Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

At leve af lys? (Breatharianism)

 

Sundhed

Sider: << < 1 2 3 4 5 6 > >>
lucifer
Forum-indlæg: 1609
Område: Sjælland
Denne bruger har i år '14 doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.
Dato: 26/9 2014 07:34

Jeg tror man undervurdere trådstarter lidt
Jeg tror godt hun kan rumme lidt humor
Vh
Reborn
Forum-indlæg: 182
Område: Sjælland
Dato: 26/9 2014 07:50

Hej lucifer

Du har helt ret :) Men hvad så med mange andre besøgende, der gennemlæser tråden og måske misforstår??

Er der virkelig sådan, at latterliggørelse og manglende respekt er ok (i haha´ens navn)??

"Vil en administrator flytte trådstarters indlæg til humorsektionen?"

"Ideen er latterlig"

"Jeg nominerer hermed denne tråd til den mest sindssyge på siden for 2014"

"Tænk, hvis man mødte mennesker i virkeligheden med så sindsyge ideer. :) "

Jamen hvis du har ret Lucifer, så lad os da fylde trådene med sådanne bemærkninger.....

Lykke til :)
Urteteen
Forum-indlæg: 37
Område: Sjælland
Dato: 26/9 2014 09:04

!ja Reborn :)
Serenity
Forum-indlæg: 1675
Område: Nordjylland
Dato: 26/9 2014 09:31

Selv planter som har fotosyntese kan ikke udelukkende leve af lys.
Inkognito
Forum-indlæg: 287
Område: Andet
Dato: 26/9 2014 10:00

Reborn

Hvis du mener, at der er skrevet indlæg, i strid med vegetarkontakts retningslinjer, så må du jo anmelde dem. Good luck with that.
Hope
Forum-indlæg: 257
Område: KBH
Dato: 26/9 2014 13:35 | Indlæg redigeret den: 26/9 2014 13:38

Reborn !jalucifer
Forum-indlæg: 1609
Område: Sjælland
Denne bruger har i år '14 doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.
Dato: 26/9 2014 13:49

Re bon
Selvfølgelig skal trådne ikke fyldes med det,
Men jeg tror da det er de færreste der regner med
At få medvind på alle linjer i sådan en tråd.
Serenity
Forum-indlæg: 1675
Område: Nordjylland
Dato: 27/9 2014 20:37 | Indlæg redigeret den: 28/9 2014 12:08

:D
Robert Sodergren
Forum-indlæg: 812
Område: KBH
Dato: 17/12 2014 12:44

Hej Kære ddq91 og alle jeg andre, så vender jeg tilbage med nyt, i forhold til at leve af universiel energi.

Jeg har nu selv taget skridtet og er blevet initeret i Aarhus, så processen er igang og ingen tvivl om, at vi alle kan leve af universiel energi, slet slet ingen. Slet ikke efter at have oplevet den klarhed og mæthedsoplevelse det skaber, og hvor lidt du egentligt har brug for, for at opleve at kroppen er mæt og tilfreds.

Nu starter vandfasten så i januar, hvor vand er det eneste jeg skal indtage indtil transformationen har fundet sted, og kroppen har erkendt, at den faktisk godt kan leve selv, uden vi er slave af den. :-)

Efterfølgende handler det så om at møde og slippe alle de mønstre fra fortiden og tidligere liv, hvor mad og afhængighed af Mad kommer i spil. :-)

Så skal jeg nok vende tilbage igen med NYT

Ønsker jeg alle en fremragende og kærlig dag, og en salig og velsignede JUL samt et Lykkebringende forår <3 Det er og bliver så vildt, og tænk at ende med, at slippe afhængigheden af mad og alt der følger med :-)))))

Kærligst I LYS Robert <3
Serenity
Forum-indlæg: 1675
Område: Nordjylland
Dato: 17/12 2014 13:25 | Indlæg redigeret den: 17/12 2014 13:26

Robert
Hvis man ser på dem, som har anoreksi, hvordan synes du så, det går får dem med at leve uden mad? De indtager en smule mad, men taber sig alligevel, og du har tænkt dig slet ikke at indtage mad. Ved du noget som helst om biologi? Fx at mange af kroppens celler udskiftes, og at kroppen har brug for nye byggeklodser til at lave nye celler. Uden nye byggeklodser vil din krop gradvist forsvinde. Ser det her sundt ud?
http://blogs.plos.org/mindthebrain/files/2014/01/anorexia-cuando-21.jpg
MakuOlena
Forum-indlæg: 230
Område: KBH
Dato: 17/12 2014 14:06

Hvem skulle dog i øvrigt også ønske at "slippe" for mad? Mad er da en vidunderlig ting. Jeg ville kraftedme hellere dø end at leve uden mad.
Og en af de største glæder i livet er da at gå ned og handle ind til et dejligt måltid og gå hjem og hygge i køkkenet med gryder og pander og nyde en dejlig middag med familie og venner. Tage billeder af sin mad og lægge på Instagram, læse opskriftbøger, eksperimentere med smagsoplevelser. Tage på café og restaurant med venner, familie og kæreste. Hvorfor fuck skulle man dog give afkald på dette? :S
Tænk al den falafel man går glip af :=0Lene N
Forum-indlæg: 1233
Opskrifter: 4
Område: Sjælland
Denne bruger har i år '14 doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.
Dato: 17/12 2014 15:25

Ja jeg ville da nødig undvære falafler og lignende lækker mad:).
Min ene søn er lige blevet indlagt på psykiatrisk afd, han var først på et somatisk sygehus for at blive undesøgt om der skulle være noget der var skyld i at han fik så ondt især i maven, og det blev sværere og sværere at spise ret meget mad.
Han har i den sidste tid ikke spist så meget og har derved tabt sig voldsomt meget. Han har for nogle år siden vejet ca 90 kg, da han blev indlagt vejede han ca 41 kg!
Jeg siger ikke at det er umuligt, men det er en farlig vej vej at bevæge sig ud på, jeg ville absolut ikke turde, og vil absolut fraråde noget i den stil.
Min søn ønsker hjælp, og får heldigvis rigtig god hjælp, men hvis ikke han havde fået hjælp, så ville han være død af sult!
Ulrik Smed
Forum-indlæg: 1539
Område: Århus
Dato: 17/12 2014 18:36

Vi kan rolig sige det er umuligt. Men faktisk ville jeg synes det kunne være fedt hvis man kunne. Sikken en masse plads til natur der så ville være. :)
Serenity
Forum-indlæg: 1675
Område: Nordjylland
Dato: 17/12 2014 18:45

Måske når vi får syntetiske kroppe :D
Ulrik Smed
Forum-indlæg: 1539
Område: Århus
Dato: 17/12 2014 19:55

Så skal vi have solcelle-hud og opladelige batterier. Og gå i dvale om vinteren. :)
Aros
Forum-indlæg: 850
Opskrifter: 2
Område: Århus
Dato: 17/12 2014 21:40

Robert, mange har unægteligt et usundt afhængigheds forhold til mad, hvor man ikke spiser pga behov for næringsstoffer og energi, men trøstespisning for at undertrygge følelser, på samme måde som folk kan bruge alkohol, tobak, kofffein, stoffer osv. Men mad i sig selv og behovet for at spise det, er ikke en afhængighed, det er et biologisk behov og en nødvendighed. Men kan godt faste og klare sig uden mad i perioder, dyr i naturen har altid gjort det når de var syge, og det virker også for mennesker. Men ingen levende væsner er designet til at leve hele livet uden at spise. Og mennesket er ikke et eller andet særligt væsen der er mere spirituel og hævet over de biologiske behov som andre dyr har.

Jeg skal faktisk selv igennem en vandfaste i januar, men bagefter har jeg alle planer om at spise mad igen. Bryder nok min faste med vandmelon. Ps: i kortere perioder kan vi endda leve uden både vand og mad, i kolde klimaer er det muligt at tør faste i flere dage. Jeg har selv gennemført en 3 dages tørfaste. Hvis man kun lever af vand kan det tage måneder før man dør alt efter ens startvægt, ved en tør faste vil det tage ca 14 dage, eller lidt mere hvis man har et stærkt helbred og starter med at være godt hydreret.

Men som Serenity siger ved man ikke noget om biologi, hvis man anser det for muligt at leve hele livet uden mad, og alle der påstår at have levet i 10-20 år eller mere uden mad, har alle vist sig at være løgnere. En viste sig at "lejlighedsvis" drikke frugtjuice. Det skal siges at f.eks bare 2 liter frispresset appelsinjuice med frugtkød faktisk er hele 4 kilo appelsiner. Andre har indrømmet lige ud at de havde løget og at dem der troede på dem må have været dumme. Se f.eks her:Eller her:

(er det breaterian, 33 dage på vand med citronsaft, ha det er ikke engang en vandfaste, det er en juicefaste)

Alle breaterians jeg har hørt om, der går den - nå jo jeg drikker lidt vand ind imellem, og jo der ryger lige lidt frugt ind, men ellers er det bare luft. Hvorfor er det sådan?. FORDI MAN IKKE KUN KAN LEVE AF LUFT!!! :-)

Held og lykke med fasten Robert, men drop nu den ide med at leve af luft, det er ikke muligt, og du vil enten ende med at snyde ved at indtage vand og mad eller dø.
Robert Sodergren
Forum-indlæg: 812
Område: KBH
Dato: 17/12 2014 21:45 | Indlæg redigeret den: 17/12 2014 22:00

Jeg vil gøre det kort nu til den enkelt, og skal nok komme tilbage med mere senere, så I kan følge processen, se det er muligt. og få et helt andet syn på livet og fødeindtag. :-) <3

Serenity, det er ikke nok at se på denne lidelse eller med biologien nuværende briller, for det handler om alt andet end at lade være at indtage føde, føden er bare energi direkte fra universet, så i stedet for at som kødspiserne, at spise dyret for at få fat i den den spiser og kroppen umiddelbart har brug for, så spiser vegetar og veganer det som dyret spiser selv, på samme måde er det med energiindtaget, nu gå du bare spadestikket dybere og spiser det som alt består af. ;= Det er da meget mere fikst :-)

Monstergirl, alle dem som er mættet af fysisk føde :-) og selvfølgelig skal du mættes først af alt det du nævner, ellers ville det være et overgreb på kroppen og dig selv. :(
Derudover handler det ikke om at stoppe med at spise, og kun om at være fri til at vælge når du har lyst, ikke for at være slave af kroppen og den fysiske verden. :-))))

Lene, det har jeg fuldt forståelse for og alt det bedste til ham og dig <3
Dog glemmer du en ting, han stopper med at spise, uden at have et alternativ, ved at være forbundet til den universielle energi, det er det hele initeringen handler om. :-)
Så du stopper ikke med at indtage, du gør det bare energetisk og så omsætter kroppen det, til hvad den nu har brug for, glem ikke at kroppen består af en masse levende mikrokosmiske væsener. <3

Ulrik, bare det at du kan have det på den måde, viser at det er mulig og du vil se jeg har ret, for du har helt ret og jeg er fuldstændig enig, det bliver vejen ud af alle mangler og miljøkatastrofer, bare vent og se :-) <3

Aros, det er stadig en afhængighed, dog ikke fyldt op med lidelse. Du har dog ret, at det tidligere var en nødvendighed, det er det dog ikke mere, nu handler det blot om at blive mættet på alle de områder hvor vi stadig ikke er mættet.

Aros, nu er vi heller ikke kroppen og kun i den, så det handler ikke om at være hævet, og kun om at vi er der hvor det er muligt. :-)

Det har jeg selv tænkt på tidligere, indtil denne mulighed meldte sig og som omkring 130 i danmark nu er blevet en del af, og folk fra udlandet er ved at tilslutte sig. Dog er der en himmel til forskel på at faste og tære på kroppens ressourcer, og så denne her måde med initeringen hvor det blot handler om at slippe alt det gamle, for at bygge videre og op på alt det nye via den universielle energi.

Nogen taber sig, og nogen gør slet ikke, det handler om hvilket issues der ligger bag at vi spiser fysisk føde, og hvordan vi er forbundet til disse. <3
Så du har helt ret, alle spiser eller som vi kalder det, snager en lille smule, dog kun for at slippe det mere og mere, og fordi det er en lyst der ikke er mættet endnu, dog på sigt vil alle leve af universiel energi, ikke luft og heller ikke sollys, hvilket er metoder der kræver tid og energi, det gør initeringen ikke, når den før er forbundet, sker det via åndedrættet. :-)
Serenity
Forum-indlæg: 1675
Område: Nordjylland
Dato: 17/12 2014 21:48

Aros
Jeg er lidt nysgerrig. Hvorfor en tørfaste? Jeg har hørt at vandfaste måske er sundt en gang imellem, men hvad får man ud af ikke at drikke i tre dage?
vericon
Forum-indlæg: 701
Opskrifter: 1
Område: Sydjylland
Denne bruger har i år '14 doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.
Dato: 17/12 2014 22:02

Tjaha -
Kan man virkelig leve af det ?
Hvad nu, hvis "Selfi'es" glemmer at slå blitzen fra, ved næste skud ?
Lever de så evigt ??
Venlig hilsen
HJ
pebermyntepigen
Forum-indlæg: 149
Område: KBH
Dato: 18/12 2014 08:22

Jeg har set ret mange forskellige kure og teorier på, hvordan man kan leve, så man opnår lykke.
Men jeg mener ikke, at man opnår lykke, hvis man nægter kroppen mad og drikke.
Hvorfor kan man ikke bare spise og drikke det, man elsker? Gøre det, man elsker? Det er da den mest geniale kur.
Det tror jeg helt klart er bedst.
Sider: << < 1 2 3 4 5 6 > >>