Anderledes kiksekage
Lakto Vegetarisk
Fløde, flormelis og vanillekorn bringes til kogepunktet ved let piskning.Sluk for varmen og tilsæt den hakkede chokolade og hele chokoladefrøer.
Når chokoladen er smeltet røres smør i blandingen.
Beklæd en form med bagepapir eller smør en aluminiumsform.
Læg kiks og chokolade lagvis i formen.
Start og slut med chokolade.
Stil kagen på køl til den er stivnet helt.
Det tager et par timer og kagen kan derfor med fordel laves dagen i forvejen.
Serveres kold fra køleskabet, evt. med friske kirsebær til.
Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.
Skrevet af Soy El Jefe
100 g flormelis
3 dl piskefløde (ell. sojafløde)
25 g smør (ell. Fit marg.)
½ vanillestang
1 pakke firkantede vanillekiks
1 æske Chokoladefrøer
med kirsebærcreme (10 stk.), fx fra Carletti
Skrevet af Soy El Jefe
Ingredienser:
250 g økologisk pladechokolade mørk 70%, fx fra Carletti100 g flormelis
3 dl piskefløde (ell. sojafløde)
25 g smør (ell. Fit marg.)
½ vanillestang
1 pakke firkantede vanillekiks
1 æske Chokoladefrøer
med kirsebærcreme (10 stk.), fx fra Carletti