Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Courgette carpaccio

Courgette carpaccio

Lakto Vegetarisk

Inspireret af en opskrift jeg fandt på nettet (http://www.yummly.com/recipe/external/Zucchini-Carpaccio-with-Feta-and-Pine-Nuts-Recipe-Chow-47613) lavede jeg denne vegetariske version af carpaccio. I den originale opskrift var courgetten rå, men jeg synes det er lidt lækrere hvis den lige steges.

Fremgangsmetode

skær courgetten i så tynde skiver som muligt på langs. De yderste skiver, der kun består af skræl kasseres. Jeg delte den først på midten for at gøre det lidt lettere. Alternativt kan den også skæres i runde skiver, men jeg synes ikke det bliver ligeså pænt.

Courgetten steges et par minutter på en pande, ikke til den er helt gennemstegt, og lægges herefter på et fad, som sættes i køleskabet til courgetten er kold.

rist pinjekernerne på en tør pande til de er lysebrune og hak persillen.

Pinjekerner, persille og smuldret feta drysses udover courgetten, som til sidst stænkes med en lille smule balsamico


Bedømmelse: 10 / 10 på 2 stemmer.

Skrevet af Pernilledp

Ingredienser:

2- 3 personer

1 courgette/ squash
½ lille blok feta eller mere efter smag
en pose pinjekerner
persille
balsamico
olie til stegning
 
Se flere opskrifter på Forretter og lette måltider

Alle opskrifter af Pernilledp: