Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Risotto con gorgonzola, pere e noci (4 personer)

Lakto Vegetarisk

Skær den ene pære i små terninger og vend dem i citronsaft. Skræl den anden pære og blend den til pæremos.
Svits skalotteløg og et finthakket hvidløg med 25 g plantemargarine/smør i en gryde. Når skalotteløgene er gyldne tilsættes risene, og det hele steges i få minutter. Kom vinen i og lad den simre. Når risene er tykke, fortsættes med en 1 dl bouillon ad gangen: Rør i gryden, lad risene opsuge bouillonen, tilsæt lidt bouillon igen osv., til risene er kogt (cirka 15 minutter) og alt bouillonen er brugt. Skær gorgonzolaen i terninger og tilsæt dem sammen med pæremosen og pæreterningerne.
Rør til gorgonzolaen er smeltet og tag gryden af varmen. Tilsæt revet parmesan, et drys frisk estragon og hakkede valnødder.


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af MariaConstanze

Ingredienser:

300 g risottoris
100 g gorgonzola (intens)
1 liter grøntsagsbouillon
25 g smør
50 g hakkede valnødder
100 g parmesan
2 pærer
Saften fra 1 citron
2 skalotteløg
1 fed hvidløg
1 dl hvidvin
Frisk estragon
 
Se flere opskrifter på Hovedretter og fint mad