Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

De indlysende skadevirkninger af kødspisning

 

Sundhed

cher
Forum-indlæg: 4
Område: KBH
Dato: 13/7 2007 13:24Der er to væsentlige årsager til, at man alene af sundhedshensyn bør udelade kød fra kosten. For det første har vores byttedyr - først og fremmest pattedyrene - (gris, får, ko etc.) en vævsstruktur og en fysiologi, der til forveksling minder om vores egen. Der skal en ekspert i mikroskopisk anatomi til at se forskel på en svine- og en menneskelever under et mikroskop. Alle de hormoner, der styrer hele stofskiftet ( og såmænd også bevidsthedsdannelsen ) er identiske. Det vil sige, at når man indtager dyriske hormoner, hormonrester, forstadier til hormoner samt enzymer og co-enzymer, så smadrer man hele sin egen hormonbalance, hvad der med 100% sikkerhed øger mutationsfrekvensen og risikoen for kræft eksplosivt. Det samme sker, fordi de mange proteiner, som kødet indeholder holder vores immunsystem beskæftiget på højtryk døgnet rundt. Hvis man spiser en Tournedot på 400 g og næste morgen får foretaget en blodprøve og en sænkningsreaktion ser det faktisk ud, somom man er udsat for et massivt immunologisk angreb.

Den anden årsag er fælles for alle slags kød og fisk, og det er det man populært kalder liggift. Når et dyr (eller menneske) dør, sker der inden for få minutter det, at en mængde små poser, der ligger i cellerne (lysosomer) går i stykker og udsender en strøm af såkaldt autolytiske enzymer, der går i gang med at nedbryde væv og cellevægge, så forrådnelsen kan begynde. Det siger sig selv, at indtagelsen af disse enzymer er yderst sundhedsskadelig. Der er eksempler på, at personer der har været vegetarer i mange år og har mistet tilvænningen til disse gifte, og som pludselig (af ganske uforklarlige årsager) har spist kød, er indtrådt i en tilstand af såkaldt anafylaktisk chock, hvad der meget hurtigt fører til dødens indtræden, medmindre man kommer under omgående behandling.

Det er i grunden ufatteligt, at så mange læger og fysiologer er SÅ afhængige af deres kødjunk, at de fuldstændig fortrænger disse indlysende kendsgerninger.


Ulrik Smed
Forum-indlæg: 1539
Område: Århus
Dato: 13/7 2007 23:22

Det med immunsystemet får mig til at tænke på noget jeg har lagt mærke til. Jeg har ikke været forkølet i årevis. I 'gamle dage' reddede jeg mig meget tit en solid ugelang forkølelse hvis jeg var ude blandt fremmede. Idag får jeg måske lige den der fornemmelse i næsehulen, der plejer at komme som indledning til en forkølelse, og så er den væk dagen efter.

Andre der har det lige sådan?
Moonie
Forum-indlæg: 1495
Opskrifter: 1
Område: Sydjylland
Dato: 14/7 2007 11:56

Cher, har du kilder til begge påstande - Er nemlig helt tosset med sådanne undersøgelser.
Luna03
Forum-indlæg: 1
Område: Østjylland
Dato: 4/9 2007 07:38

Er også meget interesseret i hvor du har hentet oplysningerne , er lidt vild med at læse om sådanne undersøgelser. Jeg er ny i dette forum, og også ny vegetar ( ca 14 dage ) så jeg læser rigtig meget.
TheOldMe
Forum-indlæg: 420
Område: KBH
Dato: 4/9 2007 12:42

I sommerferien begyndte jeg at spise næsten helt vegansk, er stadig ikke helt, bor hjemme så det er lidt besværligt at kigge på alle ingredienslisterne når jeg kigger i et skab eller lign. Så føler jeg det er nemmere bare at gøre det når der bliver handlet ind.. Så hvis jeg drikker noget mælk /spiser æg er det nok i købebrød eller lign.. Jeg har de sidste par år(vintre) haft nogle slemme vedvarende halsinfektioner. Da jeg også er begyndt at spise sundere (flere måltider med frugt og lign, af sunde ting), så burde det også have en effekt, det vil sige at jeg ikke spiser så meget der indeholder mælk eller æg i kager som andre har bagt og lign.. Min pointe er, at jeg nok finder ud af det til vinter.. Men jeg har i hvert fald opdaget at min pollenallergi er blevet meget mindre, så det er jo allerede fremskridt!
Rumvæsenet
Forum-indlæg: 88
Område: KBH
Dato: 26/3 2008 16:03 | Indlæg redigeret den: 26/3 2008 16:16SUPER SCARY!!!, men MEGET OPLYSENDE videoforedrag om hvor usund animalsk "føde" er.


( fortalt af Dr. Michael Klaper )

FOODS THAT KILL HEALTHY EATING:

http://video.google.com/videoplay?docid=-1549763175867837730&hl=en


:(