Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Speltkerne risotto

Lakto Vegetarisk

Sauter løg, hvidløg, squash, rapsolie og steg+bag til løgene er gennemsigtige (ikke brune). Tilsæt speltkerner og steg dem med i 3-5 under konstant omrøring. Tilsæt boullion lidt af gangen mens det får lov at koge op - retten skal simre (husk tit at røre rundt). Bliv ved i 15-25 min til kernerne er møre.
Tilsæt optøet spinat og blomkål + salt og peber og lad det simre videre ved omrøring i 5 min ca. til du finder den rette konsistens. Riv parmesan i og vend det rundt.
Dryp med trøffelolie og friskrevet parmesan før servering.

Serveres med det samme.

TIP:
tilsæt gerne svampe, friske krydderurter og hvidvin (havde desværre ikke selv i huset i dag)


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af -Nanna91-

Ingredienser:

2 personer

150 g speltkerner, øko, levevis
1 stort løg
150 g blomkål
500 g vand
30 g parmesanost
1 tsk salt
3 g peber, sort
1 terning grøntsagsbouillon, terning, knorr
1 tsk rapsolie
5 g kærgården steg & bag, flydende, arla
1 fed hvidløg
100 g squash, zucchini
200 g hakket spinat, frigodan
10 g trøffelolie

 
Se flere opskrifter på Forretter og lette måltider