Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Karrysuppe med ferskner

Karrysuppe med ferskner

Lakto Vegetarisk

Denne portion er til ca. 2 personer.

- Svits løg, hvidløg, karry i en stor gryde til løgene er glasklare (må ikke brune)
- Tilsæt bouillon, fløde, saften fra fersknerne og tomater.
- Koges 5-10 min.
- Smag til med salt og peber

- Skær fersknerne i små tern og tilsættes suppen

- Varmes igennem (ikke koge) og serveres med evt med lune flutes.

Velbekomme :)



Bedømmelse: 7 / 10 på 2 stemmer.

Skrevet af Asilias

Ingredienser:

1 Stort finthakket løg
2 fed hvidløg
1 spsk. karry
Smør til stegning
5 dl. grønsagsbouillon
2.5 dl. fløde (ikke fedtfattig)
1 ds. hakkede tomater
1 ds. ferskner
Salt
Peber
 
Se flere opskrifter på Supper

Alle opskrifter af Asilias:






Kommentarer

vericon
3 år siden

Rigtig god