig i forvejen ved jeg dog ikke. Så vidt jeg ved kender jeg ikke nogen af udviklerne eller moderatorerne på VK i virkeligheden, men det ville undre mig meget, om vi ikke havde nogle fælles bekendte.

Det er i sidste ende op til jer om I tør stole på mig, men nu har I i hvert fald fået tilbudet. Hvis det har interesse kan I evt. sende mig en privat besked, så kan vi tage den der fra...
Kappa
Forum-indlæg: 303
Opskrifter: 12
Område: Odense
Denne bruger har i år '14 doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.
Dato: 2/12 2014 23:39

Denne bliver lidt .. off track i forhold til de seneste indlæg.. Jeg synes, at VK havde en down periode, men jeg synes bestemt at ting er i bedring, og jo, nok er fb da ganske fint til at sprede og modtage nyheder, men fb kan stadig ikke hamle op med VK. VK har stemning, personlighed, attitude! Ikke at jeg tager tid, på siderne jeg besøger, alligevel skulle det ikke undre mig, om VK er siden, jeg tilbringer størstedelen af min aktive tid på.
vericon
Forum-indlæg: 709
Opskrifter: 1
Område: Sydjylland
Denne bruger har i år '14 doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.
Dato: 3/12 2014 00:23

Vor Herre(eller er det Frue ?) bevare os ;)
Det er af minimal betydning om vegkon eller andet flygtigt medie er "på" -

Traditionen for fredelig sameksistens på planeten Jorden er fundamentet -

Hvis du vil ----

Venlig hilsen
HJ
Earthling 2
Forum-indlæg: 633
Område: Andet
Dato: 3/12 2014 22:32 | Indlæg redigeret den: 3/12 2014 22:44

Marcus,
I´m adding another <3!
It goes to you for donating your time, and for being so kind and helpful here on VK!
Thank you! ;)<3 Marcus <3Sider: << < 1 2 3