Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Carnivor-konverterende vegetar (og veganer) lasagne.

Lakto Vegetarisk

For 2 personer.
Riv først gulerødderne, hak løget fint og hak oliven semi-groft. Bland godt i en skål sammen med de resterende ingredienser og krydderier.
Dæk et ovnfast fad med bagepapir og hæld lidt af sammenblandingen i det og udjævn til det er ca 1.5-2 cm højt, hvorefter det dækkes med lasagneplader. Gentag til skålen er tom.
Put derefter fadet ind i ovnen med varmluft ved 200 grader i 3 kvarter.


Bedømmelse: 7 / 10 på 1 stemme.

Skrevet af Menadian

Ingredienser:

Ingredienser
300 g Gulerødder
100 g rødløg
100 g sorte oliven u. sten
200 g Græsk yoghurt
(vegan style: soja fløde og 50 g mel)
1 ds. Tomat puré
150 g revet cheddar
Lasagneplader

Krydderier
1 spsk. Salt
2 spsk. Oregano
1.5 spsk. Sort peber
2 spsk. paprika
2 spsk. stødt muskatnød
2 spsk. hørfrøolie
2 spsk. olivenolie
2 spsk. balsamico
Evt. chili
 
Se flere opskrifter på Hovedretter og fint mad


Kommentarer

MissSandy
8 år siden

Lyder som en krads sag. Den bliver spændende at prøve. Jeg vil ikke begive mig ud på at give den en karakter, fordi det får den først når den er lavet og smagt på.
Perfect_Circle
8 år siden

Jeg synes den smagte lidt for kraftigt af.. Alt.. Hvis nogen andre vil give sig i kast med denneher "kraftige" (som nok er det bedste ord at beskrive den med ;) ) ville jeg nok bruge færre olivener, mindre peber, salt og oregano. Og så ville jeg muligvis tilsætte noget squash :). Ellers synes jeg den smagte ret godt, og var ret let at lave! 7/10 fra mig.
elve
7 år siden

Mon ikke der skulle stå tsk istedet for spsk. Under krydderier.. ?