Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Anderledes kiksekage

Anderledes kiksekage

Lakto Vegetarisk

Fløde, flormelis og vanillekorn bringes til kogepunktet ved let piskning.

Sluk for varmen og tilsæt den hakkede chokolade og hele chokoladefrøer.

Når chokoladen er smeltet røres smør i blandingen.

Beklæd en form med bagepapir eller smør en aluminiumsform.

Læg kiks og chokolade lagvis i formen.

Start og slut med chokolade.

Stil kagen på køl til den er stivnet helt.

Det tager et par timer og kagen kan derfor med fordel laves dagen i forvejen.

Serveres kold fra køleskabet, evt. med friske kirsebær til.


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af Soy El Jefe

Ingredienser:

250 g økologisk pladechokolade mørk 70%, fx fra Carletti

100 g flormelis

3 dl piskefløde (ell. sojafløde)

25 g smør (ell. Fit marg.)

½ vanillestang

1 pakke firkantede vanillekiks

1 æske Chokoladefrøer
med kirsebærcreme (10 stk.), fx fra Carletti

 
Se flere opskrifter på Desserter, kager og slik

Alle opskrifter af Soy El Jefe:






Kommentarer

Soy El Jefe
12 år siden

Den kan sagtens laves vegansk :)