Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Spinatlasagne.

Lakto Vegetarisk

Nu ved du hvad du skal imponere med næste gang du får kødspisere til middag! ;)

Spinatfyldet:
250 g. dybfrosne, hele spinatblade
1-2 knsp. reven muskat
1 bæger kvark
1 dl. reven parmesanost

Tomatsovs:
2 løg
2 hvidløgsfed
200 g. friske eller frosne champignoner
1 spsk. olie eller smør
1 dåse hakkede tomater
1 grønsagsbouillonterning
2 knsp. sambal oelek
1 tsk. basilikum
1 tsk. oregano
½ tsk. timian
salt og peber

Ellers:
8-10 lasagneplader
ca. 1½ dl. mælk
reven ost

Sådan gør du:
Optø spinaten i en gryde som det står på pakken.
Tryk væsken fra og krydr med muskat.
Løft gryden fra varmen og kom kvark + parmesanost i.
-
Tomatsovs: Skræl og hak løg + hvidløg.
Skær svampene i skiver.
Steg løg, hvidløg og svampene på panden i fedtstoffet på svag varme.
Tilsæt tomater, grønsagsbouillon, sambal oelek og urter.
Smag til med salt og peber.
-
Læg skiftevis spinat - lasagneplader - tomat - lasagneplader osv. i et smurt ovnfast fad. (spinatfyldet skal være underst og tomatsovsen øverst)
Hæld mælken på og strø den revne ost over.
Gratiner i ovnen ca. 30 min. ved 225 grader.

GOD appetit! Uhmmm


Bedømmelse: 10 / 10 på 3 stemmer.

Skrevet af Annie.

Ingredienser:

 
Se flere opskrifter på Pasta og andre hvedeprodukter