Burritos med røde linser, spinat og feta samt tomatsalsa med chili
Lakto Vegetarisk
Dette er en af mine yndlings opskrifter :-) Den er lækker både om sommeren og om vinteren - Og både til aftensmad og til frokost dagen efter.Pres den optøede spinat fri for væde. Kog linserne efter anvisningen på pakken, og lad dem dryppe af i en sigte (hvis der er væske til overs). Pil og hak hvidløg fint. Svits løget let i olivenolie i en gryde, uden at det tager farve. Tilsæt hvidløg, spinat, spidskommen og oregano. Lad blandingen svitse videre i et par minutter, og lad den derefter køle lidt af. Skær abrikoserne i strimler, og bland dem i spinatblandingen sammen med de kogte linser og smuldret feta. Krydr med salt og peber.
Fordel spinatfyldet på tortillaerne og rul dem sammen. Læg rullerne i et ovnfast fad (med bagepapir) og sørg for at vende "samlingen" nedad. Drys ost på og sæt fadet i ovnen i ca. 15 min, til rullerne har fået en fin og gylden farve.
Tomatsalsa: Hak løget fint og skær tomaterne i små tern. Hak chilien fint. Svits løg, tomater og chili kortvarigt i lidt olie på en pande og smag tomatsalsaen til med salt og peber. Server den som tilbehør.
Bedømmelse: 9 / 10 på 1 stemme.
Skrevet af tregetours
500 g frossen, helbladet spinat (optøet, evt. i mikroovnen)
1 dl røde linser
1 løg
3 fed hvidløg
Olivenolie
1½ tsk stødt spidskommen
1½ tsk oregano
1 dl tørrede abrikoser
200 g fårefeta
Salt og peber
6 store tortilla (mexikanske hvedepandekager)
1½-2 dl revet mozzarella
Tomatsalsa med chili:
1 rødløg
4 tomater
1 rød chili
Olivenolie
Salt og peber
Skrevet af tregetours
Ingredienser:
(6 stk)500 g frossen, helbladet spinat (optøet, evt. i mikroovnen)
1 dl røde linser
1 løg
3 fed hvidløg
Olivenolie
1½ tsk stødt spidskommen
1½ tsk oregano
1 dl tørrede abrikoser
200 g fårefeta
Salt og peber
6 store tortilla (mexikanske hvedepandekager)
1½-2 dl revet mozzarella
Tomatsalsa med chili:
1 rødløg
4 tomater
1 rød chili
Olivenolie
Salt og peber