Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

A la carbonara

Lakto Vegetarisk

Til 2 personer

Ķog din foretrukne pasta, fx frisk fettucine, efter anvisning til al dente.

Skær en aubergine i tern a ca 1 cm. Svits den på en pande i rigeligt fedtstof ved forholdsvis høj varme til de er godt gennemstegte. Tilsæt salt.

Skru lidt ned for varmen. Tilsæt soltørrede tomater og lad dem stege lidt med og tilsæt så pinjekerner. Når pinjekerne begynder at få en gylden farve, tilsæt da den al dente pasta og fløde efter smag. Lad det stege let sammen, sluk for varmen, tilsæt friske basilikumblade og smag til med salt og peber.

Obs det er vigtigt at auberginen er gennemstegt, da den ellers kan smage bittert og have en lidt kedelig konsistens... men pas på den ikke får for meget ;-) Hellere stegt lidt for meget end lidt for lidt.

Bruger du kartoffelmos i stedet for pasta, minder den lidt om brændende kærlighed. Mums.

Retten kan varieres med andre grøntsager, fx svampe eller brocolli


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af VerdensDejligste

Ingredienser:

1 aubergine
Soltørrede tomater i tern
1 pose pinjekerner
Fløde
Frisk basilikum (kan udelades)
Pasta
Fedtstof, fx olivenolie
Salt og peber
 
Se flere opskrifter på Andet