Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Fyldte svampe

Fyldte svampe

Lakto Vegetarisk

Rengør svampe og tomater og pil løg og hvidløg.
Hak tomater og løg fint og knus hvidløget. Bland det hele sammen med olivenolien i en lille skål. Tilsæt soltørrede tomat, ost og salt og peber.

Kom fyldet i svampene og bag dem i ovnen ved 200º (eller på grillen) i 5 minutter, til osten er smeltet og gylden.




Velbekomme
-Kap


Bedømmelse: 9 / 10 på 2 stemmer.

Skrevet af Kap

Ingredienser:

4 portobello svampe
2 tomater
½ løg
1 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
2 spsk. soltørrede tomater
2 spsk. revet ost
Salt og friskkværent peber
 
Se flere opskrifter på Forretter og lette måltider

Alle opskrifter af Kap: