Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Burritos med røde linser, spinat og feta samt tomatsalsa med chili

Burritos med røde linser, spinat og feta samt tomatsalsa med chili

Lakto Vegetarisk

Dette er en af mine yndlings opskrifter :-) Den er lækker både om sommeren og om vinteren - Og både til aftensmad og til frokost dagen efter.

Pres den optøede spinat fri for væde. Kog linserne efter anvisningen på pakken, og lad dem dryppe af i en sigte (hvis der er væske til overs). Pil og hak hvidløg fint. Svits løget let i olivenolie i en gryde, uden at det tager farve. Tilsæt hvidløg, spinat, spidskommen og oregano. Lad blandingen svitse videre i et par minutter, og lad den derefter køle lidt af. Skær abrikoserne i strimler, og bland dem i spinatblandingen sammen med de kogte linser og smuldret feta. Krydr med salt og peber.

Fordel spinatfyldet på tortillaerne og rul dem sammen. Læg rullerne i et ovnfast fad (med bagepapir) og sørg for at vende "samlingen" nedad. Drys ost på og sæt fadet i ovnen i ca. 15 min, til rullerne har fået en fin og gylden farve.

Tomatsalsa: Hak løget fint og skær tomaterne i små tern. Hak chilien fint. Svits løg, tomater og chili kortvarigt i lidt olie på en pande og smag tomatsalsaen til med salt og peber. Server den som tilbehør.


Bedømmelse: 9 / 10 på 1 stemme.

Skrevet af tregetours

Ingredienser:

(6 stk)

500 g frossen, helbladet spinat (optøet, evt. i mikroovnen)
1 dl røde linser
1 løg
3 fed hvidløg
Olivenolie
1½ tsk stødt spidskommen
1½ tsk oregano
1 dl tørrede abrikoser
200 g fårefeta
Salt og peber
6 store tortilla (mexikanske hvedepandekager)
1½-2 dl revet mozzarella

Tomatsalsa med chili:
1 rødløg
4 tomater
1 rød chili
Olivenolie
Salt og peber
 
Se flere opskrifter på Bønner, linser og andre bælgfrugter

Alle opskrifter af tregetours:






Kommentarer

TrineHS
3 uger siden

Min nye yndlingsret